Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky ![]()
nějak nestíhám dočítat…omlouvám se že nedělám tabulku, během pár dnů se na to vrhnu…
u mě nic novýho…nálada pod psa tak se jdu někam zakopat ![]()
tak jdu zkusit přelouskat pár stránek ![]()
Daji, čááu..tak co se děje? taky pěkně blbá nálada? co kyčle bolí ještě? povídej..
saal, ty brďo, to muselo být super..překvápko, akorát vydržet to..
Čau Dajo, ty nálady, to je děs, co
Já jsem občas (dost často) protivná i sama sobě, chudák manža ![]()
Misunko - doufám, že jsi v pořádku a pěkně odpočíváš ![]()
Saal - to Ti věřím, já se na to překvápko taky děsně těším ať to bude holčička nebo klučina
dočítám dočítám ![]()
no k mudr jdu až zítra, zatím v práci a už mě to tu štve…
u tchýně a švagrový jsem za hypochondra nu což
budu se s tím muset smířit…v práci mě taky budou pomlouvat
výborný vyhlídky ![]()
nechtělo se mi vůbec vstávat do tý hnusný tmy a mlhy
ble…
tak držte palíky na zítra, jdu tam hned ráno. nějak se furt nemůžu dokopat
klidně bych tam mohla jet už dnes ale nějak se mi nece.....bojim bojim..ani nevim čeho ![]()
nálady jj to je děs, vyjíždím kvůli ptákovinám, všici mě s…;-) prostě klasika ![]()
Nito co ty tvoje problémy? je to už dobrý?
a co vy ostatní? musím honem dočíst víkend a pak ten dnešek ![]()
Ahojda dubnandy ![]()
tak mam za sebou dnesni poradnu
, vse ok, videla jsem zas mimise
, hematom vstrebanej
, jsem o kilo tezsi
, a hlavne co mne prekvapilo … myslela jsem si, ze pujde dnes na ty tripple testy … a ono nic
… i jsem na to upozornovala … ale prej mi vysel dobre ten screening v tom 12. tydnu a ten je prej presnejsi nez tripple test v 16. tydnu … a i na tom lestru s vysledkama z genetiky je napsano, ze tripple test pouze na specialni vyzadani pacientky … tak nevim … na jednu stranu jsem rada, ale na druhou to ve mne hloda ..
… jo a mimis uz meri pres 10 centaku
![]()
DaJana…dobrý…příští týden jdu na KO…a teď mám dilema jestli zvostat doma nebo se zase hnát do práce…ale pokud začnu opět špinit tak bych se před Dr. v prdeli viděla…no nevím co dělat…
DaJi a tu nemocenskou budeš mít kvůli těm kyčlím jo? ani mi nemluv s náladami, já jsem protivná, v depresi, náladová, to je hrůza.. nikdy jsem taková nebývala..
a kašli na všechny..já vím, že v práci to je hnus, když Tě pomlouvají, taky jsem si to užila, musím říct, že jsem zase zpátky, ale nebaví mě to tu..chjo