Poradna duly
Jana Čurdová
Jé Jani, to je škoda, včera to vypadalo nadějně
Tak snad to uteče
MISU - já vím, dar, jenze já nemám ráda prekvapení, tj. dyz nevim co dostanu, tak tohle je stejný, snad to nák zmáknu, s vaší pomocí, jinak mi hrábne. Zatím to resím tak, ze na to nemyslim. Coz taky myslim, ze není zrovna dobrý řešení, ale momentálně asi nejzdravejsi, páč aspon odezenu depku, proste delám jako bych nebyla v tom…
Jeleno, s amniem nevím, mě se to netýká, je mi teprve 28. Na NT se chodí mezi 11. a 13. týdnem, jestli ti doktor nespecifikoval týden podle UTZ, tak se počítá poslední menstruace.
Ahoj Mišu, jak se dneska máš? Já dnes docela cítím podbřišek, prcek se tam docela roztahuje, nezbeda jeden ![]()
JANA28 - jen nechápu jednu vec, CO CHCOU TEN 12.DÝDEN VIDET na tom ultrazvuku, kdyz je to napriklad u mě od ted za 5týdnů a dnes má muj mimiš 1cm !! Tak za 5 týdnů bude mít tak 2-3cm a jak chcou videt kořen nosu a jina problematická místa?? A urcit podle toho neco jako jestli mi Down.sy. nebo ne? Todle fakt nechápu
![]()
Jelenko - ty ale přeci víš, co dostaneš, přece http://www.gify.nou.cz/…ory/z110.gif Nic se neboj, klidně napiš, co cítíš
MISU - jé, kde si vzala tu tlapajznu hladící?? Ty ses hodná. Uz zase brečím, su fakt koza
Jeleno, ve 12. týdnu už jde vidět na UTZ strašně moc. Pamatuji si to u prvního těhu. Změří malýmu temenokostrční vzdálenost a určí tak přesné stáří plodu, už vidí všechnu orgány /ledviny, močový měchýř, žaludek/ a kontrolují kostru. Kontroluje se tvořící se placenta, množství plodové vody,… Fakt se pozná hodně.
Jani - mě je dobře, bříško cítím každý den, asi tam někde strká nožičky ![]()