Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
taky jsem dnes ráno kosila a to jsem měla kožárnu. Ani večer na hřišti nebylo nic moc
. Nevím, kde zase s Hankou budem trávit podzim - brzo tma a zima, fuj. ![]()
Saal - tyhle kapsáře mají 2 velikosti, kolem 1,5m a kolem 1,9m. Já mám ten delší, protože už má dlouhou postel. Je to dost teplé (s vložkou uvnitř) a od obrázku se to liší ještě asi 8 cm žlutého materiálu ve spodní části, která není vystužené a zasouvá se za postýlku, aby to nevyjíždělo. Jsem max. spokojená. Asi bych to taky ušila, ale nějak jsem nenašla čas. ![]()
nazdar zenský!
Nita - jé, tys me predbehla ![]()
Jiti - už mám hlad ![]()
co je to za kravec, jaký anonymní, to su přece jáááá, nák jim to blbne, hehe
svieti nám slniečko, tak pojdeme von, skúsim to, hehe;o)) som vás prišla len kuknúť, vy ste strašne plodné, nestíham to všetko čítať, ale myslím na vás;o)))
čau Romčo!!!!
NITA - vo jeden den, jojo, stejne to bude prča, až bude duben a každá sem bude postupně psát co vyplkla ![]()
Neska je tu mrtfo..... Dajána je uz asi na neskopence ![]()
ahoj holky!
dneska vás ani nemusím dočítat ![]()
jinak mě je taky furt zima, pořád chodím i doma nabalená, i když podle teploměru tu máme 22, asi dneska začnu hlasovat pro zapnutí topení …
ahoj holky:) tak jsem se vzbudila
dneska mám noční, tak jsem se chtěla pořádně vyspat..
hlásím se taky do klubu třesavek..musím říct, že je mi furt kosa, večer se úplně třepu..hrůza..
eště nám tady netopí, je přece jenom ještě venku slušně, ale už se bojím, až začne topná sezona.. dycky tu dobu začnu mít problémy s dýcháním..skrz toho suchého vzduchu..musím si nakoupit ty zásobníčky s vodou na radiátory..
jak jinak? u nás je krásně, jdu něco dělat..musím pověsit závěsy, tak jdu najít žebřík ![]()