Poradna duly
Jana Čurdová
ZABZULKO - a co jste okukovali. POstýlky a nábyteček?
RADIKU - jsem ráda, že to vypadá po vyšetření dobře. Já jdu na další kontrolu až za 2 týdny. Se nedočkám ![]()
ZABZU - máte v Ostravě Ikeju. jo?
Mno, já ryby zrovna nemilovala, ale jedla sem je, ale co su tehu, tak je nesnáším, jen si ne ne spomenu, tak se mi zdvihá zaludek. Co s tím?? CIm to nahradím? MUDr mi rikala, at jim hodne ryby ![]()
Mně tam nejvíc chutná takový to masíčko krůtí s tou rýžičkou zeleninovou a tou zupr vomáčkou a nebo ty jejich švédský koule s brusink. vomáčkou, namky nam!!
RADI - ani sem nevedela, ze te hnali na takový hnusný vysetrení ![]()
Uf.. hlavne ze to dobre dopadlo!!
já jim neska na vobede asi reknu, at mi dají toho šnicla ale s tou rýžou z druhýho menu. Rejžu miluju, šnicle taky ![]()
Jiti, přítel si kupoval vedle u Bati boty a tak jsme do Ikei zašli spíš jen na jídlo.. já odtamtud bydlím pár kroků, tak jsem tam furt, na to je času ještě dost..akorát tam teď mají naprosto čuprovní plyšáky..fakt boží, tak jsme se s nima boxovali ![]()
jeleno, jojo, Ikea je snad jenom v Ostravě, Brně a v Praze, že? tady k nám jezdí šílené množství Poláků, o víkendu tam neslyšíš češtinu..
mňam, ten Gravimilk je dobrý!!
No já jezdím do Ikei do Brna, ale když to tam viděl truhlář…byl zděšen…prej takovej lepší bazar ![]()
Já odsud mám kuchyňské doplňky, ale sedačku bych si tam nekoupila ani za trest…Připadá mi to dost nekvalitní, ale něco zase jo…prostě mám pocit, že tam cena odpovídá kvalitě…ale to je asi všude.
nito, sedačky jsou tam otřesné!!!!!
já odtamtud mám knihovnu a nějaké poličky, stolek pod TV, to bylo všechno celkem levné, takže mě to nebolelo, když jsem to platila:) ale sedačky jsou drahé a nedá se na nich sedět, to je hlavní problém..:)
taky tam kupuju doplňky, blbůstky, kterých je tam spousta, občas kytky a taky tam chodím pro inspiraci, jak si uspořádat obývák nebo ložnici..teď už ne, už jsem si všechno doma zařídila.. nejhorší je, že mi za 14 dní budou v bytě měnit okna..asi zešílím! ![]()
Zabzulko - taky se chystáme na výměnu oken a to máme celkem čerstvě vymalováno. Měli by přijít už v pátek, doufám, že to za 1 den zvládnou, abychom mohli o víkendu uklízet. To zas bude binec
.
Tak to my z Ikei mame skoro vsechno. A do noveho baracku sitam budu kupovat i kuchyn…:-)
Ikeu miluju
Jezdíme do Prahy na Černý Most tak 1× nebo 2× do roka, je o dost větší než v Brně, jsem tam vždycky úplně unešená. Chci si tam koupit nějakou komodu nebo skříňku jako na přebalovací pult do obýváku a pak až přebalovák nebude potřeba, tak ji dáme do pokojíčku a budeme dokupovat další nábytek. To se mi právě moc líbí, že se dá nábytek kupovat postupně. Sedačku bych si tam taky nekoupila, ale stolečky, police, knihovny mají pěkný, moderní a nestojí to majlant ![]()
Ahoj holky povídálky ![]()
Já mám sedačku z Ikey a jsem spokojená
, pak ještě nějaký poličky a doplňky.
Holky, dajana je nemocna, vcera ji nebylo dobre, tak dnes sla asi k dr.