Domácí jogurt-jak dlouho vydrží v lednici uzavřený?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
6.2.12 18:51

Takže jediné, co ten jogurtovač dokáže, je vlastně to, že žere proud… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
6.2.12 18:53

Ale tak ne, je to pohodlnější ;) Taky ne vždy je místo na topení nebo v peřinách… ;) Ale nezbytně nutný k tomu není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.12 18:54
Sheelle píše:
Ale tak ne, je to pohodlnější ;) Taky ne vždy je místo na topení nebo v peřinách… ;) Ale nezbytně nutný k tomu není…
Však píšu, nejspíš bych si ho nekoupila Dostali jsme ho, tak jsem ho konečně zkusila. A domácí jogurt je fakt super! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.2.12 19:44

Já to snad budu muset vyzkoušet.A jak dlouho to necháváte v těch peřinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
6.2.12 21:19

5-6 hodin, ale může být i déle… obecně čím déle v teple, tím hustější jogurt. Nechávám přes noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.12 21:59

Tak pět hodin jsem to měla v tom jogurtovači. Ale dávala jsem rovnou studený mlíko, nemusí se předehřívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
9.2.12 14:33

Já si předehřeji troubu (stačí chvíli cca do 40 st),vypnu, skleničky naskládám na plech a za 5 hodin je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.2.12 16:58

Holky, chtěla bych se zeptat, jestli i v domácím jogurtu se můžu spolehnout na ty jogurtové kultury, kvůli kterým to právě jíme. Jestli tam jsou a má tedy smysl je jíst a dávat dítěti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 20:58
KPKristy píše:
Holky, chtěla bych se zeptat, jestli i v domácím jogurtu se můžu spolehnout na ty jogurtové kultury, kvůli kterým to právě jíme. Jestli tam jsou a má tedy smysl je jíst a dávat dítěti…

Tak to mě taky zajímá, protože jsem nějak nevydedukovala jak by se tam ty bakterie vzaly??

A ještě mám dotaz, mám doma šest nutrilonů teď z akce co byla minulý týden na feedu a přemýšlím zda by z nich nešel udělat jogurt v jogurtovači? Co myslíte? Tím by se vyřešilo že ještě nemůžeme klasický jogurt z kravského mléka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.3.12 21:40

No, ony tam nějaké ty bifidy určitě jsou, protože se vlastně k výrobě použije jogurt (já dávám Choceňský). Ale jestli je jich tam dostatek, toť otázka. Proto jsem se ptala, jestli někdo neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.3.12 08:36

To by mě taky zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 09:35

Ahojky potrebovala bych radu taky jsem zacala delat jogurt mam jogurtovac ale nevim jaky mam tam dat mlicko kdyz delam pro maleho 10mes. Delala jsem zatim pro sebe z polotucneho byl taky dobrej a vcera tam dala plnotucne a to je dobrota jeste lepsi nez Hollandia je sladsi a krasne kremovy jen jestli vhodny pro mimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.1.13 09:40
@irenakovarova píše:
Ahojky potrebovala bych radu taky jsem zacala delat jogurt mam jogurtovac ale nevim jaky mam tam dat mlicko kdyz delam pro maleho 10mes. Delala jsem zatim pro sebe z polotucneho byl taky dobrej a vcera tam dala plnotucne a to je dobrota jeste lepsi nez Hollandia je sladsi a krasne kremovy jen jestli vhodny pro mimco

Hele a z čeho si myslíš že se dělají jogurty? Ze sunaru? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Klidně mu ho dej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
26.1.13 10:56

@irenakovarova klidně mu dej z mlíka, naše malá jí jogurty od šestého měsíce, kupuju jí teda ty nejtučnější a nejkvalitnější, co seženu, ale je to z obyč mlíka. Teď taky přemýšlím nad tím dělat je doma, přeci jen to asi vyjde levněji:-D nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 11:07

Ja se omlouvam asi jsem blbe napsala dotaz ale uz jsem se divala na Hollandii je tam taky 3.5% tuku takze klidne mu ho dam. Nevedela jsem jestli lepsi pro mimino delat jogurt z polotucneho ten ma jen 2.5% a nebyl tak dobrej.Dik za nazor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.