Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
30.8.06 10:17

ty moje metříky, to je pro zlost, asi si udělám jiný, vždyť já ani nevím, jak na tom dneska jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 10:18

Jiti, za jeden den? ty brďo, tak to budou dobří, jestli to stihnou..já to mám rozplánované na tři dny..fakt se zblázním, ble..
DaJana je nemocná? tak to ať leží v posteli a nevyleze z ní.. holky, normálně uvažuju, že si vezmu nemocenskou..jsem utahaná jak pes, v práci to stojí za starou bačkoru, nestíhám a ještě se tady dohaduju s kolegou, ble.. aspoň na dva týdny, trošku si spočnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.8.06 10:19

No, já do práce začla chodit v pondělí a za ty tři dny toho mam taky plný kecky :-(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 10:20

v brněnské Ikei jsem taky jednou byla, ona je taková přízemní, že? v Ostravě je to na dvě patra, v Praze jsem eště nebyla..
mišu čááu..ty máš sedačku z Ikei? já jsem trošku konzerva, líbí se mi spíš ty klasické rohové, ale sama mám takovou malou modrou potvoru nevím ani odkud:) to jsou spíš zatím sny a plány..teď chci postýlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
30.8.06 10:26

Zabzu - já jsem ji nekupovala, koupili si ji známí a pak se stěhovali a už se jim nehodila, byla půl roku stará, tak jsem si ji vzala. Mě se na ní líbí, že má prací potah. předtím jsme měli tmavě modrou, rohovou a už nikdy víc, byla jako prase. Teri byla ještě malá a obcházela jí s rozžvejkanýma piškotama v ruce. Mám k ní i stolek z Ikey. Časem, až se poohlídnem po nějakým domečku, tak bych pak stejně chtěla nový zařízení, ale to je hudba budoucnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 10:34

tak už mám docela hlada........

http://www.gify.nou.cz/…bory/187.gif

ale furt váhám jestli jít pred tím na vécé nebo néééé

http://www.gify.nou.cz/…bory/240.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
30.8.06 10:36

Jelen - ahoj, já bych si dala ten řízek :lol: a na wc běž, ať se do tebe vejde celej oběd :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 10:38

MISU - jo, dám toho šnicla, vcera vypadal dobre, snicla mají v tom menu denně. Chodím ted pravidelně jíst, fakt jim co tri hodiny, děs. Za chvilu budu koula :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 10:41

IKEA - mno, mají tam výborný reklamační servis, he, vsecko se dá vrátit a bez řečí, to se mi moc líbí. Jinak mám pocit, ze v tom brně maj prt, v Pze je mnohem víc zboží. A vůbec nejlepší výběr je v IKEI ve Vídni, sou tam dvě, tam maj takový věci, který nejsou ani v Pze.
Koupili sme si tam nákej koberec a zidle a ták, jeste kdyz se dalo vodečíst DPH na hranicích, pred EU. Ted to tam stojí stejně jak u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 10:43

jestli budu takle jíst, tak mi nezbyde nic jinýho než........

http://www.gify.nou.cz/…bory/184.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
30.8.06 10:46

Já jsem tady včera :cry: :cry: , že jsem přibrala 0,5 kg a dneska už je zase fuč. Jak já to dělám… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 10:47

naštěstí se můžu na tohle vymluvit........ hehe

http://www.gify.nou.cz/…bory/501.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.8.06 10:47

Jeleno, Ty seš kus :lol: :lol:
Ta Tvoje „brněnština“, vždycky mám co dělat, abych se nesmála v kanceláři nahlas, když to tady čtu :lol: :lol: :lol: Ale aspoň je tady legrace, jen tak dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 10:48

jéé, holky, chcete vidět moji UZ fotku?????
8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 10:49

ROMCA - no to su ráda, to je aj účel vás rozesmát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...