Druhé snažení - září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ariadne
8.9.14 20:49
@Lenule15 píše:
@Ariadne dneska jsem spinila jen rano a v podbrisku me lehce picha, ale netestovala jsem, pockam si do stredy :) ale diky za nadeji :)

Přála bych ti, aby nebyla planá :palec:

• Citovat
  • Upravit
6942
9.9.14 13:22

Tak já nevím, dneska 9 DPO, od včerejška špiním a ms čekám až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.9.14 13:32

Ahoj já 13dpo, od včera špiním a test negativní.. :roll: takže já zítra nebo pozítří vím že přijde.. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
9.9.14 17:07

@fenny drzim palce, ja spinila od 10dpo a dnes jsem to dostala jeste o den driv, tak at aspon u tebe spineni znamena tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
9.9.14 18:26

@Lenule15 Tak u mě to taky vypadá, že se rozjíždí ms, ale o týden dřív 8o Na druhou stranu, moje první těhotenství začalo přesně takhle - „divná“ ms po 21 dnech, další týden jsem šla v klidu na gyndu na preventivku a dozvěděla jsem se, že jsem v tom… Takže vím pořád prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.9.14 18:49

Taky jsem začala špinit, tak tomu tenhle měsíc moc nadějí nedávám a taky o týden dřív 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
9.9.14 20:55

@fenny tak vidíš, třeba to dopadne stejně i podruhé :)

@Agatae tenhle měsíc je nějaký zakletý na předčasnou ms…tak snad to u tebe ms nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.9.14 21:29

@fenny
@Agatae

klidně to může být uhnizdování :kytka:, odpovídalo by to a je fakt divný, že by přišla o týden dřív

@Lenule15
třeba to ještě nic neznamená a nakonec z toho těhu bude :)

já čekám ms za týden, zatím se teda těhotně necítím, ale tento měsíc tomu moc nedávám, moc jsme nezkoušeli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
9.9.14 21:56

@Dee29 Na uhnizďování už mi to přijde fakt dost silné :nevim: Uvidíme příští týden… Každopádně by mi ani nevadilo, kdyby to ještě neklaplo, ještě jsme se snažit nechtěli. Navíc to byl asi půlminutový sex, fakt by mě pobavilo, že by to mělo až takový následek :mrgreen:
Těhotně jsem se minule necítila celých 9 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.9.14 21:58
@fenny píše:
@Dee29 Na uhnizďování už mi to přijde fakt dost silné :nevim: Uvidíme příští týden… Každopádně by mi ani nevadilo, kdyby to ještě neklaplo, ještě jsme se snažit nechtěli. Navíc to byl asi půlminutový sex, fakt by mě pobavilo, že by to mělo až takový následek :mrgreen:
Těhotně jsem se minule necítila celých 9 měsíců :D
:-D tak to jsme měly podobné, nebýt vyšetření tak ani nevím :lol: a myslím, že ani do vynechání ms jsem nic nepociťovala :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matysulka
10.9.14 08:25

Ahoj holky, fakt nějaký zakletý měsíc, taky mi přišla ms o 5 dnů dřív :zed:, včera večer při tulení :oops: divné… žádné příznaky ničeho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
499
10.9.14 11:11

To je teda měsíc :roll:, snad ten další ty 2// přinese :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
10.9.14 12:14

Tak si budeme držet palce na příští měsíc, od včera piju kontryhelový čaj, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
10.9.14 12:26

Ahoj, holky chtěla bych znát váš nazor. V červnu se nam narodila holčička a chtěla bych další miminko.Po šestinedeli jsem jeste nedostala MS.Mam tam jen 3 cysticky myslite že by to šlo i s něma? :( cheme deti blizko sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
10.9.14 12:48
@Chrupka20 píše:
Ahoj, holky chtěla bych znát váš nazor. V červnu se nam narodila holčička a chtěla bych další miminko.Po šestinedeli jsem jeste nedostala MS.Mam tam jen 3 cysticky myslite že by to šlo i s něma? :( cheme deti blizko sebe :think:

Ahoj, teda vy na to jdete hopem :palec:, myslím, že pokud není ms nemůže dojít ani k otěhotnění, možná se ale pletu. Bohužel s cystami nemám osobní zkušenost a co ti na to řekl gynekolog? Já bych asi počkala na ms a pak se poradila s gynekologem. Já osobně tím, že jsem kojila, dostala ms až za kolem 7m malé, ale každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí