Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
16.10.06 14:49

ZABZU - sou uzasnyý! Minisukna, kousek nad kolena. Krtkovskej lacl vpredu, na dve skoby, vzadu stazený nákou gumou, jen kousek ale.
Riflovina, taková šedobéžová žíhaná barva. Měli je v několika barvách a matrošech, klidne ti ušijou z jaký látky si vybereš.
Joo a na bocích sou knoflíky, který se daj posunovat, jak roste pupek. Az najdu obr, poslu ti.
Nebo se doma nechám vyfotografírovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 14:50

MISU - jak řešíte očního lékaře?? Já žádnýho nemám, nevím jestli mě vezmou někde… mám skoro 6 dyjoptrijí a počebuju vyšetřit, abych pak este nerodila císařem, eh 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 14:50

NITA - to kafe tak bodlo!! Uplne sem ozila!! Az na ty záda, to je fakt děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.10.06 14:53

jelčo, ten popis vypadá dobře.. lacláče moc nemusím, ale kalhoty, pokud je to sukně, tak to vypadá dobře..zkus se vyfotit :)))
hele, ty máš šest dioptrií a nemáš očního? já mám oční od šesti let, mám komplikovanou vadu, tak se taky bojím, jestli mě hned radši nevezme na císaře..ale doufám, že to není indikace..
zavolej si někam k očnímu a zeptej se, jestli Tě vezmou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.10.06 14:54

nituš, s pivem se tráví výborně..ale to tak v těhu bývá, co miluješ normálně, moc v těhu nemusíš..aspoň někdy:) u piva to platí teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 14:59

misunka…na cukr jdu po 20tt a taky na štítnou žlázu…prej se to teď dělá…

Ten cukr, to je prej jak si s ním tělo dovede poradit…vezmou mi krev z prstíku a pak vylemcám něco hnusně sladkého ..a zase vezmou krev…No to mám teda radost…vživotě jsem s cukrem potíže neměla, nechápu co blázní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Jelen - já byla u očního někdy v létě asi po šesti letech. Já mám necelé dvě dioptrie, tak to ještě jde. Šest dioptrií je dost, to se určitě poraď, jestli můžeš rodit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 15:00

ZABZU - no nosím čočky už asi deset let a velikost dyjoptryjí si určuju sama, he, kašlu na mudry.
Matně si spomínám ze sem byla kdesi u jednoho, zkusím tam zavolat.
Je to sranda, jestli me budou chtit kontrolovat zrak, tak musím si nejdriv vyndat čočky a aspon 20minut sedet v cekarne a akomodovat voko, he, pak poslepu naklusu do ordinace a tam me muzou vyzkouset, HEHE.

U porodu císarem se jedná hlavně o oční tlak! Je fuk jestli máš X dioptrií, hlavní je oční tlak. Jak je to u jiných vad očí, to nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.10.06 15:05

hele nituš, co to je? já to ani neotvírám.. jestli je to něco smutného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 15:10

NITA - noo, tak ti teda pekne dekuju, to je šílenej clánek, docetla sem do tretiny a stačilo… tak se chystám na kuchec, dopr*ele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 15:11

NITA - šmárjá, to je příběh z Brna! Taky necu do Bohunic… ale na Obilnák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 15:15

Jelen - měla jsi dočíst do konce, paní pak ještě dvakrát rodila normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 15:16

Zabzu není…je to jen takové dojemné, ale myslím, že trošku přehnané. Moc to ta paní prožívá a dramatizuje. Já taky rodila císařem…no nic moc to teda nebylo, ale vydržet se to dalo… :wink:
Rodila jsem v Havl. Brodě…moc hodný a milý sestřičky, nemůžu říci půl slova proti…Chystám se zam znovu, ale je fakt, že se tam jezdí rodit i z Prahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 15:17

Nito - pro mě samotnej císař byl v pohodě, ale pak to byl humus. Nechci už víc!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí