Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
Mik - rposila bych si trochu toho dortu
nejak me chytla slina
Eveli - jako jak t ruky
, tady z nadrazi ses za 15 minut
![]()
A tak kavarna by byla lepsi ne? Samokdyz bude hnusne.
Tak uz se tesim na toho 10.
Jeste k tem fyz. trestum od rodicum, nas taky nasi moc nerezali a nebehali za nama s varekou - to me hoooodne rozesmalo, ta predstava, jak nase mamka za mnou
![]()
Ale co si pamatuju tak na babicku z tatkoci strany, tam jsme byvali v lete treba 14 dnů a jeste dohromady se sestrrenicema abratr. takze nas bylo treba i 6 najednou, tak jak uz nan nas nemela nervy, tak nas mlatila mokrou hadrou - tou spinavou do myti nadobi
a to byl mazec
. Ale hlave ji vubec nezajimalo, ze nekdo u te lumparny treba vubec nebyl, vzala nas vsechny halva nehlava
Holky jak dlouho trva nez vyleze ta stolicka, ja uz se tady z malyho asi zblaznim, je neskutecne protivnej
Ahoj holky,
Kajdul: Vůbec netuším, nás ještě čekají dvojky dole. A má to už takové celé do fialova? To pak na to Adamovi ty horní čtyři vylezly skoro hned…ale protivnosti bylo taktéž až ouvej, se vůůůůbec netěším na ty stoličky, nechámu, že to tak příroda zařídila pitomě
zuby bolí když rostou a i když jsou
![]()
Adámek šel spát dneska až po O, dopoledne jsme byli ve městě koupit ingredience na oběd a pak jsem se zastavili na pozemku za Radkem a teďka si tady užívám ten klid a nic nedělání
![]()
Jo, Jani, pěkný fotky, Adámek taky vypadá, že je slušný rarášek
A užite si výletování na Moravě
![]()
Ahoj
Manža ráno posekal ještě kus zahrady, protože ta plevel lezla sousedce přes plot na záhonky a odpočíváme u tv, Beník ještě chrní… ![]()
Zítra jedem do Brna do banky a pak vyzvednem mamku a bude u nás do neděle, pohlídá Bendu a my budem s manžou makat na domku ![]()
Po obědě jsem si dala jahody s mlíkem, mňam ![]()
Týnko , my máme malý auto (menší už bych asi nesehnala
), chtěli jsme kupovat větší, ale taťka nám dal svoje starý (to, co jsme už měli půjčené a na naše výročí svatby v srpnu nám ho ukradly
), taťka už by za něj nic moc nedostal, kdyby ho prodal, takže zatím kupovat nemusíme a máme 2
. Ale malý musí na opravu, takže zkusím řízení, až bude ok ![]()
Januš , super fotky, užijte si Moravu
Taky vás zahrnu ![]()
A došly Robeezky, tak máme radost
(ty normální boty jsou Bendovi už teď, mají to být 22, ale nevím nevím
, chtěla jsem je na trochu později, jak vyroste z těch co máme, ale jsou krásný a pěkně sedí
, ty hnědý capáky jsou velký, ty mu budou později)
http://i36.photobucket.com/…CN6022-1.jpg /> http://i36.photobucket.com/…CN6021-1.jpg /> http://i36.photobucket.com/…CN5993-1.jpg /> http://i36.photobucket.com/…CN6014-1.jpg /> http://i36.photobucket.com/…CN6001-1.jpg
Ahoj holky,
vy jste toho zase nažvanily
![]()
My jsme doma z plavání a vašnosta spal v kočáru 2 a půl hodiny.
Udělal mi to naschvál,protože kamarádka,se kterou si dáváme kafčo,když kluci spí,dneska jela po plavču pryč,takže kafe nebylo a já neměla s kým kecat
![]()
Jo a na dnešek spal až do třičtvrtě na pět,dal si mlíko,v půl šestý usnul a spal až do čtvrt na osm…jen tak dál ![]()
Zebruš boty dobrýý,fotky taky ![]()
Janus pěkné fotky a užijte si na Moravě ![]()
Tak už tu máme bouřivé počasí, celý den tu bylo pěkně a teplo a teď se zatáhlo, fučí a prší, ale vzdoušek je super ![]()
Manža dá na youtube nějaký videa, tak vám sem pak šoupnu odkaz - Beník miluje mtv a pořád tančí ![]()
To byla zas fuška, to dočíst!
Ale co můžu si za to sama! ![]()
Tak ahoj tak ahoóój!
Jo jen bych chtěla na úvod upravit ty vaše počty s řezáním dětí za 5 let - chachá holky naivní!!!
Dávám Vám tak max. 3 roky! Ale samozřejmě s citem! Dneska jsem Jířovi lupla hned mezi dveřma, když přišel ze školky, pak vzteky fláknul Tomáše, který se zrovna plazil netušíc nic kolem a tak dostal Jiřina znova na zadek. Jinak spíš vydírám, vyhrožuju, ječim a tak - přesně ta samá psychomatka, kterou jsem za svých mladých let proklínala a říkala, že já teda nikdy takto!!!!
No jo když ono se to kecá, co?!
Tak na brněnskej srazík stopro nedorazim
, ale fotečky teda očekáváme, že?!
Jinak se tu prokousávám stovkama hadrů, holky ze mě je vetešnice jako hrom!!!! Včera jsme dovalili další dva mega pytle, celkem 70 kilo a tak to teď třídim, peru, žehlim - no už ani nevim čí jsem, hlavně máme tak zavalenej byt, že si sem nikoho nemůžu pustit tak minimálně do léta!
To je na pytel v tom paneláku! Tak já zas valim do továrny, ať to co nejrychleji zmizí, nebo mě klepne!
LUCY: pošli mi taky adresu na MMB, juknu na tvé nabídky ![]()
Díky.
Kluci jsou ve vaně, tak rychle čumim co jste napsaly.
Manžel udělal gulášek
, ho už užírám a přitom je na víkend ![]()
Tak zas letim už se valí Paťan v ručníku, tak musím oblíkat do pyžka. (jakože do pyžama)
Holky, tak jsem se dneska odpoledne projevila jako echtovní histerka
![]()
Adam mi pořád chodí na jednu kytku v obýváku, resp. ona je na vysoké stoličce z Ikei, takže chodí na tu stoličku, nj..jenže v mé nestřežené chvilce ji strhl!!!
Ouvej květináš je se zásobníkem na vodu
VODA-KAMÍNKY-HLÍNA VŠUDEEE!!!!! Si ani neumíte představit!!!! Takže v mém rozhořčeném apelu dostal tři prudší na zadek a šupajdil vedle do herny, jenže od tamtud mi pořád utíkal, potřebovala jsem to rychle uklidit, ucpala jsem si odpad!!!!! NO KATASTROFA!!!! Táta na mě řval z přízemí, co tak histerčím (na Adama, aby si šel hrát do herny a netahal mi to po celým bytě!!!), musela jsem ho povolat, aby zprovoznil aspoň ten odpad, jelikož jsem začla už i brečet- z histerie…
No, tak taková já jsem histerka
Jsem ani netušila že až taková
![]()
A nejvíc je mi líto, že jsem ječela (doslova…) na Adámka…
Lucko: Vidíš, a já jsem tě chtěla poprosit, jestli mi nechceš nabídbout věcičky v 86-tce solo, ale když toho máš až tolik
, tak si radši počkám na MMA
![]()
Zebruš: Pěkný fotky, ty modrý Robeezky jsou božíííí!!!!
![]()
Adél: To je teda pech, ale příště pokecáte
![]()
Jak jsem byla vytočená, tak mě úplně přešla nálada, jít ještě někam hopkat do tělocvičny, takže jsem odvolala Radka, ten byl rád, bo pracuje na baráku jak divej
![]()
Týnko já až se tím nějak prokoušu, tak klidně, teď jsem úspěšně vyžehlila 4 pračky růžového, myslela jsem, že pak uvidím růžově všechno, ale vidim spíš rudě, páč ta moje banda mi dneska teda zkouší mé podnikatelské nervy!
Jinak se přiznám, že nejhezčí kousky jsem zase schrábla já
, ale já už teda beru spíš 92. Určitě ale ještě něco vyštrachám, musí se to hodně přebírat - dost věcí je v 2. a 3. jakosti, takže pak budu dělat nějaké balíčky od 1,– na donošení. Tak třeba kdyby potřeboval Áda něco na stavbu…
![]()
Ještě by do těch pytlů mohli strčit nějakého šikovného maséra
, já jsem celá nějaká bolavá - to je z těch 4 let nicnedělání!
![]()
Ahoj holky,
ZEBRI-
Robeezky paradni,dneska jsem schvalne v MC pocitala kolik deti je nemelo,tak z 18deti je nemeli 4
![]()
TYNKO-
ty hysterko
to muselo byt rodinne drama
Adamek na jeceni urcite uz zapomel a priste zase pujde prozkoumavat kyticky
![]()
KAJDUL-
tak teda dort je pro tebe
(neni moc krasnej ale chutna vyborne
) ""http://img33.imageshack.us/img33/2177/1008675.jpg:http://img33.imageshack.us/…/1008675.jpg
LUCY-ty to teda beres vazne
musi to byt makacka to vsechno pripravit,ja dns dostala pro Mik v MC od jedne mamky tasku obleceni,samej Gap
a 2 krabice na me cekaji u kamosky ![]()
My cekame na Ondru s dareckama a dortem,bohuzel nema dobrou naladu-kulha mu dobrej kun
-tak mi ani nebyl schopen rict v kolik dorazi ![]()
Venku leje od rana tak doma nuda ![]()
Ahooj, my dnes byli po dlouhe dobe v solne jeskyni, super
a pak jsem sla se mrknout do prace no a odpoledne zalezly doma, pac tu lilo ![]()
Mik , krasnej dort, ja jsem shanela taky Domcovi jednicku nahoru, ale nemeli, nemeli
Mnam mnam ![]()
Adel , to je pech s tou kamoskou, to tak bejva, kdyz Domca venku spi, tak zrovna zadna kamoska na obzoru nebo prsi ![]()
Zebrus , pekne botky, libi se mi ty druhe modre ![]()
Lucyy , ja chci taky poslat nejake hadriky, za dobrou cenu kamosce, coo?
My uz pomalu rosteme z 68
takze chci c.74
![]()
Simi , pracujes?? Jdete zitra cvicit??
Dneska nemam nejakou psavou, jsem nejaka unavena, asi zmena tlaku nebo cooo ![]()
Holky, jeste tady je od Adiky tip na sraz
Poverila me, at to sem pichnu, pac sem koukala, ale nenapsala, jak ji zname
![]()
Taky to vypada dobre a rikala, ze je to super
ahojky, tak jsme zpět dom s technickou…zpátky sme jeli přes Prahu přes hodinu
takže jsem se málem počurala, Pája celou cestu nespal, do toho mám po dlouhé době ms a pěknej břichabol, takže docela parádní den…manža teď dostavil tříkolku s vod.tyčí, tak jí dostane Pája ke dni dětí ![]()
dočetla jsem vás, ale nemám sílu reagovat… ![]()
Mikul: No myslím, že na tu kytku jen tak nepůjde
A dort je pěknéééj, jen si kousek ukousnout
![]()
Lucko: Fakt by to šlo??? Nj, ale nejenom věci na baráček, i když tam je těch slušný fakt škoda
Tak hlásím 86-tku, ale nééé růžovou
![]()