Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
16.5.09 10:52

Evo , ségra už ty boty prý koupila, tak teď už to nejde. Ale dám ti vědět, kolik stálo to poštovný a jestli je budeš chtít, tak jí řeknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.5.09 11:16

Ahoj holky,
tak my dneska jdeme ke kámošce na oslavu narozenin, budou tam další dvě děti, takže paráda :D Akorát Jára vypadá zmoženě už po dopoledni s dětmi :lol: prý si člověk během týdne hrozně odvykne! :wink: :lol: A to nás dnes nechali spát do 7.15. Jinak Jára k dětem vstává každý den, ale většinou jde spát tak o hodinu dřív než já - a já si tu pak v klidu rediguju nebo s váma krafu :lol:

Jo vlastně jsem nepsala, že jak jsem v pondělí na srazíku dávala Ondrovi jahodovou přesnídávku s jogurtem (Bio Hamánek), tak se mi druhý den v obličeji osypal :( a do teď má na čelíčku kopřivku :? Takže s jahodama má chlapec utrum :( a to babí pěstuje vlastní na zahrádce… U Silví to musím ještě vyzkoušet, ale to dám radši pár lžiček a ne celou přesnídávku :roll:

Zebři, no jo, vlastně ta šunka je taky uzená, to je fakt! Mňam, hned bych si dala :D Jo a co se zářijového srazu týče, tak my mluvíme anglicky oba, já se dorozumím v pohodě a Jára by vysloveně potřeboval trochu si anglinu procvičit, takže bez problému! :D

Evi, to mě mrzí, s tou salmonelou :( S tou školou vs. školkou budeš mít asi pravdu… Tak budu za ty dva týdny držet všechny palce, ať už jste z toho venku!!!!!!

Adél , tak se tam docela vyjasňuje, tak vám Petřín určitě vyjde! :wink: :D

Evelín , tyhle stavy znám, taky se dovedu sama šíleně vystresovat… jsme holt citlivé ženy :wink: ale to je na druhé straně zase hezký, ne? :D Důležitý je mít podporu partnera, a to ty máš, což je super. Já jsem studovala většinu doby při plném úvazku, navíc denní studium (češtinu u nás na fildě nelze studovat dálkově :roll: ), takže jsem se vždycky musela šéfových „dovolovat“, abych mohla na semináře nebo zkoušky :evil: to bylo teda taky pěkně o nervy, některé mi to dávaly pěkně sežrat… taky jsem studovala… noooo, hodně let :lol: ale nakonec jsem toho magistra zvládla a jsem za to fakt moc ráda! Uvidíš, že až budeš mít po státnicích, uleví se ti, a hlavně na sebe budeš zaslouženě hrdá! A tvůj manžel taky :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
16.5.09 13:11

Zdravim pri sobote, to je pocasi teda :roll:

Terko , my chteli neco vcera vecer delat a probrat a nakonec jsme cumeli zase na Forresta :lol: Taky na to muzu koukat porad 8)
Jinak ten modry konik/oslik je super, taky jsem si vzpomnela, ze jsem ho chtela koupit :wink: ale jak pises, jestli je na Paju veliky, tak pro Domcu to fakt jeste nema cenu :lol: :lol:

Simi , tak koukam, na cviceni byla radost :lol: Hele a pro ty rocni deti uz je to kurz, ktery se musi platit na cele pololeti? Me tohle moc nevyhovuje, protoze vim, ze jak si neco zaplatime dopredu, tak zas bude furt nemocny :lol: CT od 10:30 je ok, tak snad budem chodit…

Zebrus , to je zajimavy, to maso, sice to asi smrdi, ale rada bych to ochutnala, musis to vzit na celorepublikovy sraz :lol: :lol: Rada zkousim ruzna jidla :lol:
A vzpomnela jsem si na anglicke octove bramburky, mnaaam, ty jsem fakt milovala, ted jsem je koupila tady v CR, jsou nejake nove Bohemia vinegar, docela dobre a Dan rikal, ze je to hnus :lol: :lol:
Ponik jo?? :P 8)

Mik , ty ruzove boticky jsou kraaaaaaaasne, fakt :wink:

Evelin , ja to znam, dokazu se sama kvuli necemu tak vynervovat, ze pak treba v noci lezim, cumim, busi mi srdce a jsem vyrizena :roll: :oops: (treba kvuli tchyni :lol: )

Evi , jojo, to me taky prekvapilo u toho Fukse, jak pise, ze to HA mleko neni dobre pro deti s alergii. A ke vsemu mi kamoska z nasi alergicke 8) diskuze psala, ze Beba je blba, ze po ni jejich holcicka mela peknou koliku 8O Tak nevim, budu to muset probrat s nasi Dr. jeste jednou 8O
Asi zacnu ty rohliky/bobky v pekarne hnist a pak pect, protoze je miluje :lol: a krupky pomalu zacinaji ztracet na dulezitosti :lol: 8)

