Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
6.10.06 13:41

SAAL - jasně. No šly sme prostě ve měste na voběd! Už sme se na to chystaly delší dobu. Šak kdo je z Brna tak at de s náma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.10.06 13:45

Jelčo - však já si přece nemyslím nic jinýho, než že jsi úúplně normální baba, šikovná, chytrá a vtipná :lol: Jen jsem to chtěla mít potvrzený od Jitti :D :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.10.06 13:45

Jelena - škoda do Brna to mám nějakých 200 kiláků :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 13:46

jeleno tady něco smrdí ;-) to bude asi samochvála :lol:

tak až dáš ksichtík ty tak já uvidím ;-) co ten zbytek anonymek? :-)

dopadla jsem normálně. nejdřív jsme tam s manžou čekali dvě hodiny a to před námi byli jen 4 ženský :-( a pak teda když jsme přišli na řadu tak doktor udělal uzv přes bříško aby prý tatínek viděl jak miminko vypadá a pak ho vyhodil prý že před chlapama vaginální uvz dělá nerad :D jako kdyby tatínek nevěděl jak tam dole vypadám, nehledě na to že mi sedí za hlavou takže vidí stejně prd a čučí jen na monitor ;-) no nic no…neměla jsem sílu odporovat…

takže mimísek má necelých 6 cm bez nožiček! srdíčko tluče, dokonce nám ukázal jak se mrská :-) a pak mu změřil hlavičku a podle tý to dnes odpovídá na 12+1. tak jsem z toho jelena :lol: zase si měnit metřík..snad u naposled…tohle je pro gyndra uzv podle kterýho mi spočítá datum porodu. takže jsem o dva dny starší a vychází to na 20. dubna pokud se nemýlím a dnes začínám 13 týden ;-) to to letí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 13:47

SAAL - spácháme tedy oběd přes nějakou videokonverzaci internetovou dálkovou :D Prostě se budem vobě cpát nákým jídlem a přitom se vidět na obrazovce a kecat u toho, to zní lákavě, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 13:50

JITI - se necpi ananasem a rekni cos myslela tím, ze sis me predstavovala jináč. Já si tebe predstavovala presne tak, jak si přišla. Akorát jak sem čekala, tak sem se tu a tam vylekala náké tlusté staré paní v modrých gatích s černou bundou,s em si dycky rekla: Eh, to snad ne :)

Rande naslepo s babou sem eště neměla :D
Ale dobrý, šla bych do toho zase, kdo se hlásí?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Jelena - mám webkameru, žádný problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200

Dajo - gratuluju, to už je prcík pěkně velkej :wink:
A co Ti říkal na ty kyčle? Dal Ti neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 13:52

DAJ - ti dělal voba ultrazvuky? Pres bricho i vodspoda? Jejda.
No a co manzel? Libil se mu mrskavec???? :)
A co méno? Máte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.10.06 13:53

Jelčo, tak rande na slepo a ještě s babou jsem taky ještě neměla :lol: Do Brna to mám jen 100 km, tak kde se sejdeme :?: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 13:54

ROMCOO - kdykoliv a kdekoliv, Jezdis do Brna nekdy? Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.10.06 13:54

Romca - a kde to bydlíš to máš blíž než já a jsem z moravy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.10.06 13:57

Bydlím u Ústí nad Orlicí - úplně přesně 100 km na začátek Brna :wink:
Jezdíme tam občas do Ikey - to je taky jediný, co v Brně znám, jo a ještě výstaviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 13:57

no já jsem měla zastaralé ordinační hodiny svého gyndr takže jsem tam jela s tím, že maj mít do 12 ale už tam nikdo nebyl :-( v pátek maj nově jen do 10:30 :-( tož jsem to nestihla a jela do práce a napsala si 4,5 hodiny u lékaře :D hustý…

jdu v pondělí nebo úterý..uvidím jak mi bude přes víkend…každopádně tohle řeším až u gynekologa a ne na uzv takže žádný novinky nevím ale na neschopenku mě doufám dá protože to bolí jak čert. přidalo se k tomu i bolení v kříži, každý zvednutí ze židle je utrpením, když chodím tak jen pomalu jinak to bolí :-( děs…prdim na práci…ať se tu třeba po… takže až od příštího týdne doma…snad… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 13:58

já su taky z ústí heč :-) ale nad labem :? :lol: do brna takových 400 km ale přesně to nevím ;-) pět hodin cesty po dálnici…do toho nejdu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí