Poradna duly
Jana Čurdová
Stani, to jsou skranky!!!teda!jsem zvedava, kdy my budeme mit takove ![]()
Stani, však já bych chtěla ještě sestřičku
Ale jak jsme byly se segrou, toužila jsem po bráchovi, tak mám alespoň syna, ale holčička by byla taky super
Nechci jedináčka.. No ale uvidíme..
Rosi, to je teda pech s tím kočárem.. No ale nový za 7tis není moc..
Ibri, taky pěkná historka.. ![]()
Stani ta je bezvadná
!!! Papulky fakt úžasný
.
Rosi moje švagrová má kluky dvojčata a po třetím roce (si asi řekneš, že to je za moc dlouho co) to už bylo fajn a jsou teď úplně v pohodě. Zas oni si pak pěkně spolu vyhrajou, to je taky dobrý, nebudeš je muset bavit ty. A spoustu věcí máš jedním vrzem, takže taky je to k něčemu dobrý ty dvojčata. Nicméně u mě fungovala návštěva u švagrovců dost dlouho jako dobrá antikoncepce
. Prostě vy dvojčátkový matky máte můj neskonalý obdiv.
Ten Vigantol se nepředávkuje, i kdybyste daly o nějakou kapku víc, to by muselo být fakt hodně nebo dlouhodobě. Ale na té lžičce je to prostě bezpečnější. Kanavit taky někdy dávají přímo v ordinaci, abyste na to nemusely myslet, že je to jednou za měsíc, to si třeba ani nevšimnete (když by to dr. neřekl, což se někdy stává). Anebo někdy ho nenaordinují, je to individuální.
Já teď vařím, doufám, že si stihnu ještě ostříhat nehty a umýt hlavu, zítra jdem na krev kvůli žloutence. Doufám, že to dobře dopadne a nebudem muset převařovat to mlíko.
Tak se mějte babizny, čus suvik
SUviku, vsak ja zitra jdu na KO po sestinedeli, a budu chtit pilule, a myslim, ze krome toho kondom navic, touha po deti jeste pred 9 mes. je zahnana nekam hodne daleko
![]()
Ale je to nezvyk, co? Už tak od 16, tedy 10 let si říkám, že by mi nevadilo otěhotnět a teď zjišťuju, že momentálně by mi to snad i skoro vadilo
Jeden Samík zatím stačí,kromě toho kostrč mě ještě nepřestala bolet, takže vzpomínky na porod ještě úplně nevyhasly ![]()
tak se hlásím po šílené noci, spala jsem asi 3 hodiny… a od rána zase řev, a já vůbec netuším proč ![]()
Píšu jednou rukou, zrovna u mě usnula, ale nevím na jak dlouho ![]()
no už kouká, chjo, no prostě spát nebude, ruku mám už dřevěnou ![]()
Včera nám v poradně něco kapaly do papulky, tak to třeba bylo ono, dnes jsem dala vigantol na lžičku jak jste psaly, radši…
Holky jsem vyřízená, neumytá, vlasy mastný, kruhy pod očima, já pomýšlím, že budeme mít jedináčka
![]()
Angu za metřík bych byla ráda, já jsem na to tele, až něco povymyslím, tak dám vědět… nebo to nechám na tobě a pošlu jen fotku, já nejsem schopná myšlenek… ![]()
Jo, u nás je taky furt řev…
Naštěstí v noci je to OK, ale jak se rozední a není tma…
Taky bych spala… A to spím celkem dlouho, ale není to v kuse a tvrdě, jak jsem zvyklá… Zato drahý si už začíná zvykat, už se v noci ani nebudí - a to má dost lehké spaní
Šťastný to člověk…
![]()
Luci, jak se rozmyslíš, klidně pošli…
Též bych si měla umýt hlavu, když chci dneska mezi lidi… To by mě zajímalo jak a kdy to provedu…
Už aby byl tn šátek, včera jsem jeden dojednala, je to nakonec Vatanai Tibet, tak snad se úplně nezauzlujem… ![]()
Jinak taky dost často píšu jednou rukou - třeba teď ![]()
Vím, že už se tu vyrážka na obličeji řešila, ale jsem zdechlá to hledat… Co že jste to dávaly? černý čaj a bepanthen? Taky se Samčovi cosi vyrazilo, těžko říct z čeho a v sobotu jdem k tchýni na oběd, tak ať trochu vypadá
Zatím jsem mu to natřela bepanthenem a potřela trochou MM, co mu tam náhodou ukáplo ![]()
Tak jsem dala trošku fenyklovýho čajíku, nakrmila opět
a usnula,jsem zvědavá na jak dlouho, no snad stihnu aspoň tu hlavu…
Kdyby plakala jen ve dne dobrá, ale v noci, a když se vůbec nevyspím, tak ten den s tím řevem pak stojí za to ![]()
No jdu na to, ať to nepromeškám..
Angu jj já myslím, že čajík a bepanthen, nám taky něco raší, tak to asi taky prubnu. ![]()
Jojo Angu, přesně tak
Snad Aleeshe zabral nejlépe ten bepanthen, ale abych nekecala.. Já to pak namazala taky, jsme úplně bez vyrážky, doktorka říkala, že po šestinedělí to zmizí.. ![]()
Jo, díky moc, to si pamatuju, že šestinedělí je taková puberta ![]()
U nás se taky spalo - u maminky na rukách. Do té doby, než přišla pošťačka abyl položen do postýlky…
Teď zase pije a pojedem ven v kočárku, tak mi tam snad usne…
Ahoj,
Amber si to pamatuje, nám nejlíp zabral bepanthen ![]()
Taky právě píšu jednou rukou, prcek prospal dopoledne na procházce, sestřičku jsme úspěšně unavili
, ale on teď vyžaduje pozornost
.
Fenyklový čaj je o zvyk. Prvně jsem taky říkala fuj pendrek, ale pak jsem si zvykla, ono to vyčichlo a už mi celkem chutná ![]()
Rosi: chudinko, tys měla včera den
Ale třeba Lucčiny kamarádky dvojčata jsou moc hodné
A na neurologii chodili taky. Ten kočár bych koupila klidně nový, golfky užiješ ještě hodně dlouho a pak je kdyžtak taky můžeš prodat
.
Dan si včera odpoledne bez problémů vzal odstříkané MM z lahvičky
Ale vyžahnul přes 100ml a pak si ještě dal z prsu
Tak asi budu muset udělat větší zásobu. Ale tak velkou lahvičku snad ani nemáme. A taky se bojím, že z lahvičky se přepije a bude mu blbě ![]()
Holky,
nejsem moc schopna reagovat, stejně jako Lucinka, my měli noc .........takzvaně cucavou! Neustále u prsa! Já jsem totálně nevyspalá, a ještě jsem do teď od rána lítala po venku. No aspoň v kočáře spal. Vůbec nevím co to bylo, jestli prdíky, nebo sprutík, nebo prostě se mu jen chtělo zlobit.
Ovšem jsem to tušila, jsem ho tu pochválila jak je v noci v pohodě a je to tu! Mstí se mi!
Ještě že mám navařeno ze včera, najím se a jdu si lehnout než se vzbudí.
Promiňte že neraaguji ale nemám sílu motá se mi úplně palice!
![]()
Ahojky …
po delší době jsem zase schopná na chvilku na net … