Poradna duly
Jana Čurdová
no to nevím, jestli by ze mě měl šéf radost, minulý týden jsem přišla z nemocenské. ![]()
To by tě šéf asi přerazil vejpůl ![]()
Já se loučím, jdu do sprchy a do hajan, ať jsem na zítra fit. Přeji v rámci možností klidnou noc, přinejhorším párkrát vstane k malé manžel
. Ahoj
ahoj bérušky spolutrpitelky ![]()
jsem se pár dní neozvala já vím…flákám to. když venku je tak pěkně a mě se na ten počítač prostě nece
snad to pochopíte ![]()
hold doma je jiná kmitačka a taky spousta zábavy a ne jako v práci
hihi
tak jdu dočítat resty, poznamenávat si nové opravené údaje a aktualizuju tabulenku ju? ![]()
takže:
mišu přeji krásně „roztažené“ nožky
to sem budu nakukávat častěji teda ![]()
a máš moooc krásnou fotečku
faakt!! hezká vilka ![]()
jak jste psali že mažete/nemažete pupík a zmiňovali jste se o sádlu
tak místo sádla výborně mastí taky vazelína
a nesmrdí
jen se děsně špatně vstřebává a to já teda neci. maže občas manža - když si vzpomene - jsem na něj převedla tuto milou povinnost ![]()
zuzu - vycuvávadlo nosánků nevím jak si představuješ ale určitě to nesrkáš až do pusy
fůůůůůůj to bych asi taky nedala. ten hleník končí uprostřed v takový nádobce kterou pak vymyješ
ale myslím že u mimča budeš ráda když mu to pomůže a na nějaký nechutnosti si ani nevzpomeneš
uvidíš ![]()
kojo poštář ci takýýýýý
bude to dárek k narozkám
ty už mám za pár takže se bude hodit akorát
už si sepisuju seznam co bych jako chtěla
(no jo, když já bych to pak zapomněla) ![]()
tak a teď tu tabulku - teda teď - no už asi spíš to nechám na ráno
teda na ráno
až vstanu ![]()
Nito - se ti divím žes tam dobrovolně šla
mě už tam nikdo nedostane
ale i tak s těma mailama a ještě pár věcí k tomu
stačí mi to až až ![]()
jo a ještě něco
mě se taky zdávaj divný sny. nikdy jsem si sny nepamatovala a teď poslední dobou furt
a takový divný - taky mě furt někdo honí (šéf s lístečkem na peníze
) a pak se mi taky jednou zdála fakt úchylárna - že se nám o vánocích narodilo mímo a my ho přinesli k našim a mamka ho odnesla do auta že prej ho dostanu až pod stromeček
a to jsem ani nevěděla zda máme holčičku nebo chlapečka
fakt prdlín ![]()
tak jdu chrupat ![]()
hodně zdaru na kontrolách a koukejte se ozvat ať v tý tabulce máme jasno ![]()
pa
Dobré ráno, hlásím se po noci strávené v objetí s kojo polštářem. Je opravdu fajn, buď jsem si ho dala mezi nohy a bříško o něj opřela nebo jsem si lehla jako na bříško, jednu nohu pokrčila a dala na polštář. Bříško bylo mezi a nebylo zmáčknutý, ale Hopík do toho stejně kopal
Včera zase dostal taťka kopanec.
Daji - díky, za chvíli se půjdu chystat, mám tam být v 9,30 h. Bojíííííím
![]()
Snídani do sebe nenatlačím, tak jen piju jogurtový mlíko. je to divný, ale netěhu bych to do huby nevzala a zvlášť ne takhle po ránu.
![]()
Jo Zuzi - díky za informace, jen teď nevím, kam ten zip dám, no uvidíme. Až ho došiju, vrazím sem fotku.
nazdar zenský!
Tak sem vcera v C+A koupila ty body, he, velikost 62 a 80. Nechtelo se mi kupovat 56, bylo to skoro stejny jako 62. No a ta 80 to doroste ne?
Joo a taky sem si tam konečně!! koupila podprdu, no ale se podrzte… moje velikost 75A je nyní 85C....... ale opět sem vyměkla a poridila 85B, páč s tím Céčkem sem si pripadala uz jako matróna ![]()
jelčo čuus:)) no jo, pás nemám, mám prd:)) včera jsem neměla čas, dneska fičím odpoledne do rádia na focení, takže zase nic, fakt nevím, kdy se tam podívám:) hele, podprdu už bych taky potřebovala, nosím už jenom jednu, kterou jsem si koupila kdysi v nějakém delíriu, protože normálně mám 75C a tahle je 80C, takže o trošku větší..teď ji mám akorát:)ale potřebuju nějakou podpůrnou..teda, tobě ta prsa vyrostla, jen co je pravda:)))
zuzu, jojo, už mi taky přišel mail, že kalhoty dorazí, tak jsem na ně zvědavá!!
mišu..držím palce!!!
ahoj holky
tak pás je už pro mě nutnost, přiznávám, dneska jsem si rozepla knoflík u kalhot, měla jsem je jen na zip
už aby ty z těhulek přišly!
o podprsence začínám uvažovat taky, měla jsem dvě nositelné, teď už jen jednu + sportovní top, ale ten mi zas nepřijde tak „podpůrný“
v tom CaA mají dobré podprsenky?
teď asi stejně koupím nějakou jen na přechodnou dobu, že? Předpokládám, že kojící ještě nemá smysl kupovat, míry ještě asi porostou, ne?
teď jsem volala sestřičce svého obvodního lékaře a byla moc milá, říkala, že samozřejmě mě vezme přednostně, abych nemusela být v čekárně, prý to tak s těhulkama dělá vždycky ![]()
jenom až příští týden, teď tam můj doktor není
zuzu, ahoj..:) myslíš, že by mohly přijít ty gatě už dneska? jsem na ně celkem nedočkavá..jestli zjistím, že mi nesedí, tak mě picne..
mě zase tak bolí prsa..nějakou dobu nic a teď to zase začalo.. v noci jsem se opět v půl třetí vzbudila hlady, tak jsem sežrala sendvič, ufon do toho kopal, to bylo fajn:)
no tiše doufám, že by mohly
jestli je fakt odeslali včera ráno (prý 9,45), tak by tu mohly dneska být ![]()
ale jestli mi nepadnou, kašlu na ně a jdu do kameného obchodu, už fakt něco nutně potřebuju, mám pocit, že se v normálních kalhotách hrozně škrtím
taky mi připadá, že za poslední týden mi bříško hrozně „povyskočilo“, taky jsem přibrala půl kila, ale podle příručky by to mělo být normální ![]()
jo a taky jsem pořád hladová
dřív jsem měla problémy s hladinou cukru, trpím hypoglykemií, když mi klesne hladina cukru jsem naprosto nepříčetná
ale co jsem těhotná, na nízkou hladinu cukru nedošlo, to mám dřív hlad, aspoň mě to nutí jíst v pravidelných intervalech ![]()
ZUZAJDA - jo, v tom C+A měli jich tam nekolik za 198 !! Nebo za 230, a fakt moc pekný modely, s kosticema, fakt sem čučela, za ty prachy… ale nechce se mi kupovat zatím další, stejně se furt mění velikost, hlavně ze vím, ze je tam maj.