Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Meli by ho vyloucit, casto na to nekoukam, ale psala mi kamaradka at se mrknu na exota..prima degraduje tenti porad tim, ze tam takto jednoducheho a arogantniho cloveka necha..to chovani je des..by me zajimalo jak by se prima zachovala kdyby nekoho napadl, ocividne k tomu ma sklony..nicmene pro mne jako divaka, spatne se mi na nej kouka, uz jen jak je vulgarni. Tohle porad projel, mel byt aspon zakladni pravidla, slusne chivani..vyloucit a ok, ale ono ne..
A to je nejake nove pravidlo, ze musi byt videt do kuchyne? ![]()
@Nickyy @Lady Bee myslíte že za to má zaplaceno? Jako já bych ze sebe před národem neudělala blbku ani náhodou
i kdyby mi za to platili… Noo a už se přiznává se štrůdlem
ubožák
@Ginuš píše:![]()
on se přece chová slušně a až zakřičí
![]()
![]()
toho mít doma, tak by letěl sakra rychle
Simtě
přesně tenhle týpek doma nastavuje pr*el
takový blbečci jsou nejlepší ![]()
@Evina66 píše:
Jsem zvědavá kolik dá dnes Milan bodů
to já taky
![]()
@Ginuš píše:
@Nickyy @Lady Bee myslíte že za to má zaplaceno? Jako já bych ze sebe před národem neudělala blbku ani náhodoui kdyby mi za to platili… Noo a už se přiznává se štrůdlem
![]()
![]()
ubožák
Nevím jestli zaplaceno, ale oni to tam snad zmiňovali i ti soutěžící ostatní, proč je mimo kameru jinej a před kamerou takovej a chvílema mi přijde, že je mu samotnýmu divno minimálně a pořád se drbe na tý svý plešce, myslim, že to značí, něco ve smyslu, že lže nebo se v tý roli necejtí… prostě to podle mě tak trošku hraje, minimálně přehrává… buď pokyny režie, nebo chce být zajímavej…
@PAN66 noo hlavně že on naservíroval koupený štrůdl.. Ale ostatním by chtěl koukat pod ruce
Ja bych ho hlavne vyhodila od stolu, muj dum, moje rozhodnuti, soutez nesoutez, takovy hovado by mi nesmelo pres prah. Skocit mi ti pripitku, uz by sel. Libor je dobrej ![]()
@Ginuš no ja nevim, zavist je svine a lidi toho dokazi opravdu hodne, ale az takhle? A potom jak ma vzdycky ty jeho prupovidky, tak jsem si vsimla jak kouka do kamery, jakoby se chtel ujistit, ze to dela dobre a jestli je s nim stab spokojeny. No nevim, kazdopadne pablb je to opravdu poradny.
Ach jo..chudak dal jednicku. Jak varila ta pani, co vyhrala. Koukam na jeji menu a nic moc, ale nevidela jsem..
To se nevidí často, ten musí mít v životě jen konflikty. Nechápu, jak s ním může ta přítelkyně bejt.
Libor byl dobrej, jak vcelku ustál Milana, dobře, že se Libora ostatní zastali, já bych toto ve dvaceti neuvařila. Milan mi připomíná tchýni-vše ví, vše umí nejlíp a ostatní jsou úplná paka!!Maruška byla teda opravdu překvapená, přeju jí tu výhru..
Dodívala jsem se. Milan velice nevychovaný, hnusně nevychovaný, takový paznecht. Je takový i doma? Ty dvě dcery, o kterých mluvil a o přítelkyni, jsou jeho vlastní krev? Styděla bych se za takového otce i přítele. Nechtěla bych ho jako souseda. Nechtěla bych ho jako kolegu v práci.
Jak se chová v místě bydliště? Hrozný člověk.
Ani přípitek Libora nenechal doříct.
A ta jeho sprostá slova.