Poradna duly
Jana Čurdová
Romco - držím palečky
Jasr - u prvního těhu jsem měla pohyby 16+1, to máš za pár ![]()
Romča: Pak dej vědět…
Misu: tak to je mazec, takový mrštné dítko!!!16+1 to je nějak brzo, ale ať už to je!!!Večer vždycky lehnu k telce a natírám bříško a pak jen zkouším, ale ještě nic.
Jasr - ono prý hodně záleží, kde je placenta. když je na přední straně, tak ji mimi neprokopne aby to bylo cítit. Já ji mám vzadu
a tenhle broučínek je fakt hodně aktivní, nestačím se divit
brrr, máme tu zimu, musela jsem se zabalit do deky, už abysme pomalu začali topit
cožééééé, u vás se ještě netopí?????
Tak to bych nevydžela!!!Nám začali topit v pondělí a su moc spokojená.Taky sme měli doma kosu jako blázen, chodila sem ve svetru a pletených ponožkách, ležela pod dekou a klepala se. Uf uf to bylo hrozný!!!
Tak skoč za topičem ať to zapne!!!
jasr - my máme svůj kotel
, už jsem to jednou večer pustila a asi začnu pravidelně. Teď je to škoda zapínat, přítel chrní pod dekou po noční a Terezka je ve školce. Pod dekou je mi příjemně a za chvíli půjdu spáchat něco k obědu, tak mi zima nebude. na kolik tak vytápíte?
Jasr - pletený ponožky mám taky na nohách, ty jsou nejlepší ![]()
Jasr - teď koukám, že máme stejně metr, máš ho podle utz nebo MS?
tak to jo, já myslela, že máte centrální topení a někdo to musí regulovat…
no my máme doma v obýváku tak 20, jinde nemáme půštěný topení.Vložnici ho pouštíme jen večer pře spaním, takže spíme tak v 17 stupních, máme studenej odchov ![]()
ahoj holky, chtěla bych se přidat mezi dubňátka 2007. Mám TP 26.4.2007.
jo,jo taky sem se dívala na tvůj metřík… ![]()
Mám ho změněnej podle utz.
Jak seš na tom ty? Taky podle utz? Třeba nám to vyjde a budem to mít ve stejnej den ![]()
Ahoj Irisko, vítám tě u dubňátek.Jak je?
Doplň data, jsme zvědavé holky!!!!
jasr - já mám metr podle MS, taky jsem si ho dala podle utz, ale nemohla jsem si na něj zvyknout, tak jsem ho hodila zpátky. Podle utz jsem 16+2, což se mi zdá už šílený. Při prvním těhu jsem div nelezla po zdi, jak mi to neutíkalo