Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Aluse
Taky čekám, kdy se nám tu vyjeví v plné šťastné oslnivé a diamanty se blýskající kráse.
@Camael hele a nespalo to letadlo? i kdyz teda nikde nepsali ze se bohaty sejk zabil pri havarii s krasnou zenou a jednim deckem ![]()
Ono to trvá než vygoogluje nějakou modelku s blonďatým andílkem a svalnatým chlapem
Jinak simoušku, jde to velice rychle zjistit odkud byla fotka stažená tak se nenamáhej, je to k ničemu ![]()
@circus ale co te nema to urcite oni pak tu fotku okopirovali od nich a dali ji na net az po nich ![]()
Simoušku no tak, foto prosím…já nemám dnes komu závidět
.Zachvilu jedu s dítkem na oškování a budu DOUFAt, že až se vrátím, bude tu foto s neskutečně bohatým manželským párem ze slunné Floridy
.
Tak, jsem se na chvili přihlásila, je tady krásně, dovču si uživame, holky ja nevim, vy pišete ze jsem na palici a mela bych se jit lecit, nevim proc ja to nepotrebuju ja nelzu at si verite nebo ne, me spiš pripadne ze vy nejste normalni, nemate asi dakt co na praci nez rejpat a nadavat no jo to jsou mi dneska lidi. mejte se tady.
@simoušek My nejsme normální???
Tývoe, tož to potom nevím jak vypadá totální debil když moje představa byla tedy jiná
![]()
Simousek super, a odkud pises, nejaky internet cafe? A kolik tam ted mate hodin?
Dobrá, jsem na palici, ale i tak čekám na foto a na to, jak nám napíšeš, kde přesně dovolenkuješ
.Pak pokecáme o tom, kdo si vyhledá jako první spoj do Bohnic
.
Hele ja nemam čas sedet na internetu cely dny jak vy a tukat na klavesnici jak magor to je uz nemoc radši se podivejte na sebe a nestarejte se o druhy! nebo spis o me.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat