duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65284
30.8.08 13:21

Ahoj holky,můžu k vám?????
TP mám zatím na 13.4.
Na miminko jsme čekali 3 roky a toto je výsledek IVF-ICSI :lol: Takže doufám,že bude vše v pořádku :lol:
Jinak je mi 33 a ještě chvílinku bude,v říjnu už 34.A je to moje 1.dítko a přítel už 2 má z předchozího manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
30.8.08 22:10

Ahoj všechny, :lol:
vítám nové těhulky,pěkně se nám ten duben zaplňuje. :potlesk:
Luci:neboj,všechno bude v pořádku,taky jsem to u prvního tak měla-podle PM jsem byla v 6tt a dr.řekla,že tam nic nevidí,jen nějakou tečku,asi tělísko.Objednala mě za 10 dní a pak to bylo vše O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
31.8.08 00:18

Ahoj :)

Petro-vítej :D :D ..To je super,že se na vás konečně usmálo štěstí.. :wink: ..Hned tě dám do tabulky :) ..

Já mám dnes od rána den blbec…Odpoledne jsem měla menší kolizi,že se mi nedařilo ve měste zaparkovat…a tak jsem v tom vzteku psala Jirkovi sms,že nechápu proč musí mít takhle velký auta,když se s tím nedá parkovat..(normálně jsem s ním autem nadmíru spokojená..tak nevím..:lol: )..A další co mě dorazilo bylo to,že Jirka zapomněl na naše výročí :cry: ..myslela jsem,že chystá nějaký překvápko,ale ne..Tak jsem to obrečela..a před chvíli udělala scenku.. ..no hned se sebral a někam odjel..a ještě se nevrátil..tak nevím :nevim: …

Všem dobrou noc.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
31.8.08 00:59

DUBŇÁTKA 2009 http://www.beruska8.cz/…nka1/100.gif

MiriaM Mirka/1982/Praha 8/Matěj(3.6. 05) TP 5.4./KO 4.9.

xmerssy -/-/Brno/-/TP 11.4/KO-?

Petra Z Petra/1974/Mimon-Česká Lípa/-/TP 13.4./KO-

Angua Petra/1983/Vsetín/-/TP 14.4./KO 9.9.

Bobi Božka/1973/Břeclav/Aleš(27.4. 04)/TP 17.4./KO 24.9.

Lucink_a Lucka/1984/Jilemnice/-/TP 22.4 KO 15.9

Escargot Lenka/-/Praha/Elda(21.4.06)/TP 23.4./KO 2.9.

Titty Radka/1976/Praha-vychod/Martínek(31.1. 07)/TP 23.4/KO 24.9

Tuttu /-/-/-/TP 23.4/KO ?

Majka24 Maja/1984/Napajedla u Zlina/-/TP 24.4./KO 3.9.

Markýsek Marketa/1974/Berlin/Jirka(19.6. 92,andílek Vanesska(23-29.6 2008),Kristýnka 21 tt./TP 27.4./KO 5.9

Fram Tereza/1978/Praha/-/TP 30.4./KO 5.9

kackakocka Kacka/28 let/Praha/Artuš(31.5. 06)/TP-/KO 9.9[barva=#444444][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
31.8.08 10:22

Ahojky holky všechny vás zdravím i nové příchozí a všem vám děkuju že na mě myslíte a podporujete mě, je to opravdu strašně milý a hlavně na to nejsem sama :) a to je hned příjemnější. Jinak od včerejška a pokračuje to i dnes je mi pěkně špatně od žaludku, hrůza. Už nevím co bych do tý pusy strčila, aby mě bylo líp. Dám na vaše rady a budu myslet pozitivně, a snad se na mě opravdu usmálo štěstí, jinak do tabulky další KO je 15.9. , tak tam na mě snad budou čekat jen dobré zprávy. Tak se mějte zatím moc krásně a užívejte neděle. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
31.8.08 10:39

Jinak bych se ještě chtěla zeptat, když mě vyšetřoval rukou, tak řikal no „děloha je měkká, tak uvidíme“ A i ten váček s tím tělískem 17mm mi přijde docela velkej a kamarádka mi řekla že odpovídá 6tt, tak nevím, ale mimi tak zatím neviděl, teda embryo, tak já nevím. Jaká by měla být děloha, asi tvrdá, že? Jinak včera jsem měla výtok do žluta, je to normální. Tak páá a díky že se mnou máte trpělivost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
31.8.08 16:36

Ahojky,díky za přijetí :lol: :lol:
Já jdu zítra ke své gyndr.už nemusím do CARU,což je dobře,bylo to daleko,tak jsem zvědavá,jak se dohodneme dál.A hlavně potřebuji novou neschopenku,v Praze mi jí ukončili,když přecházím.
Jinak mě je pořád dobře,žádný nevolnosti,jen šílená únava.
Markýsku :lol: no trvalo,to,ale ted už snad bude jen dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
31.8.08 18:42

Ahoj :)
před chvílí jsme se vrátily z jedný akce od manžela z práce..A jsem KO.. :oops: …Ta únava mě asi odrovná :) …

Petro-zítra držím pěsti :wink: .

Lucko-tady jsem něco našlo a myslím,že by tě to mohlo trošičku uklidnit :wink:
 https://www.emimino.cz/pages/story/727

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
31.8.08 18:43

ahoj holky!
vítám nové těhulky!

já se vůbec nedostala k pc,jen jsem hezky lehárovala,ale jsem protivná sama sobě,tak to ondra schytal,dneska úplně…jemně do mě ryl že jsem špekatá,tak jsem mu dala pěstí do nusu..podle mě mu nic není,on tvrdí že mu nos zatáčí doleva :oops: no nemá mě provokovat,že jo?! :wink:
marky - neboj,to bude dobrý..holt hormony jsou sv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
31.8.08 19:07

ahoj holky, diky za prijeti!
tak doplnuju info - jmenuju se tereza, rocnik 78 a ta ko jdu 5.9. snad tam bude na co koukat.. :roll: :lol:
jinak jsme bojovali 2 roky a ted se nam nejakym zazrakem podarilo otehu tesne pred 2.IUI. a to nam doktori sanci nedavalik, mame hodne spatne spermio..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
31.8.08 19:23

Kačko-myslím,že se tu všichni můžem notovat s těma hormona a náladama že :wink: :wink: ..

Fram-a pak,že se zázraky nedějí..Info ti hned doplním..no koukám,ž KO máme stejný den :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
31.8.08 19:53

fram - vítej a gratuluju!!!!

markýsku - kdyby bylo na mě,tak ty přiblblý nálady zruším :twisted: :wink: by mě zajímalo kdy to přejde,protože mé oblíbené slovo za poslední dny je rozvod :lol: a víš co mě na tom vyprudí nejvíc?že mi ondra - manžel, řekne,miláčku to víš že jo,chceš ještě čajíček nebo něco k jídlu? :lol: :lol: :lol: no nezabili by jste ho? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
31.8.08 20:50

Vítám nové těhulky!!! :-)

Markys…On na to výročí zapoměl jo? No…tak snad jak zmizel, tak přinesl nějakou čokoládku a vyžehlil to…určitě je zblblý tvým těhu a výročí zazdil nechtěně..no držím palec…taky bych to obrečela…

Máme teď všechny takovou „bezva“ náladu sleduju. Nevolnosti zatím nemám…to musím zaklepat, ale zase si to vynahrazuju jinak..od středy mám každou noc šílené křeče v podbřišku,tak hoďku dvě se svíjím a pak mám průjem a jdu spát. Takhle to jde od středy pravidelně každou noc..vždy kolem 4 ranní. Mačkám si břicho o sto šest, jak to bolí, tak doufám, že mimišu neublížím…
A protivná jsem taky, ale hlavně mi docela často ujede nějaké opravdu sprosté slovo…Dřív jsem nadávala i mojemu, když něco utrousil ve vzteku a teď se nepoznávám, asi to bude kluk bo jsem drsná jak šmirgl!! :roll: :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
31.8.08 20:57

Jéé Kačko,taky se rozvádíš… :wink: :lol: :lol: :lol: ..Já taky a nejen s manželem,ale i s Jiříkem…protože mám poslední dobou problém,že jim sem dobrá jen na vaření..žehlení a praní…Tak vždycky tak vybouchnu..no máme vážně veselo :wink: ..

A Ondra je teda taky dobrej..no asi bych po něm ten čajíček hodila :oops: :lol: :lol: ..

Ale je to asi všude stejný Jirka je vždycky v takovym lehkym klidu což mě ještě víc naperuje.. :lol: :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
31.8.08 20:57

Kacko..to jsem musela přečíst příteli, ten Tvůj poslední příspěvek s tím rozvodem, smáli jsme se oba… :lol: A s tou peckou do nosu…taky docela drsňačka..že by to byl taky kluk?Mamka říkala, že když čekala bráchu,taky měla chutě do někoho bušit!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí