Poradna duly
Jana Čurdová
Tynko, mame presne tyto botky, ale v modre
Prijdou mi fakt super, Stepan je ma hlavne na doma jako papuce a kdyz je venku teplo, tak i na ven ![]()
Holky, diky za podporu. Dostala jsem napad, jak by to snad slo vyresit, i kdyz tu zkousku nedam. Zkusim zajit v pondeli na studijni a presunout jeden predmet z jednoho oboru (na kterem mam predmetu dost) na druhy (kde mi chybi posledni tri kredity), tak aby mi vychazeli prave kredity, ktere potrebuju na danem oboru. Pak bych jen pozadala o neopakovani tohoto predmetu, ktery jsem nejspis neudelala. Vezmu si s sebou Stepana a budu delat psi oci
Pokud jste to z meho vysvetleni nepochopily, tak to nereste, ono je to obcas docela komplikovane ![]()
Terko, spici Paja je roztomilouckej ![]()
Stepan prisel na kouzlo schovavani a hrozne ho to bavi, kdyz na sebe bafnem
A taky uz ma sveho hajanka, takoveho velkeho oslika, ktereho ted vsude taha s sebou ![]()
Terko, taky koukame, manzel ten film miluje a ja u nej budu zehlit ![]()
Ahoj holky,
musím si postěžovat, Ondra dneska nestál za nic, skoro furt kňoural
kvičel i na ruce, tak nevím, jestli ho v dásních tlačej stoličky nebo co…
Protože teplotu nemá a celkově je fit… Veru , takže cvičení stálo za to
Maruščin Ondra to zase bojkotoval a běhal a lezl kolem, takže pořádně cvičila jen ta třetí maminka s 10m děsně vzornou holčičkou
Jinak už jsme se předběžně hlásily od září - bude to už jako jednotný kurz, v úterý nebo čtvrtek od 10.30, vybraly jsme čtvrtek…
Jinak Veru , je mi líto, že Domča není fit
ale zachytili jste to hned na začátku, tak uvidíš, sirupy určitě zaberou!!! Hlavu vzhůru!
Jo a vrtání neboj, mě to nikdy nebolelo
ale je pravda, že vždycky jsem se bála
Ale vrtali mi jen v dětství, pak v 16 a potom mi převrtávala jednu plombu v těhu + brousila zub s ulomeným rohem + čistila zuby od kamene - a vůbec to nebolelo, fakt!!! Tak žádný strachy ![]()
Januš, opožděně gratulujem k 1. krůčku!!!! To jsi pyšná máma, co?
Kdy se toho dočkám já, to netuším…
Ondra by na to myslím fyzicky měl už několik týdnů, ale on je děsně opatrnej, tak si dá asi ještě na čas ![]()
Wenee , na operaci očí se výhledově chystám, ale v horizontu několika let. Nosím čočky už přes deset let a jsem maximálně spokojená… já mám ovšem kamarádku optometričku, takže mám čočky i roztoky za velkoobochodní cenu
A musím říct, že nejlíp se mi čočky nosily v těhu, vůbec jsem nepotřebovala kapat do očí, snad ani jednou za celé těhu?
Jinak kamarádky a kamarádi, co si nechali oči operovat, jsou všichni naprosto spokojení ![]()
Teri , nádherný fotky!!!! ![]()
Evelín , ale no tak, hlavně to teď, kousíček před cílem nevzdávej!!! Však víš, že by to byla chyba
Už jsi do toho investovala tolik energie… tohle už zvládneš, uvidíš!!!
Janus, jezkovy ja zapomnela (nebo uz jsem gratulovala?) pogratulovat k prvni kruckum!!! Tak radsi pro jistotu
Gratulaceeee! ![]()
Simi, ja vim, mam to ted porad nahoru dolu, ale kdyz uz jsem tak daleko, tak to pujdu zkusit, i kdyz je to uz taaaak unavne
Znovu uz bych do toho fakt nesla. Studovat s ditetem je fakt zahul, ani ne tak fyzicky, kdy musim studovat hlavne po vecerech, ale hlavne psychicky, kdyz se potrebuju soustredit na Stepana nebo na uceni a plete se mi do toho vzdy to druhe ![]()
Terko: Ten film mám taky ráda
Akorát dneska ho nějak nestíhám, byla jsem před chvilkou ještě jednou na zahradě (dnes už podruhé, poprvé s Adamem, když jsme přijeli z Liberce…) a musím se jít šprtat slovíčka…
Evelín : No vidiš, na doma je nenapadlo nosit… my máme ještě bačkůrky, které už beztak dlouho mít nebude, jelikož už mu začíná čouhat paleček ven
Tak to asi budu praktikovat jako ty
![]()
A snad ti to vyřešení na fakultě výjde, teda pokud to vůbec budeš muset řešit
![]()
Tak jsem zase tu ![]()
Beník spí, čeština mi zase funguje, co víc si přát
Masáž se sice nekonala (jako vždy
), ale nenechám si přece zkazit náladu ![]()
Mik , jo jo
I když já bych asi raději koupila boty přímo v obchodě, ale líbí se mi právě ty otevřený capáky, který jsem jinde neviděla (Bendovi se v capákách potí nohy) a když se objednají dvoje boty, tak to doručí zadarmo (v UK), tak jsem rovnou vybrala druhý. Ale ještě stejně potřebujem letní ![]()
Fotky super, taková pohodička ![]()
Tady jsou ty capáky
http://www.robeez.co.uk/…product.aspx?…
Terko , Pája je moc roztomilej na fotkách. Toho poníka jsem chtěla koupit a pak jsem na to úplně zapoměla
, je to trošku stabilní? Vyleze na to Pája sám? Přijde mi to super ![]()
Taky miluju Forresta Gumpa ![]()
Verčo , snad to bude mít Domča brzo lepší ![]()
A manža maso suší (hovězí), vyrobil si na to dřevěnou bednu, dal do ní světlo a ventilátory z pc, vždycky to naloží do jabl. octu, soli a koření a pak mi to tu pěkně dlouho smrdí
Ale hlavně že má radost
. Už z toho má docela dobrej byznys, dělá to i kolegům z práce
A já teda vrtání zubů nesnáším - ani nevím, jestli byl pro mě horší 17ti hodinovej porod
![]()
Týnko , boty vypadají super, nějaký takový chci taky koupit ![]()
Evelín , ať ti to s tou školou vyjde ![]()
Zebruš: Tak vy takhle kšeftujete se sušeným masíčkem, jo?
A jak to chutná? Jako ty octové brambůrky
![]()
Holky, jdu do hajááán
… včera jsem šla spát až po té půlnoci a jelikož nejsem zvyklá ponocovat, tak už se mi zavírají oči i u PC , natož nad slovíčkama
![]()
Dobrou noc
![]()
Holky, nestrašte tu chuděru nevrtanou, Verču !
Pro mě byla v životě nejhorší 1. operace žlučníku + rekonvalescence, 2. žlučníkový záchvat (sedmihodinový), 3. zánět ledviny, 4. rozpraskaný bradavky a vůbec začátky kojení
, až 5.
císař a rekonvalescence… a pak někde úúúúúplně vzadu je vrtání zubů
Tak žádný strachy! ![]()
Zebři , mňam, sušený masíčko musí být fajn! Já ráda sušenou šunku…
Ale ještě jsem neslyšela, že by si někdo masíčko sušil takhle podomácku?!
![]()
Evelín , je mi to jasný…
Jsem zvědavá na sebe příští rok
Ale tobě už budu jen bledě závidět, protože už to budeš mít všechno dávno úspěšně za seboooou! ![]()
Zebři: poníka dostal od šváry o vánocích, ze začátku mu okusoval uši(poník to naštěstí přežil, narozdíl od válce, kterej prokousnul), ještě na něj sám nevyleze, ale snaží se. A když ho na něj dám, tak je šťastnej, poskakuje a směje se…přijde mi, že když se hodně nafoukne, tak je poník dost stabilní…
Tynko- boty moc pekny!
Zebrus -ty vase capacky taky,mame podobny na doma a jeste se mi libi tyhle,ale porad vaham bo nevim estli by jsme je jeste vyuzili
http://www.robeez.co.uk/zoom360.aspx?…
SIMI-uknouranek bude zitra urcite mile miminko
ja teda tyhle stavy taky tezko snasim a ty mas k tomu jeste druhe dite
jsi dobra!!
