Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black píše:
Buď nějaká provokacenebo jsi blbá jak štoudev
co chceš slyšet? že se změní, a všechno bude fáájn, ne nebude! Pokud nejsi rozumu mdlého tak ho kopni do pr… dementa, vždyť ani na ty prachy ho nemáš, když vyděláváš sama.
@Anonymní píše:
Za to ty jsi hvězda blbko
toho si nevšimej to jen nekdo neumi použivat citace, ten příspěvek, tkerý odcitovala je stary
Děkuji písnu az dojdeme domu.
Účet je jeho ale mam k němu kartu a když je potřeba vyberu co potřebuju.
Nemyslím že by se objevil za dveřmi…ale cert ví..
@Anonymní píše:
Za to ty jsi hvězda blbko
Klid, to byla reakce na předchozí zakladatelku, tohle je obnovená diskuze ![]()
Tohle nepochopím, jak chlap tohle může udělat. Také se mi to stalo, bývalý mě mlátil
@Niqitka
To jsem neposlala ale ja! i když to se asi těžko pozná když to je taky anonym.
Zakladatelka ![]()
@čezka píše:pěkně si to shrnula
taky si říkám, že bych chtěla někdy být aspoň z poloviny tak úžasná jako některé místní superženy
Je strašně jednoduché někoho hned pranýřovat, vracet zpět ještě před dítětem stokilovému chlapovi ránu mi nepříjde úplně šťastné řešení, v tom afektu by to nebohé dítě mohlo vidět něco ještě mnohem strašnějšího ![]()
No postavila ses k tomu dobře…ale příjde mi divné, že ti tady několik dní říká, jak si to zasloužíš a po tvé sms se najednou omluví…
Příjde to divné jen mě? ![]()
@SlecnaSally píše:
No postavila ses k tomu dobře…ale příjde mi divné, že ti tady několik dní říká, jak si to zasloužíš a po tvé sms se najednou omluví…
Příjde to divné jen mě?
jakých několik dní
? píše na alentýna, tj. včera, dále píše, že ráno byla ještě zmatená, ted už se dostává ze šoku… nepopletla sis něco?
no drž se zakladatelko (ta dnešní)
SlecnaSally - vis je dost dobre mozne, ze vzhledem k tomu, ze slo o prvni takovy utok na partnerku a dite, ktera jasne dala najevo, ze takto opravdu ne, tak se zalekl. Na milion procent s tim nepocital. Takze ho to mozna vykolejilo.
A take hraje roli to, ze se jedna o chlapa, ktery musi mit urcitou mozkovou kapacitu a umi si spocitat, ze v tom byte nema co delat, ze na nej nema zadne pravo.
Myslim si, ze se oklepe a zkusi se nejak dostat k vam, ale drz se! Nedej na hezke reci.
Holka, já ti nevím, co vše v klidu probrat, proč se tak chová. Trvat na tom, aby řekl všechno. Nemůžu se zbavit dojmu, že je v tom milenka. Každopádně začni jednat. Svěření dětí do péče, výživné. I kdyby se vše srovnalo, máš jistou zálohu. Hodně mi to smrdí milenkou, bohužel se chlapi v takových případech chovají.
@Niqitka
Ne to se nestane ráno jsem nevěděla co dělat byla jsem v šoku a asi jsem chtěla nevím politovat..sama nevím…ale ted jsem strasne nas…, zklamana jak to mohl udělat ne me ale malymu. uvedomuju si ze to mohlo dopadnout i jinak. A jak se hodně za ty dva měsíce změnil