Dekuji za „popis“ vrtani zubu a srovnani s jinou bolesi :lol: :lol: Ja jsem clovek prolezlej nemocnicema, takze ruzne akutni slepaky a kyly a operace mandle a zanet ledvin a vysekavani osmicek mam uz za sebou :lol: :lol: Ale vetsina byla umrtvena nebo v narkoze, ze jo :wink: Tohle je takove nove, zvlaste kdyz k tomu pekne „hraje“ ta vrtacka, to je zvuk hnusnej :lol: :lol: tak se bojim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.5.09 13:23

Ahoj holky, zdravím při sobotě, venku pěkně hnusně, jako všude po ČR… ani ven se mi jít nechce, bo jsem líná jako kostelní myš :oops: :roll: :roll: Ale nakonec mi beztak nic jiného nezbyde, teďka alepoň neprší a Adámek hajááá :) :) :)

Včera večer jsme s R. zjistili, že by se prakticky nedostal do práce o víkendu na půl osmou… že ho ráno hodím, no nakonec ho musel hodit taťka (on je teda profesionální řidič, takže řídí rád), jelikož Adámek ještě v sedm spal a to byl nejvyšší čas na odjezd :D :D :D Nakonec jsme chrápali až do osmi 8O 8) 8)

Veru: Tak ty octové od Bohemians jsem taky zkoušela, ale i tak mi nechutnají jako ty octové z anglie :-( :lol: :lol: Ale brácha se po nich taky může utlouct :) :) :)

Adél: Užijte si výšlap na Petřín :) :) :)

Evelín: Jj, taky se umím solidně vystresovat, i když teda né jako Verča… u mě to spíš má průběh na WC :roll: :lol: :lol: A to mám zděděné po mamce :? :? :?

Mikul: Ty růžové botičky jsou prostě sladkééééé!!! Já chci taky jednou holičičkůůůů!!!!

Simčo: Tý jo 8O :? :? U nás teda jahody naštěstí OK (už od půl roka :oops: :oops: :wink: ), ať alespoň kopřivka Ondráškovi brzo zmizí :wink: :wink: :wink:

Nj, holky, jdu se učit, včera jsem na to hodila bobek… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.5.09 18:07

Ahoj holky,
ZEBRUS- ponika jo :lol: a kozu a td..no super ale jk pises meli by ktomu byt trochu oba,protoze kdyz je to jen na jednom cloveku je toho az dost,u zvirat je blby ze chtej zrat i o vanocich a svatcich a tak :lol: :roll: to ja znam :twisted:

SIMI_ uzijte si oslavu :wink: jahoda u nas uz probehla a dobry,mela kousek jak jsem ji delalala dort,a nedavno jsme si s Ondrou davali tak taky ochutnala.

EVI- to je teda sila s tou salmonelou 8O

EVEL- nevzdavej tooo,zu jsi tomu tolik obetovala…at to vyjde :wink:

U nas je dnes taky zatazeno,spavo…tatka se s nami rano valel jeste hodinu v posteli nez dokazal vstat a jit do prace :roll: To bylo sice fajn,ale ted tam bude cely den aby to dohnal :?

Botky jsou holky krasny ja vim,ale jsou to jen capacky s kozenou podrazkou…Vcera jsem tu nekde cetla,jak nejaky mamine na ortopedii sepsuli i kotnickovy backurky(s zirafou :lol: ),ze je ta latka moc volna a proto jeji syn vytaci levou nohu 8O takze i na doma maji byt kozene sandaly(kotnikove) nebo boty s pevnou patou :roll: -to by se z toho clovek musel zblaznit.
Zajimavy ze v jinych zemich to tak neresi :nevim: tady napriklad vubec-NECHAPU!! 8O

Tyhle jsem posilala kamosce pro jeji kamosku pro uplne male mimi :srdce: http://www.robeez.com/…Product.aspx?…

Jdu neco varit a vubec nevim co :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.5.09 19:33

Ahoj holky,

tak výlet na Petřín se vydařil,bylo to bezva. 8) Ještě když jsme šli na metro,tak bylo zataženo,ale pak se udělalo hezky.Taťkové vytlačili kočáry až nahoru a dolu jsme se svezli lanovkou :wink:

Mikul ty botky pro kámošku jsou taky krásný :)

