Poradna duly
Jana Čurdová
Misu…pouť …no tož přeci u nás na vysočině… ![]()
jj já rodila císařem…tak to byle se cvičením na 2 věci…zůstal mi pěkněj cecík…jak to mám přefiklý…no nic moc estetického, natož erotického ![]()
Jani - beru tě za slovo, fakt nechci být jako lokomotiva
Nito - mě už nevolnosti přešly a docela mi chutná, ale nepřežírám se. Zatím jsem nepřibrala ani deko
on mě ten humor přejde
Nito - mě nad jizvou zůstal takovej val, ale s tím se prej nedá nic dělat, to snad ani není špek, ikdyž ten je tam taky
a velkej ![]()
Mišu, tak to muselo být hrozný. Snad to tentokrát půjde přirozeně.
Já jsem si nemohla tři měsíce pořádně sednout kvůli jizvě po nástřihu, pak mi tam zjistili srůsty. Po operaci to naštěstí bylo dobrý. Tentokrát bych ráda nástřihu vyhla, uvidíme, jak to půjde, Utěšuji se, že budu rodit docela brzo po sobě, takže snad to bude lehčí.
misu…no já teda po císaři žádnej problém neměla…copak tě to šilo za krejčího?
Mě nebylo vůbec nic a jizva se mi ztratila…normálním okem jí ten kdo o ní neví nenajde…Gynekolg povolal i sestru na čumendo… ![]()
Jani - taky že jsem skoro hysterická ze strachu, že to nepůjde normálně, ikdyž problém byl jenom v placentě.
Nito - šil mě primář s výborným doktorem, ale něco jim tam ruplo
, dávali mi pak na konce jizvy takový cvočky. |Jizva se zahojila dobře, taky skoro není vidět, ale vevnitř to asi nic moc nebude. Já teď chodím k jinýmu doktorovi, tak mu to řeknu. Měla jsi na břiše normální žebřík nebo taky takovej ten vnitřní steh co se vytáhne najednou?
Holky, já se loučím, díky za bezva pokec. Jdu si lehnout, dokud jsou manžel s malou na procházce. Kdybych si přes den nelehla, tak jsem odpoledne jak praštěná. Mějte se krásně, pa
Jani ahoj, já se taky loučím, jdu žehlit,hlavně moje kalhoty do kterých se ještě vejdu a půjdu na nákup. Tak pa pa
misu…jj byl to ten vnitřní steh…jen a koncích byli mašlička a pak se to vytáhlo najednou
Nitu - co jsem viděla v porodnici předemnou, tak to šili normálně, mě udělali protekční asi proto, že jsem tam dlouho ležela ![]()
Misu…neblázni
Jakubovi je 7 let…a myslím, že již tou dobou nic jeného už nešili…co to tam máte za mastičkáře ??? ![]()
Tak já jdu taky a večer tu budu hlídat, kdyby ti někdo sůvil… ![]()