Poradna duly
Jana Čurdová
ZABZU - sou uzasnyý! Minisukna, kousek nad kolena. Krtkovskej lacl vpredu, na dve skoby, vzadu stazený nákou gumou, jen kousek ale.
Riflovina, taková šedobéžová žíhaná barva. Měli je v několika barvách a matrošech, klidne ti ušijou z jaký látky si vybereš.
Joo a na bocích sou knoflíky, který se daj posunovat, jak roste pupek. Az najdu obr, poslu ti.
Nebo se doma nechám vyfotografírovat ![]()
MISU - jak řešíte očního lékaře?? Já žádnýho nemám, nevím jestli mě vezmou někde… mám skoro 6 dyjoptrijí a počebuju vyšetřit, abych pak este nerodila císařem, eh ![]()
NITA - to kafe tak bodlo!! Uplne sem ozila!! Az na ty záda, to je fakt děs…
jelčo, ten popis vypadá dobře.. lacláče moc nemusím, ale kalhoty, pokud je to sukně, tak to vypadá dobře..zkus se vyfotit ![]()
hele, ty máš šest dioptrií a nemáš očního? já mám oční od šesti let, mám komplikovanou vadu, tak se taky bojím, jestli mě hned radši nevezme na císaře..ale doufám, že to není indikace..
zavolej si někam k očnímu a zeptej se, jestli Tě vezmou..
nituš, s pivem se tráví výborně..ale to tak v těhu bývá, co miluješ normálně, moc v těhu nemusíš..aspoň někdy:) u piva to platí teda..
misunka…na cukr jdu po 20tt a taky na štítnou žlázu…prej se to teď dělá…
Ten cukr, to je prej jak si s ním tělo dovede poradit…vezmou mi krev z prstíku a pak vylemcám něco hnusně sladkého ..a zase vezmou krev…No to mám teda radost…vživotě jsem s cukrem potíže neměla, nechápu co blázní ![]()
Jelen - já byla u očního někdy v létě asi po šesti letech. Já mám necelé dvě dioptrie, tak to ještě jde. Šest dioptrií je dost, to se určitě poraď, jestli můžeš rodit normálně.
ZABZU - no nosím čočky už asi deset let a velikost dyjoptryjí si určuju sama, he, kašlu na mudry.
Matně si spomínám ze sem byla kdesi u jednoho, zkusím tam zavolat.
Je to sranda, jestli me budou chtit kontrolovat zrak, tak musím si nejdriv vyndat čočky a aspon 20minut sedet v cekarne a akomodovat voko, he, pak poslepu naklusu do ordinace a tam me muzou vyzkouset, HEHE.
U porodu císarem se jedná hlavně o oční tlak! Je fuk jestli máš X dioptrií, hlavní je oční tlak. Jak je to u jiných vad očí, to nevím…
hele nituš, co to je? já to ani neotvírám.. jestli je to něco smutného.
NITA - noo, tak ti teda pekne dekuju, to je šílenej clánek, docetla sem do tretiny a stačilo… tak se chystám na kuchec, dopr*ele…
NITA - šmárjá, to je příběh z Brna! Taky necu do Bohunic… ale na Obilnák…
Jelen - měla jsi dočíst do konce, paní pak ještě dvakrát rodila normálně
Zabzu není…je to jen takové dojemné, ale myslím, že trošku přehnané. Moc to ta paní prožívá a dramatizuje. Já taky rodila císařem…no nic moc to teda nebylo, ale vydržet se to dalo… ![]()
Rodila jsem v Havl. Brodě…moc hodný a milý sestřičky, nemůžu říci půl slova proti…Chystám se zam znovu, ale je fakt, že se tam jezdí rodit i z Prahy ![]()
Nito - pro mě samotnej císař byl v pohodě, ale pak to byl humus. Nechci už víc!!!!!!!!!!!!