Jo a Vítek dostal od kamarádky ovocnou tyčinku Alnaturu z Dm a docela mu chutnala,tak je tam asi zkusím koupit.Pro sebe jsem si tuhle kupovala mandlovo-medovou a byla mňam :wink:

Týnko my jsme se stavovali na Petříně u jezírka a kamarádky chalpeček do něj chtěl pořád skákat za kačenama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.5.09 19:33

Ahoj holky,

my jsme nakonec venku byli, něco přes dvě hodiny, Adámek toho naťapkal a už spokojeně chrupká :srdce: :D :D
Jinak ovšem chození s batolátkem je něco 8O :? :) Jsem zvyklá na docela rychlou, svižnou chůzi a teďka „co se vleče neuteče“ :roll: :lol: :lol: Ale jinak je to roztomilý, jak objevuje svět, u všeho se zastaví a zkoumá a co teprv dnešní kaluž :-D :-D :lol: … ale pořád by mi utíkal, si snad budu muset koupit takové to …no, jak to napsast? „vodítko na dítě“ :oops: :lol: :lol:

Zebruš: Joo, jsem zapomněla: Tak farmu, jo? Pokud do toho půjdete, smekám!!! Zvířátka mám ráda, ale doma tak max. psa a nějakého křečka :lol: :lol: :lol: A navíc na to fakt musí být oba dva, páč MIkul má svatou pravdu :wink: :wink: :wink:

Evi: No s tou salmolkou je to poděs :roll: :roll: :evil: Tak moc přeju, ať se co nejdřív vypakuje ze střev :wink: :wink: :wink:

Teda, holky, s tráháním osmiček nestrašte, páč já mám taky ještě všechny :) :) :) Ale u mě to asi hrozit nebude (teda doufám!!!), jelikož mi zase chybí druhý čtyřky 8) 8) :wink: Ani to poznat nejde, jelikož jsem měla dřív z jedniček nahoře „vrtuli“, tak jsem nosila rovnátka a aby se mi tam pěkně srovnaly, tak musely jít jiný ven…a zas tak drastické to nebylo :wink: :wink: :wink:

Jinak já mám „jen“ ty operace očí…slepák, žlučník jsou pořád na svým místě :wink: :wink: :lol: A nosní mandle, ale to byl taky zážitek…sice mi bylo deset, ale pamatuju si to ještě dnes 8O :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.5.09 19:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.5.09 19:52

Ahojky, Pája je od včera nastydlej, dneska večer už měl i horečku…dáváte panadol(atd..)až když je 38po odečtu, nebo i dřív???Večer sem to tu měla s Pájou akční, před koupáním sem ho nechala nahatýho, že napustim vanu a šup tam s nim, přijdu k ohradě a koukám, že v něčem hnědym ťape… :evil: :evil: měl to skoro všude, takže vydrhnout Páju a koberec, bodyčko, plyšáka…když jsem všechno domyla a šla jsem pro Páju, koukám, že právě očůrává roh ohrádky… 8O 8O Ve vaně sem ho pěkně vydrhla. Pak si ve vaně stoupnul a čůrání zopakoval…pak si jednou loknul UM, a šel spát…takže čekám, že se určitě vzbudí hlady, nebo s horečkou…už teď ho slyšim pěkně kašlat :( :(
toť mé sebestředné okénko…

Veru: dneska se Pája párkrát na poníka vyšplhal i z něj slezl, tak se to s nim asi potřeboval naučit…

Tynko: krásný fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.5.09 20:02

Jo, Veru, na druhé fotce jdou vidět ty obyč bačkůrky…musím je vydrhnout a uklidit pro dalšího juniora nebo spíš juniorku :) :) :)

Adél: Vidíš, jsem se tě chtěla zeptat ještě ohledně botiček: Ty jsi psala, že jsi dávala ty první botky po Jiříčkovi, že? Četla jsem tady diskuzi (jak jsi tam přispívala…), že by se prý neměli dědti…no, chápu to u trošku starších dětí, když už hodně chodí a mají tu botku víc ošlapanou (teda ze vnitř podle svých nožiček)… Jsem totiž myslela, že bych tyhle první botičky mohla ještě právě jednou použít…???
No, beztak řeším nesmrtelnost chrousta, jelikož to může být mimčo narozené v zimě :oops: :lol: :lol:

Terko: No to jsi to teda měla akční před koupáním 8O 8O :? Ale musím se přiznat, že mě to rozesmálo… :oops: :oops: :oops: Já dávám většinou paralen čípky, když je po odečtu víc jak 38.3 (horečka je známkou, že tělo bojuje s nákazou a tvoří se tím i protilátky), takže hned nesrážím :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.5.09 20:04

