Poradna duly
Jana Čurdová
SAAL - jasně. No šly sme prostě ve měste na voběd! Už sme se na to chystaly delší dobu. Šak kdo je z Brna tak at de s náma!
Jelčo - však já si přece nemyslím nic jinýho, než že jsi úúplně normální baba, šikovná, chytrá a vtipná
Jen jsem to chtěla mít potvrzený od Jitti
![]()
jeleno tady něco smrdí
to bude asi samochvála ![]()
tak až dáš ksichtík ty tak já uvidím
co ten zbytek anonymek? ![]()
dopadla jsem normálně. nejdřív jsme tam s manžou čekali dvě hodiny a to před námi byli jen 4 ženský
a pak teda když jsme přišli na řadu tak doktor udělal uzv přes bříško aby prý tatínek viděl jak miminko vypadá a pak ho vyhodil prý že před chlapama vaginální uvz dělá nerad
jako kdyby tatínek nevěděl jak tam dole vypadám, nehledě na to že mi sedí za hlavou takže vidí stejně prd a čučí jen na monitor
no nic no…neměla jsem sílu odporovat…
takže mimísek má necelých 6 cm bez nožiček! srdíčko tluče, dokonce nám ukázal jak se mrská
a pak mu změřil hlavičku a podle tý to dnes odpovídá na 12+1. tak jsem z toho jelena
zase si měnit metřík..snad u naposled…tohle je pro gyndra uzv podle kterýho mi spočítá datum porodu. takže jsem o dva dny starší a vychází to na 20. dubna pokud se nemýlím a dnes začínám 13 týden
to to letí ![]()
SAAL - spácháme tedy oběd přes nějakou videokonverzaci internetovou dálkovou
Prostě se budem vobě cpát nákým jídlem a přitom se vidět na obrazovce a kecat u toho, to zní lákavě, ne? ![]()
JITI - se necpi ananasem a rekni cos myslela tím, ze sis me predstavovala jináč. Já si tebe predstavovala presne tak, jak si přišla. Akorát jak sem čekala, tak sem se tu a tam vylekala náké tlusté staré paní v modrých gatích s černou bundou,s em si dycky rekla: Eh, to snad ne ![]()
Rande naslepo s babou sem eště neměla ![]()
Ale dobrý, šla bych do toho zase, kdo se hlásí?? ![]()
Dajo - gratuluju, to už je prcík pěkně velkej ![]()
A co Ti říkal na ty kyčle? Dal Ti neschopenku?
DAJ - ti dělal voba ultrazvuky? Pres bricho i vodspoda? Jejda.
No a co manzel? Libil se mu mrskavec???? ![]()
A co méno? Máte??
Jelčo, tak rande na slepo a ještě s babou jsem taky ještě neměla
Do Brna to mám jen 100 km, tak kde se sejdeme
![]()
ROMCOO - kdykoliv a kdekoliv, Jezdis do Brna nekdy? Odkud jsi?
Bydlím u Ústí nad Orlicí - úplně přesně 100 km na začátek Brna ![]()
Jezdíme tam občas do Ikey - to je taky jediný, co v Brně znám, jo a ještě výstaviště.
no já jsem měla zastaralé ordinační hodiny svého gyndr takže jsem tam jela s tím, že maj mít do 12 ale už tam nikdo nebyl
v pátek maj nově jen do 10:30
tož jsem to nestihla a jela do práce a napsala si 4,5 hodiny u lékaře
hustý…
jdu v pondělí nebo úterý..uvidím jak mi bude přes víkend…každopádně tohle řeším až u gynekologa a ne na uzv takže žádný novinky nevím ale na neschopenku mě doufám dá protože to bolí jak čert. přidalo se k tomu i bolení v kříži, každý zvednutí ze židle je utrpením, když chodím tak jen pomalu jinak to bolí
děs…prdim na práci…ať se tu třeba po… takže až od příštího týdne doma…snad… ![]()
já su taky z ústí heč
ale nad labem
do brna takových 400 km ale přesně to nevím
pět hodin cesty po dálnici…do toho nejdu ![]()