Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mag píše:
Tak já asi neumím číst, tvůj první příspěvek na druhé straně?? Znova kopírujuKamča.dalmatinka píše:
Já se ptala proto že je více druhu aukce!
Jsou klasické,pak dluhové(kde kupuješ i dluh) a holandské kdy se cena snižuje místo navyšuje.
a já ti už po 6 té píšu že to znamená že ten dluh je vyvolávací cena domu! ![]()
Kamča.dalmatinka píše:mag píše:a já ti už po 6 té píšu že to znamená že ten dluh je vyvolávací cena domu!
Tak já asi neumím číst, tvůj první příspěvek na druhé straně?? Znova kopírujuKamča.dalmatinka píše:
Jsou klasické,pak dluhové(kde kupuješ i dluh) a holandské kdy se cena snižuje místo navyšuje.
Pokud podle tebe znamená vět kupuješ dluh, že to je vyvolávací cena, tak to potom jo… podle mě věta kupuješ dluh, znamená kupuješ dluh…
Hele měně to celkem fuk, podle počtu příspěvků, ty rozumíš všemu a musíš mít poslední slovo…
Já se dohadovat nemusím.
mag píše:Kamča.dalmatinka píše:mag píše:a já ti už po 6 té píšu že to znamená že ten dluh je vyvolávací cena domu!
Jsou klasické,pak dluhové(kde kupuješ i dluh) a holandské kdy se cena snižuje místo navyšuje.Pokud podle tebe znamená vět kupuješ dluh, že to je vyvolávací cena, tak to potom jo… podle mě věta kupuješ dluh, znamená kupuješ dluh…
Hele měně to celkem fuk, podle počtu příspěvků, ty rozumíš všemu a musíš mít poslední slovo…
Já se dohadovat nemusím.
mag ale já to 6krát vysvětlila že kupuješ dluh znamená že vyvolávací cena činí cenu dluhu.Napsala sjem to tolikrát že nevim jestli si spíš ze mě neděláš srandu
.
Poslední slovo mít nemusim a nerozumim všemu.Pohybuju se jen v realitách.Na téma jak se peče chleba bych neodpovídala když to nevim ![]()
Srandu si nedělám, když se pohybuješ v realitách a používáš takové prapodivné pojmy (asi sleng realitních makléřů), které znáš zřejmě jenom ty, tak mě to fakt zajímá ![]()
Také mě zajímá, jaký je rozdíl mezi klasickou dražbou a dluhovou dražbou? (nevím to a to se taky „pohybuju v realitách“!
)