TERKO-to je mi lito,my se v tom taky placame,vzdycky uz jeden den kasle jen hleny-vlhky kasel tak jsem klidna a dalsi den zase zakasle tak suchy kasel ze mi je z toho zle.. :roll: jsem ale hysterka,hned ji vidim se zapalem plic a podobne :roll:
Ja ted davala az po odectu pres 38,mala byla v pohode..Ja teda nejdriv zkousim zabaly a tak,ale tentokrat to nepomahalo… :?
Vecer byl teda akcni 8O :D Paja je sikula :P

TYNKO_ krasny fotky,me se libi jak kdyz dit nekam vyleze fotky zacnou byt rozmazany :lol: ale foti se dal :wink:

A nase backurky :lol: oproti Robeezkam jsou to teda chudery osklivy ,to uznavam :-D
""http://img35.imageshack.us/img35/3823/1008242.jpg:http://img35.imageshack.us/…/1008242.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
16.5.09 21:05

Ahoj holčiny,
Terko - my dáváme Nurofen, když má Adýs po odečtu víc než 38. Párkrát jsme taky dali, když byl bez horečky, ale hrozně ho braly zuby, tak, že ho to budilo ze spaní a nemohl usnout a strašně plakal :? .

Veru - chudáček Domča. Ale určitě bude líp, uvidíš.

Holky, nádherné fotky, všechny. Ty dětičky jsou úžasné… :wink: Týnko - koukám, že už trénuješ na Nikolku :lol: :lol:

My jsme dnes strávili odpoledne u známých a super, akorát zpátky Adýs usnul na chvíli v autě a uspat ho teď večer byl boj,boj,boj… :roll: Usnul až před chvílí a musel ho jít uspat Tom, protože já už jsem byla k.o.
Jinak ráno taky bojovka- Adýs přes noc úplně ochraptěl 8O a měl takový hnusný suchý kašel :( , naštěstí teplotu neměl a po obkladu na krk se kupodivu zlepšil i ten kašel a chrapot, takže odpoledne byl už celkem v pohodě. Tak doufám, že to nezakřiknu a že bude zítra líp a že se z toho nic nerozjede. :?

Jdu trochu uklidit, ach jo, a pak se asi znaveně vyvalím k telce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
16.5.09 21:10

Zebři, díky za nabídku i vyzjišťování u ségry, ale asi to nechám, myslím, že jsem se nějak moc ukvapila, jak to teď tak přehodnocuju :roll: Jedny jsme někdde dostali, zděděný, ale kdovíjestli vůbec nošený, moc se mi líběj, ale už končej… Jo, a mají na sobě želvu, jen nevím, jak se jmenuje :)
Ty capáčky by se mi sice na doma líbily, ale ještě to nějak zpracuju a asi koupím něco dosažitelnýho běžným způsobem (nevíte, jestli mají někde v Praze ty Noleny, nebo jak se to jmenuje?) Myslím si, že ta noha nemusí být pořád fixovaná, pokud nemá problém, spíš aby se chodidlo mohlo hýbat, procvičovat klenba a tak- ale to je jen můj výmysl, nevím, jestli by to nějakej odborník potvrdil. Nicméně u Emy to fungovalo, tak zkusím zopakovat :) Jo, vlastně to říkala nějaká rehabilitační, ke který chodila kamarádka s klukem, takže aspoň někdo povolanej to vyřkl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.5.09 21:23

Janus Adámek bude určitě v pohodě! :wink:

Evi my ty Noleny kupovali přes net.Ale je to drahota,na to,že to nejsou pořádný boty,tak doufám,že další už kupovat nebudem :roll: :wink:

Mikul náhodou klasika bajdy jsou taky pěkný :D

Týnko jak psala Mikul,že u nich se to s botama neřeší,tak mě zas přijde,že tady se to řeší až moc.Tak když to není ošmajdaná bota a dítě v ní netráví celý den,tak to snad nevadí. :wink:
Super fotky :D

Teri ať je Pája brzy ok!Dáváme čípky,když je 38 po odečtu nebo na zuby,jak psala Janus.Tak to jsi teda měla veselo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.5.09 21:33

Adél: No, právě…taky si myslím, že „tady se to moc řeší…“ :wink: :wink: :wink: Každopádně pokud tyto botky přežijí v slušném stavu, tak je bude mít ještě další :) :) :) (teda ty Essi, páč ty plné už teda další dítko nevydrží :lol: :lol: :lol: )

Jani : Tak snad se z toho Adámek vyspinká a zítra mu bude líp!!! :) :) :wink:

Evi: Adam měl taky Robeezky, po jednom dítku kupované přes MMB a taky dobrý, akorát teda nevím cenu, jelikož je dostal od ségry k Vánocům …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí