duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
7.5.09 15:49

Amber: taky bych to s tou vanou neviděla tak dramaticky :wink: . Záleží taky na tom, jestli jsi k těm mykozám náchylnější.

Mně taky přetéká břicho z kalhot. Ale už se to dá celkem zatáhnout, jenže kdo má na to pořád myslet :roll: Navíc mám docela špeky na bocích a ty zatáhnout nejdou :(

Gabu: já mívám děti pohromadě prakticky celý den a je pravda, že Lucinka Dana někdy svým rámusením vzbudí. Ale nějak to jinak neumím udělat. On mi často usne v náručí, tak ho jen položím, kde zrovna jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.5.09 16:47

Ahojky,

teda já si chtěla jen rejpnout tou erekcí na slunci, myslela jsem si že to Angu napsala schválně. :lol: :lol: :lol:

Mě teda stehy začali vypadávat až tak po 14 dnech. Jeliož jsem měla jeden dosti vyivitelný, páč mě mladík natrhnu směrem do strany a nahoru. Tak jesem přesně věděla kdy vypadl.
Já teda holky ještě pořád trošičku krvácím to je peklo! Navíc mě od včera bolí když jdu na malou. Jako by pálí! Nic hroznýho,a le taky nic příjemnýho! Ach jo to je churt něco. :roll: :?

Luci - Jarek měl taky problémy s očkem, chodili jsme i na oční kvůli tomu, zlepšilo se to snad až po měsíci. Ale neboj určitě to bude ok! Jen pokračuj v pokynech dr. a bude brzo líp.
Budit u kojení je prý nejlepš je jakoby hladit pod bradou nebo i trochu jakoby prstem slabě zmáčknout v tom měkkém důlmu mezi bradičkou a krčkem, mají tam prý nějaký stimulační bod k sání - tvrdila sestra v porodce. Sem tam to na malého použiju. :wink:
Břicho? Haha hihi hoho, já ho budu rolovat do kalhot už pořád. :D Neboj ono ještě splaskne. Po prvním mimču se to ještě dá! :D

Nicky - to je ale krásná princezna!

Krkání - to teda je děs, prostě to z něj většinou nedostanu zádnými praktikami, ale někdy mu to jde a ani ho nemusím zvedat. :D

Peťul - gratulace k měsíčninám!!! Nás to čeká zítra. Fňuk! :) Utíká to!

Gabu - někde jsem četla, že mimča reagují na dtské hlasy víc než na cokoliv jiného! Je fakt, že tu mám puštěnout v a malý spí, ovšem přijde Vendy a promluví a už sebou vrtí. :roll: :lol:
Teda ta holčina se vám povedla, krasevice! :D A skalka! Poklona, mě všechna květena hyne pod rukama. :D

Amber - to víš pokud se budeš cachtat doma tak do toho jdi, já si vždy pořádně umyla vanu Domestosem, řádně opláchla a do vody můžeš dát pár kapek Heřmánku, mají ho v lékárně v kapkách. Prospívá i dětem do koupele. :wink:

Evi - máš to ale těžké! Ovšem kluci jsou fakt úžasní! Úplně jsem se kochala u těch fotek, jak jsou kráně chlupatí medvídci. :wink:

Já čím dál tím víc uvažuju nad tou odsavačkou na nosánek elektrickou. Nemáte ji některá? Nějak by mi to vyhovovalo víc než mít v ložnici vysavač, už teď se tam nedá hnout. :roll:

Uff, tak to jsem toho napsala! Jak jistě tušíte, malý spí. Jinak bych to nezvládla! :lol:

Dnes se 3× pokakal apěkně prdí bez kroucení, asi už zabírá ten Sab co nám včera dala dr. ťuky ťuk… ať to nezakřikneme!

Jdu si odpočinout než zase vstane! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.5.09 16:49

Holky , těch chyb! To je síla! Asi mě ty 3 těhu poznamenali víc než jsem si myslela! :lol: :lol: :lol:

Ještě jsem chtěl pochválit tu mastičku na bradavky z DM. Po 2 dnes bolení a mazání Bephantenem, jsem jí prubla a parááááda!!! Je fakt dobrá! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.5.09 17:10

Nicky - princezna nemá chybu, je nádherná!
Prostě máme pěkný děti.
My byli teď v 6tt na prohlídce, tak pucík má 4,42kg :D Jo a taky jsem ze začátku kojila třeba i 45 min. - jak byl dřív, tak hrozně pomalu jedl, zadýchával se, usínal … srovnalo se mu to samo - už jsme cca na 15min.
A ještě jsem chtěla napsat - jestli uvažujete o kočkování Prevenarem, tak v Kolíně na poliklinice mají vakcinu za 1800 (jinak stojí 2100).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.5.09 17:44

Ahoj,
nedočítám,jen hlásím,že kyčle má Žofie OK a váží 4050g,délku dnes neměřili. :wink: Další kontrola v šesti týdnech. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.5.09 17:57

Holky co pořád vaříte??? S ohledem na kojení a důležitost rychosti přípravy, páč času je málo. Já už nevím co! :roll: :roll: :roll:

Beru jakékoliv nápady. :lol:

Stanuško, to je paráda. Žofinky už je kus ženské! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
7.5.09 18:32

Když vememe sebou tchynku tak musi zustat s nim v aute, nesmime jeste totiz ven s Martou, nemáme 3 kg, podle doktora je to rizikové, tak proto. No uvidíme, zase se trmácet s ním v aute, ale jiná možnost není. Dubnatka fakt vyvedená postupn si prohlížím fotečky. Holky chyby sekám jednu za druhou, ale jsem fakt líná to kontrolovat :roll: , celá já.
No a jsou to chlupáčci, jako vlkodlaci malinký, taky bylo pozdvižení na Jipu jak se liší od ostatních :lol: Prdelky naše :wink:
Jo a břicho no totál převis, musím si koupit nové kalhoty taky nosím ještě těhu.
No jdu na telku zachvilku vstává naše pískle tak at hodím nachvilku bůček na gauč :lol:

• Citovat
  • Upravit
5264
7.5.09 18:34

Ody - maso, osolím, lehce opepřím, trochu oleje, podleju - do trouby a podávám s bramborem
ugriluju v troubě (nebo upeču) rajčata, orestuju kuřecí maso na olivovém oleji - smíchám s těstovinama a hotovo…
Maso, paprika, rajče - podusím, zahustím - hotovo :D
pak Pangas / kapr..na 100 způsobů…víc mě nenapadá - písnu až budu vařit - já vařím každý den :twisted: miláček chodí na obědy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.5.09 18:41

Ahojky, tak jsme dnesja strávili půl dne venku - doktorky (3930 gramů - je to Otesánek!!! :lol: ), porodné a návštěva v práci… lehce mě to zmohlo :lol: Jináč na nefrologii jsme chytali moč a ultrazvukovali ledvinky - má je prý jakési nedovyvinuté :roll:, ale prý by se to mělo postupně samo dovyvinout… Výsledky moči budou za týden, tak snad bude všecko OK…

Ody, erekce píšu podle Slunce seno… tam to tak říkali… Jinak jasně, že erupce :lol: :lol: :lol: Jé, Aleesha to poznala… A Stanuška taky… Aha, a Ody taky:lol:

Metřík jsem dělala v Corelu a na těchto stránkách si po zaregistrování můžete dát do pozadí metříku vlastní obrázek http://www.tickerclub.com/ :wink: Škoda, že nejdou i vlastní ikonky… Ale to sluníčko ujde…

Zuzu, s tím krmením… Já jsem Samíka dneska nakojila, přijeli jsme k doktorce a ona že má hrozně napapané bříško, při prohlídce, že mu na něho radši ani nebude moc šahat a jak jsem ho oblékala, tak mi řekla, že už hledám, že ho mám nakojit 8O No kdybych ho kojila vždycky, když hledá (= kdykoli se mu něco dotkne obličeje :lol:), tak už nám puknul :roll: Takže taky divná jakoby rada…

Luci, s odříháváním taky trochu bojujem, neodříhne si vždycky, někdy s ním dělám psí kusy a akorát ho naštvu, takže pak řve… Tak to dělám tak, že ho nechám nějak svisle 5 minut a pak ho dám do postýlky víc jakoby na bok (rada z www.kojeni.net). Někdy si říhne pak až v leže… A z toho si říhne krásně, někdy ještě v průběhu kojení… Přišla jsem na to, že možná trochu líp si odříhne v zavinovačce - takže ho zavinu, hodím na svivlo a čekám :lol: Ale jestli má někdo osvědčený trik, tak uvítám taky… Přes to rameno mi to moc nejde, buď mu hrozně blomcá hlava nebo se zakloní a začne zkoumat všecko kolem a stejně neříhá :roll:
Kojíme někdy 30 minut (15 min. z každého), někdy i tu hodinu :roll: Ale to bývá s větším střídáním a notnou dávkou spaní :roll: V podstatě je to u nás jak u Suviků - taky se dost přepíjí, ale zas když ho odervu, tak řve :roll:
Nám se očičko spravilo za pár dnů, ale mazat máme týden… My to teda asi nemáme tak drsné, páč nic nemasírujem ani nevyplachujem - do oka dávám mast Opthalmo Framykoin a do nosu nějaké kapky Pamycon.
Vnitřní stehy mám stále, taky už bych se jich ráda zbavila :roll: Jinak mě furt bolí kostrč, už od porodu, tak mi ji tam asi nějak narazili nebo co… Nebo to mám otlačené z polohy při kojení :roll: Ale je to bolest, vstávání je nejhorší…

Stani, děkuju :D On v něm každý vidí někoho jiného, ale nejvíc je fakt asi na mě… Jak bude chvilka naskenuju se jako mimino - to jsme jak dvojčata :lol: Pase normálně ještě o něco líp, jenom já jsem ubohý reportér :lol: :lol: :lol:

Amber a nepomohly by na to koupání ty tampóny, co se doporučujou v těhu, právě aby se tam něco nezaneslo? Ještě jsem měla i nějaké tablety na zavádění Feminella Vagi C, má to obnovovat to prostředí jak o prevence právě proti těm mykózám a tak, takže myslím, že kdyby sis dala ten tampón a pak ještě tohle, tak nemáš šanci nic dostat… Ale nejsem doktor, že jo… :roll:

Taky budíme všemožně - lechtání za ouškama, pod bradičkou, náznak odebírání prsa… I mi v porodnici radili kojit rozbaleného, když je nejhůř, tak třeba i jen v plence… A moje babička říkala, že když v roce 1957 pracovala v porodnici, tak děti budili tak, že jim u toho kojení zacpali nosík 8O Poměrně brutální metoda, podle mě 8O 8O 8O

Jo, břicho, já nosím stahovací kalhotky :lol: Jednak se to prý líp zatahuje a vrací zpět a jednak mi nic nevisí, tak nemůže nikdo rýt a vypadám skoro jako laň :lol:

Gabu, Kačka i skalka jsou super :lol:

Nicky, idylková fotka nemá chybu :wink:

No to je teda román, jsem se zase snažila reagovat na všecko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
7.5.09 19:31

Gabu, Kacka tak hezky pase koniky :)a skalka je nadherna, jak to stihas udrzivat s tim vasim „rezimem“…nechapu......
Ja, kdyby mne nekdo nevencil kocarek, tak neudelam doma nic…
Evi, my jsme take na Nutrilon comfortu…a na to ze je specialni na bolava briska, tak nevim…z ceho teda brecime…a zacpu mivame take…to asi kluci zdedili po mne :?

Ad bricho: :lol: :lol: :lol: Holky, na to ze jsem vlezla v predtehotne kalhoty uz jak jsem se vratila domu z porodnici, jak jsem jednou nakupovala v DM plinky!!!!pani na pokladne se me zeptala :jste tehotna?"to jsem malem omdlela, nechapala jsem, co ji k teto otazce teda primelo.......mela jsem oblehave obleceni…bruch jsem doma prohlizela v zrcadle snad 10 min…no na tehotnou jsem nevypadala…tak nevim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
7.5.09 20:14

Ahoj zase…
tak jsme byli do 7 venku,napapkáno,vykoupáno a ted hajá v postýlce :lol: a mě je ho normálně líto,že je tam sám…bych ho nejraději zase muchlala,ale on je tam hodnej a spokojenej a hajá,dudlá a poslouchá hrací žirafku…hračka,co hraje ukolébavky.
Tátu jsme pustili do hospody na hokej................
Kojím jak kdy,ale v noci to naštěstí dlouho netrvá :lol:
A dnes mi 4letá holčička od kamarádky řekla,že já se nemůžu nechat vozit v kočárku,protože jsem dospělá a mám veliký břicho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.5.09 20:51

Ježiš mě dneska bolí hlava jak střep…

Holky co se to děje, asi nějakej přelom jak jdem do druhýho měsíce nebo že by ten spurt já nevím…ale dneska kdybyste byly u nás (jsem myslela, že ohluchnu). Jediná pomůcka - natřásání nebo hopsání na balónu plus strčit ve správný moment dudel do pusy a uhoupat k usnutí…a pak dále držeti neb jinak se čidlo položení na jinou plochu než je náruč spustí a aktivuje alarm o decibelech jak na metalovým koncertě (Angu máme vstup zdarma kdybys chtěla :-) ).

Jdu někam padnout, už taky padnul, běda mu, jestli se vzbudí dřív jak za 4 hodiny!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
7.5.09 21:03

Peti.........neprovokuj............ja tak klidna mimina nekrestansky zavidim......

U nas je to kazdy den jak popisuje Suvik, ale v dvojitem provedeni.......
Byli jsme dneska 3× venku…doma nespi vubec…a breci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11805
7.5.09 21:12

Fram, moc gratuluju k narození Emminky!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
7.5.09 21:16

Rosinko..promiň :lol: no ale už spinká :wink: