Dnešní výsledky screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36148
3.9.10 07:37

Jani, neboj, ta váha půjde dolů sama. 14 kg je paráda. Já přibrala u Honzíka 16 a porod mi pak ubral 10 kg. Teď musím říct, že mám trochu obavy, jestli je vše ok, protože se opravdu cpu pořád sladkým a váhu už mám 2 měsíce stejnou :think:

Já bych určitě chtěla na císaře, osobní zkušenost nemám, ale vím, že klasický porod KP je hodně rizikový pro miminko. A taky hlavně to musí být i na psychiku docela záhul. Takže jestli ti doporučují císaře, tak to dobře, pro miminko to je určitě šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
3.9.10 08:17

Holky,
tak já po včerejší kontrole mám 15,5kg nahoře :zed: , ale mimčo je už stále hlavičkou dolů :dance: :dance: a vše OK, od minula je to prý stejné, takže u nás zatí klid a asi se ještě nic nechystá.
Já u prvního nabrala 19kg a v porodnici jsem nechala jen asi 6kg. Hrůza :poblion: . Je teda pravda, že na svou původní váhu jako před těhu jsem se dostala, ale ta poslední asi dvě kila byla nekonečná, ta lezla dolů snad půl roku :mrgreen: Takže teď mám trochu obavy, že po druhém to půjde ještě pomaleji, ale už se holt nedá nic dělat :lol: :nevim:

Jinak mně doktor před 14ti dny, když jsem mu říkala, že mám strach že je mimčo hlavičkou nahoru žekl „no a co, to není tragédie, to se dá porodit. Víte kolik jsem porodil dětí koncem pánevním?“ smál se u toho, jako že to je pohoda, ale já bych to teda nechtěla. Já bych byla na nervy od samého začátku porodu. Četla jsem, že děti se rodí KP jen do 3,5kg, jinak se jde na císaře. Jenže ono zase kolik doktorů se podle UTZ přesně umí trefit do váhy mimča v bříšku že? :nevim: Ale podle mě už doktoři spíš dělají císaře než rodit normálně KP. Nevím no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
3.9.10 08:26

Holky, jsem zvědavá, která z nás porodí dřív, Kači ty bys měla být na řadě jako první,ne? :-) Koncem pánevním bych nerodila, doufám, že v porodnici není žádnej doktor,kterej by mě chtěl takhle rodit.Můj doktor mi řekl,ať si z toho nic nedělám,že kdyžtak půjdu na císaře,takže s tím tak nějak počítám.Četla jsem právě o rizicích porodu KP a neeee,do toho bych opravdu nešla.Já jdu v úterý na poslední kontrolu a opět na UTZ kvůli poloze a pak mě odesílá do porodky na ozvy a domluvit toho případaného císaře,tak pak dám určo info,jak jsme dopadli.A kolik mimčo váží vůbec nevím, zkusím se na to taky zeptat.Dost lidí mi říká,že mám malé bříško a tak že budeme mít malé miminko,ale to si teda nemyslím,že by to tak fungovalo,ne? I když, když bude kolem 3kg tak se zlobit nebudu,nedovedu si představit,že by mimis měl třeba 4kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
3.9.10 10:12

Jani,
podle velikosti břicha určitě nejde určovat velikost mimča, to je blbost neboj :lol: .
Ale taky nemůžeš brát, jako že menší mimčo, lehčí porod. To je taky blbost. Adam měl 3,69kg a já měla porod naprosto v pohodě, za 2,5hodiny od příjezdu po všem, opravdu nic hrozného, a to se každej divil, že malej byl docela „kus“. Říkala jsem, že klidně ještě 10 dětí, ale teď se popravdě zase trochu bojím :oops: :wink: Švagrová měla kluka 4,05kg. Kamarádky porodily 3kilová miminka, některé ani to ne a řekly, že rodit už nikdy nejdou :nevim: . Takže neboj, a pokud bys šla na císaře, je jedno jestli prcek bude 3 nebo 4 kilový :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
6.9.10 10:18

Luci, to jsou super zprávičky :palec:

Ty odhady váhy jsou někdy fakt mimo. Na to bych se určitě nespoléhala. Tam je to plus mínus 500 g.
A malé bříško neznačí malé mimi. Já měla minule taky malé bříško, a Honza měl 4 kg. A porod jsem měla taky super. Často jsem právě slyšela, že se menší děti rodily hůř než větší. Ale to je asi taky individuální.

Jani, já bych toho císaře chtěla asi za každou cenu. Operací se teda bojím, ale jestli je to pro mimi rizikovější, tak bych neváhala.
A zkoušela jsi nějaké cviky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
9.9.10 10:41

ahoj holky

tak jsem vám jen přišla napsat, jak jsem dopadla dnes v poradně.
Doktor mě prohmátnul a říkal, „no, pěkně nám to pokročilo“. Tak mu říkám, že přesně v tomhle týdnu mi to říkal i při prvním, ale pak se to zas na týden uklidnilo a další týden byl nález stejný. On se smál a říkal mi, že kdybych už byla s tímhle v porodnici, a kdyby mi trochu pomohli, v poledne mám odrozeno 8-o :lol: tak sem mu řekla, že ještě ale nechci :mrgreen: :mrgreen: říkal mi, že si taky myslí, že druhý porod bude rychlý, kór po té mé rychlovce u prvního. Tak snad :nevim: . Vůůůůbec mi to ještě nedochází, že už můžu jet rodit :wink:
Jinak mi řekl, že samozřejmě můžu ještě týden dva vydržet, že se to třeba zpomalí, ale když ne, tradá rodit :mrgreen: :-P Tak jsem zvědavá, ale třeba to nebude tak horký. Pro jistotu uklidím dneska pořádně barák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
9.9.10 14:54

Kači, cviky jsem zkoušela,ale prd pomohlo. No a dnes jsem byla v porodnici - natočili mi ozvy a mám napsaný termín na 24.9. v pátek. Tak která z vás mě předstihnete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.9.10 13:02

Lucinko, tak to vypadá nadějně!!!!
Já dnes dopadla taky celkem dobře. Doktorka říkala, že se to odminula hodně změnilo. Měla jsem CS2, teď mám CS5. Branka pro prst.
Za týden mám zas přijít do poradny, ale prý možná už nepříjdu :mrgreen:

Jani, takže císař? To je nejlepší řešení. Nic se neboj, dopadne to dobře. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
16.9.10 09:23

Ahoj holky,
tak já dnes v poradně podle očekávání - nález zhruba stejný jako minule. Prý je to pěkně připravené, hlavička dole… takže kdykoli může být odjezd směr porodnice :lol: :lol: Tak jsem zvědavá. Jestli to bude ale jako s Adamem, ještě jedna poradna mě čeká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
16.9.10 14:04

Ahoj holky,akorát jsem přemýšlela,jestli už jste neodrodily :lol: Já jsem dnes měla poslední poradnu s monitorem,za týden nastupuju do porodky na toho císaře.Včera mi bylo docela blbě,poslíčci,žáha,únava,nevyspání,tak jsem si říkala,abychom nejeli ještě dřív.Ale dnes vše v pořádku a ve čtvrtek nastoupím,jsem na to všechno hrozně zvědavá,hlavně na toho prcka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
22.9.10 08:37

Jani tak co? Já furt nic :zed: :zed: :mrgreen:
Taky jsem pořád čekala, jestli se Káťa ozve a ono nic. Tak nevím, jestli už neporodila. Dneska jsem koukala na miminka k nám do deníku a myslím, že už tam jsou. Podle jména, bydliště i prvního syna Honzíka - bych tipla, že jsou to oni. Pokud ano, mají Tomáška narozeného 16.9. (3,66kg, 52cm)
 http://rychnovsky.denik.cz/…0100919.html

jsem zvědavá, jestli jsem se trefila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
22.9.10 14:50

Ahoj holky, Lucinko trefila ses. To jsme my :mrgreen: :palec: :srdce: :dance:
Porod byl fofr, ani jsme do Ústí nejeli, v noci mi praskla voda, sbalili jsme se a vyrazili, protože jsem měla kontrakce po 2 minutách. No v porodnici jsme vyplnili porodopis, pak přišel Dr. Voráček, něco zamumlal a sestra honem na sál, tak jsem nedostala ani klystýr. Došla jsem na sál, lehla a hned jsem musela tlačit. Jednou jsem pořádně zatlačila a prďolka byl venku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
22.9.10 19:00

Káťo,
to jsou super zprávy!!!!! :kytka: :kytka: Gratulujeme a přejeme hlavně zdravíčko :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:

Takhle to měla já u prvního. Po příjmu na sál, bez klistýru…a za dvě hodinky bylo po všem.
Mně teď odpoledne odešla hl. zátka, tak jsem zvědavá. Ráno mám jít do poradny, tak buď už třeba ani nedojdu a nebo to třeba už bude pak coby dup. Už to chci mít za sebou, i když mám i trochu strach :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
23.9.10 16:28

Děkuju moc.
Lucinko, myslím na tebe a držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
23.9.10 16:30

Jé, a Janča by měla zítra taky už mít mimi, že jo?
Hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky