Poradna duly
Jana Čurdová
Nituš - ještěže jsi spadla na zadek a ne na bříško. tak to malýho asi popohnalo. Mě kdyby nefikly, tak bych asi rodila po termínu. Byla jsem na prst otevřená, hlavička naléhala, ale vůbec nic se nechystalo.
Jitutu - já mám bodýnko a dupačky, jen tak na mazlení
Já mám mimi větší o 4 dny. Před dvěma týdny mělo 6,5 cm po zadeček, takže s nožkama tak 9 a teď bych to tipla na nějakých 11 - 12, teď už rostou rychleji, píšou, že ve čtvrtým měsíci rostou asi nejrychleji
V 16tt mají mimča kolem 11 cm (+ nožičky), což už je docela dost. Nevím, kde se schovávají
.
Jeleno - ten oběd jsi slíbila mně. ![]()
Jiti - 11 bez nožiček? Tak to už jsou pořádný miminka, to se nedivím, že cítím jak se tam hemží
jojo, v 16. týdnu tak kolem 11-12 cm.. to už jsou macíci:)
holky, včera jsem byla na Krásce v nesnázích.. teda..to byla kravina.. ![]()
hodila jsem vám fotku do galerky,poslali mi jí z Gennetu jak jsem byla na NT ![]()
mišu, já mám nějaký kulturní týden..
v pondělí a ve středu v kině ![]()
musím se zeptat, jestli vás pořád bolí prsa.. já jsem se dneska v noci mohla zbláznit.. už vyrostla asi o číslo, takže mám slušné čtyřky ![]()
zabzu - ono se mrská, neboj
včera jsem poprvé necítila jen ťukání nebo plácnutí rybím ocasem, ale takový hemžení, bylo to krásný, asi se Hopík otáčel, miláček malej ![]()
Zabzu - mě bolej pořád bradavky, ale už míň, prsa moc nerostou, mrchy. zato mám pořád výtok
Fakt debilní, nemám ráda slipovky, tak se pořád sprchuju a měním prádlo ![]()
JITUTU - my na dovči malýmu pořídili plavací kruh s volantem a klaksonem. VČERA VEČER HO MŮJ CHLAP NAFOUKL A jen v trenýrkách do něj vlezl a jezdil po obýváku, nekecám!! Pořád přitom troubil na klakson a dělal malinký krůčky, páč ten kruh je malej, že jo, a 2× vobešel vobývák. Sem na něj koukala a říkala mu: panejo, po kom to dítě bude, jen to ne!!! ![]()
Jelen -
Já jsem tady zase jako magor chodila s aktovkou na zádech. No musím to otestovat, ne?
Jitutu - mimísek je krásnej, takovej maskovanej
chlapi jsou všichni vlastně děti...........je fakt,že tomu mýmu začalo hrabat až po narození Moničky
![]()
vy furt s tím obědem,teď mám hlad ![]()