Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska odpo mě čeká zubař
Jdeme tam i s Teri, aby taky ukázala ty svoje noty na buben
Ale průkazku už mám potvrzenou, dostala jsem jedno protekční razítko.
Jiti - Nita mi posílala foto.
Nito - prosím tě a kde? že já se vyfotím celá a pošlu ti to? To je vhodný tak po 22. hodině, aby se děti nebály rozkydlý Lochnesky ![]()
Misunka ty taky…héč… :lol
Tak dnes nebudu vařit, mám tu plněné papryky od včíra…mňamka a co vy holky? Misu co Žán uvařil ??? ![]()
Misu, jestli jsem to dobře pochopila, tak přítel taky dělá noční…Ten můj je bude dělat taky, ale trochu se děsím toho jak se vyspí. když budu doma a hlavně o víkendu. Máme byt 2+1 v paneláku ![]()
jakub má svůj pokojíček a my spíme v obýváku, mám tam dřevěnou postel oddělenou bambusovejma roletama… ![]()
Kuchyň je naštěstí velká…klasika panelák…v uličce linka a pak jídelna…což je super…
Ale s tím spaním nevím nevím… ![]()
Nita - my máme taky tak velkej byt a spíme úplně stejně a jde to. Žán byl propuštěn, už vařím já. V sobotu byl segedín, včera jsem měli oběd u mamky a dnes bude takovej ne moc zdravej oběd - obalenej kuřecí junior a bramborová kaše.
misu a to spí v obýváku? Tak jsi celje den v kuchyni? Nebo jak to děláte? Já uvažovala, že bych ho zahnala spít do pokojíka…ale nevím co je lepší ???
Nito - no spí v obýváku, do pokojíčku se mu nechce. Dopoledne stejně většinou vařím nebo chodím za Teri do pokojíčku, má tam televizi. Když hučí počítač, tak občas nadává.
misunka, mo my máme PC v pokojíčku…do obýváku už se nic nevejde…a když si představím, že tam narvu ještě postýlku
no halt se to nějak vydrží ![]()
Nito - ale až bude mimi, tak nevím, postýlka bude v obýváku, to bude asi lepší, když si Teri vezme co potřebuje sem do obýváku a on se vyspí. kamarádka to taky tak řeší.
čau babizny, maminy
Jiti, já to normálka vidím asi taky tak.. do konce roku a pak se na to vyprdnu, uvidíme podle počasí ![]()
tak jak po víkendu? v neděli jsem vyspávala, odpočívala, pak jsme šli nakoupit nějaké blbiny a zase jsme se vyvalovali, Terezka měla svátek, tak lítali po babičkách a dědečkách, dostala spoustu kravinek, já jí koupila nějaké nálepky, ona to teď sbírá a vyměňuje
![]()
jinak, ufon se od pátku neprojevuje, takže to bylo zřejmě ojedinělé a buší do mě tak, že to necítím..
Zabzu - ahojky, náš mrňous dneska ještě asi spinká, včera ráno dělal snad kotrmelce, pak celou dobu nic a odpoledne ségra pustila hudbu na břišní tance, tak to byla taky mela a večer mu vadilo, že jsem si lehla na břicho.
No já taky rada spím na břeše…to budou bezesné noci…
ale teď jsem se naučila chrupat ve stabilizované poloze ![]()
Nito - já moc ráda spím na břiše, ale nejradši na levým boku, skoro ve stabilizovaný poloze