Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
14.10.06 11:58

Irisko: tady posilam odkaz na fotogalerii :wink: Fotogalerie/Veřejná alba/Diskuze/Duben2007

Daji: posilam nove udaje do tabulky: vaha: +0,5 kg, KO: poradna 6.11. a UTZ 9.11.

Jo a jinak preju vsem krasny vikendik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.10.06 12:03

Irisko: nebo tady staci kliknout :wink: :) https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 12:44

teda já příšla o fotky, jo? :cry: :cry: :cry: Prosím poslat na SZ :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 12:48

ještě jsem se chtěla zeptat, holky co jste měly hematom, za jak dlouho by se měl vstřebat? :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 13:36

tady je jeden z kapsářů nad postel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.10.06 15:07

Ahoj Mišu, kapsář je moc pěkný, ty jseš holka šikovná :D . S hematomem ti bohužel neporadím, ale určitě se holky ozvou.

Mě se dneska tak nechce nic dělat, jsem lenoch línej :( . Celý dopoledne jsem prospala, malá měla dnes po dlouhé době neklidnou noc. Pak jsem koukala na telku na každou blbost a teď jsem tu, místo abych konečně něco udělala. Musím se donutit uklidit aspoň povrchní nepořádek, ať se manžel nezhrozí až večer s malou dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.10.06 16:50

čus babky:) tak dnešní odpoledne je příšerné, počasí je strašné, taková ta inverzní mlha už od rána, ble, furt se mi chce spát a sedím v práci..
Jani, ty se máš, jen odpočívej, máš volno, tak si to užívej
mišu, super kapsář, já chci být taky tak šikovná, maximálně přišiju knoflík..hehe, tak Hopík zdraví ufona jo? díííky:) dneska jsem ho ještě necítila, ale včera večer bublal jak šílenec..musím vám říct, byli jsme včera na návštěvě u známých, Lucka má termín v prosinci, takže pupík velký, takže my těhule jsme seděly u čajíčku a kecaly no a chlapi řádili jak černá ruka.. chjo, jsem toho svého tahala domů, přehnal to teda řádně, musela jsem se smát, jak hrozně vypadal.. :D dneska se nemůže hýbat, tak dobře mu tak :lol:
včera večer jsem si dala první tabletku proti té mykoze, tak se modlím, aby se to ufonovi líbilo..teda aspoň už to tak nesvědí, chjo, to jsou věci, už jsem dostala podrobné instrukce, co dělat, aby se to nevrátilo..
tak pěkný den holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.10.06 16:56

Ahoj Žabžu, jaká mlha? Tady je od rána krásně slunečno.

Co ti na tu mykózu předepsal? Já měla Pimafucin, na tom je vyloženě napsáno, že se může i v těhu. Na většině ostatních je napsáno, že se nemůže jen v prvním trimestru, což už nejsi, takže se netrap. Mykózu už tu mělo spoustu holek, v těhu jsme na to citlivější. Já mám bohužel velké zkušenosti i mimo těhu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.10.06 17:03

Jani, tak to se máte dobře, tady je od rána inverze..to je příšerné.. klasický podzimní den, ble..
napsal mi clotrimazol, mast a čípky, občas jsem je brala i mimo těhu, taky jsem mykozy mívala, ale jen někdy, teď si teda budu dávat bacha, nechci ufona zbytečně zatěžovat.
myslíš, že se může použít v těhu tea tree oil..třeba pár kapek a udělat sedací koupel..já fakt nevím, co můžem a nemůžem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.10.06 17:08

Žabžu, s tím Tea Tree oilem nevím, ale měla jsem vaginální gel s tea tree oilem a na něm bylo napsáno, že není známo, zda ovlivňuje plod, proto se v těhu nedoporučuje. Já jsem teď raději vynechala sladký jídla a pití a zatím jsem měla mykózu jen jednou, což je na mě úspěch. Minulý těhu jsem prokvasila skoro celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.10.06 17:16

Jani, ty brďo, ta představa mykozy po celé těhotenství je šílená!!!! takže tea tree kašlu, uvidíme, co bude, už jsem dostala dost podrobné instrukce od jelči, tak ještě jednou díky :) říkáš, sladká jídla a pití.. je fakt, že se mi to udělalo asi týden dva po tom, co jsem si začala sladit čaj a to hodně, to jsem dřív nedělala..takže s tím pryč.. jenže co ovoce, jím hrozno po kilech, tak to taky? je to složitější než jsem si myslela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 17:23

Ahojky :lol:

Zabzu - neboj, doktor by ti nenapsal nic škodlivýho, myslím že ani ten tea tree nevadí. Já ho používám skoro na všechno.

Hopík má už od včera nějakou siestu, dneska do mě kopnul snad jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.10.06 17:24

Žabžo, hrozny rozhodně teď vynechej, je to cukrem narvaný! Kvasinky se cukrem živí, ty jim teda podstrojuješ :D . Mě stačí, když si dám sladký minerálky a je vymalováno :( .

Co dělá tatínek ufounka, pořád heká? :lol: To nechci vidět pak tu oslavu ufounkova narození, to bude mazec :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.10.06 17:26

Ahoj Mišu, pošli Hopíkovi nějakou dobrůtku a určitě se ozve a poděkuje :lol: . Kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 17:26

jani - ahojky, já naštěstí problémy s kvasinkama nemám a ani na to moc netrpím

Zabzu - Dalibora Jandu prosím :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...