Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat spíše mladých žen.
Jedna se o domácí poukazy něco ve stylu snídaně do postele, večeře dle jejího přání a tak dále.
Je to pro přítelkyni ve věku 22let.
Co by jste chtěly vy?
Děkuji moc
![]()
1. úklid celé domácnosti
2. výlet dle jejího přání
3. masáž…
Sice nejsem ve veku tve pritelkyne, ale podobne darky ve mne vzdy evokovaly snahu usetrit. Takze za me plati, ze kdyz poukaz, tak do Sephory
(ci jake ma zajmy), protoze snidane do postele, masaz nebo vecere jsou (alespon dle meho nazoru) neco, co patri k beznemu zprijemnovani partnerskeho vztahu i bez poukazu.
@ontarova.stara To určitě ano taky bych tam chtěl dat třeba nákup spodního prádla a tak ale nevím jak bych to mel napsat
Udělalo by mi to radost, přijde mi to romantické. Za mě výlet dle mého přání, generální úklid bytu, Netflix And chilli opět dle mě,…
@Bitcoiner píše:
@ontarova.stara To určitě ano taky bych tam chtěl dat třeba nákup spodního prádla a tak ale nevím jak bych to mel napsat
Aha, tak to jsi mel napsat rovnou. V tom pripade si myslim, byla bych (ja
) spis potesena tim, ze si mohu vybrat dle sveho vkusu. Tady asi pujde spis o to, jak na to nahlizi partnerka. Pro nekoho to muze byt v hezkem provedeni romanticky darek od srdce, druhy by byl treba zklamany, protoze by mu prislo, ze sis nedal praci s vyberem konkretni veci.
Tady vazne tezko soudit, ale pokud to nebude darek jediny, tak proc ne. Nakonec se rika, ze nejvetsi darek je spolecne straveny cas.
Snídaně do postele je fajn, ale dostat „jen“ snídani do postele je docela slabota pokud jde o nějaké výročí nebo narozeniny
Takže spíš bych to viděla na takový JEJÍ den, začneš snídani do postele, třeba s nějakým malým dárečkem, pak výlet dle jejího přání a den zakončíš romantickou večeři u nějakého pěkného filmu a zakončiš to nějakým hlavním dárkem
Generální úklid bytu podle mě dělat fakt nemusíš
![]()
@PeBa12 píše:
Snídaně do postele je fajn, ale dostat „jen“ snídani do postele je docela slabota pokud jde o nějaké výročí nebo narozeninyTakže spíš bych to viděla na takový JEJÍ den, začneš snídani do postele, třeba s nějakým malým dárečkem, pak výlet dle jejího přání a den zakončíš romantickou večeři u nějakého pěkného filmu a zakončiš to nějakým hlavním dárkem
Generální úklid bytu podle mě dělat fakt nemusíš
![]()
Tak zpravidla těch kartiček dostaneš víc. Třeba 30. A je to o tom, že vedle klasického partnerského soužití máš „biankošek“ na rozhodování, co se bude v daný moment dít.
Ta poukázka na snídani má jinou hodnotu o víkendu, když se na pohodu vstane v 10 a jinou, když ji máš udělat partnerovi, který vstává v 5 do práce, když ty vstáváš až v devět.
@ontarova.stara píše:
Sice nejsem ve veku tve pritelkyne, ale podobne darky ve mne vzdy evokovaly snahu usetrit. Takze za me plati, ze kdyz poukaz, tak do Sephory(ci jake ma zajmy), protoze snidane do postele, masaz nebo vecere jsou (alespon dle meho nazoru) neco, co patri k beznemu zprijemnovani partnerskeho vztahu i bez poukazu.
V sephore je kulovy a to kulovy jeste predrazeny.
Tak jestli máte představu, kde přítelkyně nakupuje, tak jí tam kupte poukaz. Tu snídani udělejte ten den automaticky ![]()
@Pavlik Morozov píše:
V sephore je kulovy a to kulovy jeste predrazeny.
Rekl odbornik
, nekdo si priplati za original, jiny si koupi veci nejasneho puvodu na notinu. Kazdemu, co jeho jest a co mu penezenka dovoli. Nicmene cenova politika Sephory asi neni predmetem dotazu zakladatele.
Příspěvek upraven 17.12.20 v 14:10
Přihodila bych tam něco, co se ti fakt běžně nechce dělat, aby to byl opravdu dar, co uvítá.
Třeba umytí oken ![]()
Pak mě napadá masáž, uvaření večeře při svíčkách, poukaz na „vypnu fotbal a budu se věnovat jen tobě“ ![]()
Ja bych brala uklid cele domacnosti, dlouhou romantickou prochazku, masaz, v pripade ze mate deti, tak vikend, kdy si muzu prispat a partner obstará deti. Pak by nebyl od veci i den klidu, az budu mit naladu na samotu, ze se partner zdekuje nekam pryc
pak poukaz na veceri, kterou ovsem prichysta parner doma a pozor vcetne úklidu nadobi a kuchyně po vareni ![]()
@riccius píše:
Tak zpravidla těch kartiček dostaneš víc. Třeba 30. A je to o tom, že vedle klasického partnerského soužití máš „biankošek“ na rozhodování, co se bude v daný moment dít.
Ta poukázka na snídani má jinou hodnotu o víkendu, když se na pohodu vstane v 10 a jinou, když ji máš udělat partnerovi, který vstává v 5 do práce, když ty vstáváš až v devět.
Jaaaj, já jsem to asi špatně pobrala co? ![]()
Příspěvek upraven 17.12.20 v 14:19