VERU-k promiin!!ja te nechtela jeste vic nervovat
a zvirat mame opravdu hafo,nase dite je jimi postizeno na prvni pohled
![]()
VERU..dufam,ze bude DOmcovi l vekom lepsie..ako to vyzera teraz…sestrine dietatko mava dost casto alergicke kasle… a casom to akosi ustupuje…apson zatial to tak vyzera..tak nech je to tak aj u vas..drzte sa
MIK.nadherne fotky..uolne krasna rodinna pohodicka ![]()
nadhernee boticky
KAJDULKO..MAtyasek je zlaticko..ze ti prisiel ponuknut polevu a nespapal ju sam ![]()
EVELINKA>.no pocit to musi byt desnyy.ale pekne ver, ze si to zvladla..fakt si sikula..ako to vsetko stihas…pekne to dotiahnes do konca
jej a s tym napadom ohladom skusky..parada..tak vezmi dietko a hura vybavovat…drzim palce
ZEBRUS..tak to ste sa v piesku peekne vysantili
a pekne si uzite navstevu tehulky ![]()
TERKO..juj bubacik malinky, ako zaspinkal a na ponikovi je stramaaak ![]()
RYNTYNTYNKO.adamek dostal;e nadherne botickya uz sa tesim na zazitky s hupackou ![]()
vera sme boli na pikniku v zahradke a MAtusko si aj pospinkal a potom divosil dalej..no bolo super..teraz este dospava ![]()
ZelvaVeruna píše:Ja vim, ze to neni konec sveta a neumira se na to
Evi , my ted zkousime zase pomalu pridavat tu Bebu 3 hypoalergenni, takze uvidime, jak na to bude reagovat zaludek a streva.Ale tak to vite, prvomatka, jeste silena
![]()
Jinak zadne mleko nema, az na ty rohliky, i kdyz vim, ze ve vsech mleko neni, ale ja mu je nemuzu uprit, on je miluje
Dnes nechtel jist, alespon dopoledne snedl pulku rohliku
A ta Praha tomu taky neprida, ale my asi zatim nejsme schopni se odstehovat![]()
No ale tobe jsem vlastne taky chtela napsat, to je mazec s tou salmonelozou, to je takhle dlouho v tele??Ze jsou ty testy porad pozitivni? To znamena, ze byste jako nakazili ostatni?
To musi byt taky radost, byt porad doma
Veru, já se taky připojuju, rozhodně nejsi „šílená prvomatka“, neumím si představit, jaký to je, když se dítě nemůže pořádně nadechnout, do toho brečí… to by mě asi kleplo, fakt. Mně bohatě stačilo, když měl Jonáš (podle dr, nevím, jak to bylo ve skutečnosti) náběh na laryngitidu, tak jsem šílela, co bude, až to začne…
Se stěhováním to je jasný, tak jsem to nemyslela, našim se naskytla dobrá práce, tak to spojili, běžně to nejde- my bychom se taky nepřestěhovali, Ondřej tu má práci, kterou by jinde prostě nemohl najít, protože Praha je prostě Praha…
![]()
No, a to mlíko- nechceš fakt zkusit umíchat těsto v pekárně a frknout to na plech, jako takový bobíky, vykrajovala jsem to lžící, šlo to parádně- jen mouka, voda, droždí, sůl (trocha cukru do kvásku). A na HA mlíko bych se vybodla- teda mám info jen z toho Fuchse, ale ten říká, že při alergii je to kontraindikace. Já vím, že toho asi za den moc nemá, ale ono někdy stačí maličko a dělá to pěkný, teda spíš nepěkný věci. Třeba to je všechno blbost, ale stejně ti to nikdo neřekne, a co nevyzkoušíš, to se nedozvíš… bohužel.
Evelíno, taky moc držím palce!!! Máte, vy studentky, můj neskonalý obdiv, jak tu pořád píšu, takže opravdu jsi dobrá! Ono to určitě nebude tak hrozný, ale je dobře, že jsi vymyslela alternativu, aby ses nemusela do středy stresovat tím, co by kdyby
Já to tak potřebuju mít, jinak jsem na nervy ![]()
Zebro, ty botky jsou parádní! Taky bych chtěla… ale ty už jsi as iobjednala, viď, tak nějakej parazitismus už je pasé
No, asi to ještě pořádně prohlídnu, nastuduju poštovný a uvidím
Jo, Miku, ty tvoje vyhlídnutý jsou fakt krásný, z těch by byla Ema na větvi- je z ní taková růžová holčička, ač jsme se tomu nejdřív dost bránili ![]()
Jo, a Týnko, v pondělí jsme taky už konečně byli na roční prohlídce, takže 9kg a 75cm.
No, končím, děti sice snídaj, ale Jonáš si v židličce pořád stoupá, tak to moc nezvládám… Hezký víkend všem!
(Jo, a ta salmonela- mají ji pořád ve střevech, sice asi jen trochu, takže to je pořád ve stolici přítomný, takže potenciálně nakažlivý jsou. Do školky a do bazénu se s tím nesmí, nevím, jak je to se školou, protože mi přijde divný, že by dítě, který je „zdravý“ nepustili třeba půlroku do školy, tak si to vysvětluju tak, že ve školce jsou ty děti prostě větší čuňátka, pořád mají ruce v puse a tak. U dospělejch se to řeší, jen když pracujou s potravinama, jinak běžně do práce můžou. No, a děti půjdou znovu asi za 14 dní, tak uvidíme, začíná mi to připadat, že nám to do prázdnin vydrží, ale co už, že jo
Ven můžem, jen do klektivu to není ono, takže to relativně jde.)
Hooooj!
Tak dneska nechavam vyspat tatu, je chudak nejakej hotovej - ponocuje se mnou a vstava do prace kolem seste, je sice odolnejsi nez ja, ale jak se mu to nakupi, tak pak odpada ![]()
Evi, to je pech s tou salmonelou
Snad uz to na leto bude dobry!!!
Jinak ja jsem hrozny streson, vcera jsem se tu uz docela slozila. Hrzne moc bych tady v tom chtela byt trochu vic flegamticka optimisticka, ale zatim se jen (casto i zbytecne) stresuju ![]()
Zulocku, supeeer, zatim Ti rozumim a nemusis prekladat ![]()
Zebrus, to byste to maso uz mohly prodavat, mysslim, ze u nas jeste neni moc zabehle, tak byste treba nasli diru v trhu
![]()
Az se tata probudi, tak si nejspis pojedeme vyzvednout kola a mozna odpoledne dame prvni vyjezd
Jsem zvedava ![]()
Dobré ránko,
počasí teda fuj
,a my zrovna odpol jdeme s kamarádkou a jejíma chlapama na Petřín-taky má dva kluky
Aspoň kdyby nelilo ![]()
Evelín nestresuj a kolo je dobrej nápad! ![]()
Evi tak aspoň,že už můžete ven
A míry pěkné ![]()
Zuločku piknik musel být supéér ![]()
Mikul ty botičky jsou krásný a fotky taky ![]()
Janus gratulace k prvním krůčkům ![]()
Týnko botky krásný,takový nosil Jiřulka ještě loni v létě,akorát už nebyly tak roztomilý
Jsem zvědavá,jestli je Vítkovi budem kupovat ještě na tohle léto nebo až za rok
![]()
Teri krásný fotky
A čočce jsi neodolala ![]()
Dobré ránko
Sice jsem jak praštěná palicí, ale i tak je dobré
. To noční vaření mlíka mě neba, protože jak se vzbudím, tak musím na wc a po cestě se vzbudím úplně a když pak zase usnu, tak mě Benda za 3 hodiny vzbudí a usmívá se na mě ![]()
Týnko , já tam ten ocet cítím, ale jak brambůrky to nechutná
. Mě víc chutná to kupovaný, to je i uzený, to manžovo mi nejede. Ale měla jsem sušený neuzený maso v Anglii z afrického obchodu (byla to antilopa Kudu a pštros) a to jsem jedla. Podle mě tam bylo jiný koření a taky u mě trošku funguje to, že jak to vidím syrový, tak to nemůžu sníst ![]()
My jsme houpačku koupili, ale ještě musí manža vyrobit venkovní konstrukci na zavěšení. Zatím ji dáváme mezi dveře doma a Bendu to moc baví ![]()
Simi , ta sušená šunka bude taky asi i uzená, ne? Ta mi taky chutná. Manža se to naučil v Africe, tady je asi za exota ![]()
Ty máš za sebou takových operací
. Já teda jen trhání mandle a císař, proto mi asi to vrtání zubů přijde pořád hrozný
. Ale čeká mě trhání osmiček, tak asi pak změním názor na vrtání ![]()
Terko , díky
. Našla jsem koníka na aukci, tak se ho snažím vyhrát. A když ne, tak ho objednám, Benda z něj bude hotovej ![]()
Mik , taky moc pěkný botičky ![]()
Evi , já jsem zatím jen poslala ségře email, možná to ještě neobjednala, jestli chceš, můžu jí zavolat ať je vezme 2×. Nebo počkej, až uvidím, kolik bude stát poštovný do ČR od ní a pak ti to můžu přes ni objednat. Můžeš to objednat rovnou z jejich stránek (do ČR za 11 liber myslím), ale nevím, jestli si účtujou balný nebo něco…Dám vědět, kolik jsme platili přes ségru ![]()
Ta salmonela te tada fakt hnus, takovou dobu ve střevech ![]()
Zuločku , jé piknik. My jsme měli malý piknik v ZOO a bylo to super ![]()
Evelín , to by manžu už určo nebavilo, kdyby musel sušit pořád
. Ale není to špatnej nápad, můžu si tím přivydělávat na mateřské ![]()
Jak jsi psala, že manžel v práci pořád mluví americkým přízvukem, kde on pracuje? Jestli to teda není tajný
Manža taky v práci mluví jen anglicky (dělá v IBM), ale on má spíš teda africkej přízvuk než britskej, takže mate lidi ![]()
Adel , snad vám výlet vyjde a nebude vám pršet ![]()
Holky, manža do mě pořád hustí, ať máme poníka, že máme velikou zahradu a tak - to mi dělá naschvál, ví že koně miluju. Ale taky vím, jaké je to práce a hlavně peněz, i když je to malej poník
Nedávno přišel s tím, že chce ovce, pak kozy (nechce se mu sekat zahrada
), ale on už nekrmí ani psy, dělám to já
Takže odolávám, i když jsem vždycky chtěla žít na farmě
, ale to bysme už nikdy nikam neodjeli, protože bych denně kydala hnůj ![]()