Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, s těma kyselinama opatrně, já jednou nalila do odpadu Tiret, trubka to nevydržela, praskla a v přízemí fleky na stropě a na zdi
no nepřiznala jsem se
To jsme ještě bydleli v rodinným domku a pod náma jsme měli firmu
Nito - mě musel kouknout na čípek, jestli to krvácení není z něj. Do průkazky napsal CS 0, takže dobrý (cervix score)
nito - fakt? A to ti doktor nic neříkal? Já jsem se samovyšetřila
a měla jsem čípek pěkně dlouhej a tvrdej a teď od toho krvácení se mi zdá nějakej měkkej a kratší. prostě plaším
![]()
Misu - ty si děláš sama kontrolu
Do mě hned minule strkal ty hnusný zrcadla a bral tím kartáčkem vzorek čípku, au au už ta vzpomínka bolí
Já někdy mám pocit, že mi bříško trochu tvrne, ale jenom když třeba rychle vstanu u Niky jsem to snad tak brzo neměla ![]()
Misu - za to se nestyď já než jsem otěhotněla taky jsem čípek denně kontrolovala jestli je otevřený nebo jestli je tam hlen, ale teď už jsem za ním dlouho nebyla ![]()
Misu…a co to ta 2 ka znamená? Já měla u Jakuba myslím ke konci i 4 ku a nic mi nikdy neřekl… ![]()
Nito - to je stav čípku. Vzadu v průkazce u toho grafu je to ohodnocený. Hodnotí se myslím délka čípku, tuhost a snad otevření. Já nevím, musela bych se mrknout. To je určitě dobrý, postupně by měly ty čísla být vyšší.
saal - no já to taky tak provozovala a teď jsem to dělala jen kvůli krvácení a bolení břicha. jinak ne
No nic prcek se mi vzbudil, jdeme ven
Mějte se tu pěkně, ahoj ![]()
misu…tak jsem to našla ve své chytré knize…je to stav čípku, ale podle čeho to tam nepíší…No nic mi neříkal…tak na to dlabu…Škoda, že jsem si nofotila tu průkajdu od Jakuba…bych mohla srovnávat, takhle vím prdlačku…jedno ale vím jistě…teď mám porodní váhu, co jsem měla u Jakuba…tak doufám, že se mi moc nepohne… ![]()
Nito - já jsem si říkala, že si ji okopíruju tak ve 36. - 38. týdnu, ale ve 34. mě zavřeli do porodnice, tak mám taky prdlajs a štve mě to kvůli tý váze
ZABZU - jééé, ale to nejni spatnej nápad to naslouchadlo!!! hehe, myslis, ze uz by to bylo slyset?? he
No brácha se prostě na svagrinu podívá a vona je v tom no… nejstarsi Mikuláš uz má 18 a nejmladší Jonathán má 3roky, su jediná tetka ![]()
mišu, to jsi dobrá, že se vyšetřuješ..teda, vím, kde teda ten čípek je, ale za tím účelem jsem za ním ještě nebyla..teda, abych se zkontrolovala..a teď, když už ani tampony nepoužívám, tak tam chodí na návštěvu jen ten můj
![]()