Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
16.10.06 08:35

Nepište SZ a pište sem, ať se taky něco dovím. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:35

Dneska odpo mě čeká zubař :( Jdeme tam i s Teri, aby taky ukázala ty svoje noty na buben :lol: Ale průkazku už mám potvrzenou, dostala jsem jedno protekční razítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:38

Jiti - Nita mi posílala foto.

Nito - prosím tě a kde? že já se vyfotím celá a pošlu ti to? To je vhodný tak po 22. hodině, aby se děti nebály rozkydlý Lochnesky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 08:38

Misunka ty taky…héč… :lol

Tak dnes nebudu vařit, mám tu plněné papryky od včíra…mňamka a co vy holky? Misu co Žán uvařil ??? :lol:
Misu, jestli jsem to dobře pochopila, tak přítel taky dělá noční…Ten můj je bude dělat taky, ale trochu se děsím toho jak se vyspí. když budu doma a hlavně o víkendu. Máme byt 2+1 v paneláku :roll:
jakub má svůj pokojíček a my spíme v obýváku, mám tam dřevěnou postel oddělenou bambusovejma roletama… :roll:
Kuchyň je naštěstí velká…klasika panelák…v uličce linka a pak jídelna…což je super…
Ale s tím spaním nevím nevím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:41

Nita - my máme taky tak velkej byt a spíme úplně stejně a jde to. Žán byl propuštěn, už vařím já. V sobotu byl segedín, včera jsem měli oběd u mamky a dnes bude takovej ne moc zdravej oběd - obalenej kuřecí junior a bramborová kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 08:42

misu a to spí v obýváku? Tak jsi celje den v kuchyni? Nebo jak to děláte? Já uvažovala, že bych ho zahnala spít do pokojíka…ale nevím co je lepší ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 08:43

Kdepak je Jelena…??? Ta bude mít jistě zase jídelák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:46

Nito - no spí v obýváku, do pokojíčku se mu nechce. Dopoledne stejně většinou vařím nebo chodím za Teri do pokojíčku, má tam televizi. Když hučí počítač, tak občas nadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 08:48

misunka, mo my máme PC v pokojíčku…do obýváku už se nic nevejde…a když si představím, že tam narvu ještě postýlku :lol: no halt se to nějak vydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:49

Nito - ale až bude mimi, tak nevím, postýlka bude v obýváku, to bude asi lepší, když si Teri vezme co potřebuje sem do obýváku a on se vyspí. kamarádka to taky tak řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:52

Nito - taky budem bojovat s místem na postýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.10.06 08:52

čau babizny, maminy :lol: Jiti, já to normálka vidím asi taky tak.. do konce roku a pak se na to vyprdnu, uvidíme podle počasí :lol:
tak jak po víkendu? v neděli jsem vyspávala, odpočívala, pak jsme šli nakoupit nějaké blbiny a zase jsme se vyvalovali, Terezka měla svátek, tak lítali po babičkách a dědečkách, dostala spoustu kravinek, já jí koupila nějaké nálepky, ona to teď sbírá a vyměňuje 8O :D
jinak, ufon se od pátku neprojevuje, takže to bylo zřejmě ojedinělé a buší do mě tak, že to necítím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:55

Zabzu - ahojky, náš mrňous dneska ještě asi spinká, včera ráno dělal snad kotrmelce, pak celou dobu nic a odpoledne ségra pustila hudbu na břišní tance, tak to byla taky mela a večer mu vadilo, že jsem si lehla na břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 08:57

No já taky rada spím na břeše…to budou bezesné noci… :lol: ale teď jsem se naučila chrupat ve stabilizované poloze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:58

Nito - já moc ráda spím na břiše, ale nejradši na levým boku, skoro ve stabilizovaný poloze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí