Dovolená 2020 ano/ ne

339
26.2.20 16:48

Dovolená 2020 ano/ ne

Holky vím že je to tu všude ale nechci číst zpětně. Rušite letos dovolené nebo ne? Chci letět do Turecka nebo Tuniska v červenci a nedělám si naděje že by tam virus v té době nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
26.2.20 16:49

Hele a proč by to tu měl někdo psát pětkrát jen proto, že tobě se „nechce číst zpětně“?
Těch vláken o dovolené a koronaviru je tu už několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.2.20 16:53

Nech to rozhodovani na cervenec a pak uvidis. Jednoduche ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
26.2.20 16:55

Nerušíme neb dopředu nic neplánujem, rozhodneme se az to bude aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.2.20 16:56

@Tamara86 tak když to ještě nemáš koupené, tak co řešíš :zed: to prostě nekupuj a uvidíš, jaká bude situace v létě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
26.2.20 16:56

Já jsem optimista a věřím, že s oteplením virus přirozeně zmizí… (akorát potřebuju, aby to bylo už do května :mrgreen:, takže žádné aprílové počasí a pěkně pekelně teplý duben).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
26.2.20 16:59

Volila bych Last minute, teď bych rozhodně nic nekupovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
26.2.20 16:59

Protoze nechces cist zpetne, tak zalozis dalsi diskuzi, aby vsichni psali znova? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
26.2.20 17:13

@Tamara86 my mame zaplacenou na cervenec Italii. Zatim rozhodne nic nerusim, proste pockame a rozhodnem se podle aktualni situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
26.2.20 17:16

@Tamara86 boooože, další debata o tom samým 8o. K čemu ti to je, když ti já napíšu, že nic nerušíme, naopak jsme koupili a Blažena odvedle napíše že se bojí a stornovala, tak se rozhodneš jak? Budeš losovat, podle koho se řídit? Nebo budeš sčítat hlasy? Rozhodni se snad podle sebe, každý to cítí jinak.
Mě vůbec baví dotazy typu-mám se bát?? :mrgreen: jako aby cizí lidi za mě rozhodli, to je úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
26.2.20 17:21

My máme zaplacenou dovolenou už od prosince, máme jet na začátku září zatím neruším, zrušit to jde vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
26.2.20 17:22

Nic nerusim, ted nikam necestuju a letni dovolenou budu resit v cervenci jako vzdycky. Neplanuju pul roku dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
26.2.20 18:01
@Tamara86 píše:
Holky vím že je to tu všude ale nechci číst zpětně. Rušite letos dovolené nebo ne? Chci letět do Turecka nebo Tuniska v červenci a nedělám si naděje že by tam virus v té době nebyl.

Mám zaplacenou zálohu na dovolenou s odletem v polovině června. Severní Kypr, takže Turecko. Zatím čekám, v nejhorším případě udělám storno. Pokud nemáš nic zaplaceného, nemáš co řešit. Teď bych rozhodně nic nekupovala. My jsme to objednávali v době, kdy o koronaviru nikdo nic nevěděl. A podobné vlákno už tu je.

• Citovat
  • Upravit
33005
26.2.20 18:54

Jedeme v cervenci po Evrope, zalohu mam zaplacenou od zari. V nejhorsim to propadne a budeme vegetit na chate nebo nekde v ceskem kempu. :lol: Ale spis cekam, ze to bude sezoni zalezitost jako kazde jine chripkove onemocneni. Jen ty ekonomicke dopady budou tentokrat podstatne horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.2.20 17:46

@Tamara86 V dubnu letíme do Egypta, máme zaplaceno od listopadu. Myslim, že je to mediálně nafouklá bublina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová