Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky vím že je to tu všude ale nechci číst zpětně. Rušite letos dovolené nebo ne? Chci letět do Turecka nebo Tuniska v červenci a nedělám si naděje že by tam virus v té době nebyl.
Hele a proč by to tu měl někdo psát pětkrát jen proto, že tobě se „nechce číst zpětně“?
Těch vláken o dovolené a koronaviru je tu už několik.
Nech to rozhodovani na cervenec a pak uvidis. Jednoduche ne?
Nerušíme neb dopředu nic neplánujem, rozhodneme se az to bude aktuální.
@Tamara86 tak když to ještě nemáš koupené, tak co řešíš
to prostě nekupuj a uvidíš, jaká bude situace v létě, ne?
Já jsem optimista a věřím, že s oteplením virus přirozeně zmizí… (akorát potřebuju, aby to bylo už do května
, takže žádné aprílové počasí a pěkně pekelně teplý duben).
Protoze nechces cist zpetne, tak zalozis dalsi diskuzi, aby vsichni psali znova? ![]()
@Tamara86 my mame zaplacenou na cervenec Italii. Zatim rozhodne nic nerusim, proste pockame a rozhodnem se podle aktualni situace.
@Tamara86 boooože, další debata o tom samým
. K čemu ti to je, když ti já napíšu, že nic nerušíme, naopak jsme koupili a Blažena odvedle napíše že se bojí a stornovala, tak se rozhodneš jak? Budeš losovat, podle koho se řídit? Nebo budeš sčítat hlasy? Rozhodni se snad podle sebe, každý to cítí jinak.
Mě vůbec baví dotazy typu-mám se bát??
jako aby cizí lidi za mě rozhodli, to je úžasný
My máme zaplacenou dovolenou už od prosince, máme jet na začátku září zatím neruším, zrušit to jde vždycky
Nic nerusim, ted nikam necestuju a letni dovolenou budu resit v cervenci jako vzdycky. Neplanuju pul roku dopredu.
@Tamara86 píše:
Holky vím že je to tu všude ale nechci číst zpětně. Rušite letos dovolené nebo ne? Chci letět do Turecka nebo Tuniska v červenci a nedělám si naděje že by tam virus v té době nebyl.
Mám zaplacenou zálohu na dovolenou s odletem v polovině června. Severní Kypr, takže Turecko. Zatím čekám, v nejhorším případě udělám storno. Pokud nemáš nic zaplaceného, nemáš co řešit. Teď bych rozhodně nic nekupovala. My jsme to objednávali v době, kdy o koronaviru nikdo nic nevěděl. A podobné vlákno už tu je.
Jedeme v cervenci po Evrope, zalohu mam zaplacenou od zari. V nejhorsim to propadne a budeme vegetit na chate nebo nekde v ceskem kempu.
Ale spis cekam, ze to bude sezoni zalezitost jako kazde jine chripkove onemocneni. Jen ty ekonomicke dopady budou tentokrat podstatne horsi.
@Tamara86 V dubnu letíme do Egypta, máme zaplaceno od listopadu. Myslim, že je to mediálně nafouklá bublina.