Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
22.10.06 19:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 19:13

Mišu, závidím poslouchání srdíčka, máte po večerech o program postaráno :D

Jasr, pěkný bříško a papučky ještě lepší :lol: :lol:

Já si na břicho vůbec netroufám lehnout, měla bych z toho blbý pocit. Ale boky už mě začínají bolet, takže ještě pořád si občas dovolím usnout na zádech. Koncem těhu asi zase budu muset spát v polosedě, ještěže máme polohovatelné postele. Navíc, když ležím na zádech, nelítám tolikrát na záchod jako když ležím na boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 19:14

Zuzi - kdy že to jdeš na kontrolu? Já abych věděla, že si nemám nic plánovat, abych mohla držet všechny palečky co mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.10.06 19:14

taky se mi libí inglesina, ale nakonec vyhrál ten dorjan. Je to polskej, ale na diskuzích ho nějak moc nahanili…Na každým něco bylo špatnýho, záleží co od toho ten dotyčný očekává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 19:18

jasr - hezkej kočárek, já vybírat nemusím, budu mít od kamarádky. Vím, že hodně holek na Tako nadává, ale mě se s ním jezdilo dobře, navíc je jako novej.

jani - taky jsem ke konci spala v polosedě, byla jsem celá rozlámaná, věčně vzhůru a stejně jdem do toho zas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 19:20

Teda teď jsem zdlábla feferonkovej salát, já mám teď chutě, dřív bych si ho v obchodě ani nevšimla a teď jak ze mě u jídla neleje jak to pálí, tak si nepochutnám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.10.06 19:22

misu: Tako je pěknej, kámoška ho má a říkala, že dobrý, jen když přehodila rukojeď, tak byl hůř ovladatelný… Jinak prej dobrý.

No nic jdu něco zobnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 19:23

Mišu, jo jo, jsme prostě nenapravitelný :D . V prvním těhu jsme aspoň mohly hodně odpočívat, teď nás ty naše holky moc nenechají. Ale je to naposledy, tak si to musíme vychutnat se vším všudy :D

Copak asi dělá Žabža, někde se dlábí na večeři s přítelem, romantika,… Ta se má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 19:25

Mišu, ty máš teda chutě 8O . Já se tu dlábím koláčem, poslala tchyně.

Jasr, dobrou chuť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.10.06 19:29

jano: tobě taky borou chuť, já mám taky koláč, ale od babičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
22.10.06 19:29

mišu
ke svýmu doktorovi jdu 30.10., lae to bude jen běžná kontrola, tam půjdu i sama, manža nemůže
na screening (do Gennetu) jdu 3.11., to bude den D, manža bude muset „utéct“ z nějakého školení, ale budeme se muset rozhodovat, takže potřebuju, aby tam byl

musím říct, že i když je Gennet určitě supr centrum a mají nejmodernější techniku, jsem ráda za svého gynekologa na malém městě
je to jiné, když vás znají, mají pro vás útěchu, udělají si čas to s vámi podrobně probrat
není nic hroznějšího, než když ležíte na stole, na břichu ultrazvuk, vedle hlavy máte monitor, u kterého se polohlasem dohadují doktoři a všichni se tváří ustaraně a k vám pronikají hlášky typu: „vidíš to, hned jsem si říkala, že to je špatné“ „tudy to nepůjde“ „ukaž, já se podívám“
a pak vám to shrnou jen do pár vět a na dotaz, zda je ještě nějaká šance, se nějk vykroutí

jasr
u nás vyhrála inglesina, mimojiné kvůli nasazování autosedačky
takže buď magnum nebo (pořád jsem to nevzdala) domino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 19:30

Jani - taky jsme myslela na Žabzu, copak má asi dobrýho? Třeba nám to zítra prozradí. To se Ufonek má :lol:
Jak sis užila volný den?
My jsme šly k naší mamce, její manžel přijel úplně na hadry z práce, jezdí jako fíra v rychlíku a přejel chlapa, vlítnul mu tam prej z lesa, stačil na něj zahoukat, ale bylo to houby platný. Za poslední dva roky už třetí. Policajti ho sbírali asi na 500 m, jedna ruka byla vpředu na mašině. jediný co nenašli bylo to nejdůležitější, to co sedí na krku. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 19:33

Zuzi - 30.10. má naše Terezka narozeniny, narodila se 30.10.2000 v 10.33 h. To ti přinese štěstí na dalších x dní dopředu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 19:37

Mišu, volný den byla paráda, dokonce jsem i vysála a poklidila. Naspala jsem si něco do foroty, když má Z rýmu, tak se v noci často budí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
22.10.06 19:38

mišu
tak to budu doufat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...