Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Jsem šťastná, mimi je v pořádku, dr. mě vzal na utz - měříme skoro 7 cm - to odpovídá 12+6
Dr. pořád koukal, od čeho by to krvácení mohlo být, říkal, že možná tam něco malinko je, ale nic většího, žádný hematom, ale stejně mě nechal na pár dní doma a doporučil koupit si Ascorutin a mít klid. Takže tady teď pár dní nebudu a budu se flákat doma. Díky za držení palečků a AHOJ ![]()
já se jen bojím, že mě zase zasypou smskama. tak raději nebudu nic nastavovat
Romco - tak to mám radost, tak hezky odpočívej, papkej ascorutin, tím jsi mi připomněla, že si mám taky zobnout ![]()
půjdu si udělat kuřecí nudličky s rýží, jsem, doma sama, tak se mi nechce nic složitějšího vyrábět. tak zatím ahoj
misunka
dneska mi odpadlo pár hodin, tak jsem dopoledne doma, ale odpoledne zas musím naskočit do procesu ![]()
zuzi - tak hlavně odpočívej co můžeš. Já se jdu chvíli natáhnout, abych odlehčila čípku a placentě, aby nebyl zase nějakej průser. Zatím pa pa a všem dobrou chuť k obědu
misunka
tak místo abych ležela a snažila se předejít nějaké nemoci
sedím nabalená u kompu a srkám čajík - jsem normálně závislák ![]()
nák to tu blbne, je to chvílu svetle modrý, pak se roluje stránka, maj v tom tady nákej binec, eh
ženský, jak řešíte nemoci-křipky? Berete léky? Paraleny? Můze se to?
jelena
jelena
zatím (ťuk ťuk) nijak, všude se píše, že je možné vzít paralen
já jsem na něj alergická, tak prostě nemocná být nesmím
he, tady kcíp pes
tak nějak tý DAJ začínám závidět, už mě ta práce pěkně štve..... že já se na to tady vyprdnu, hehe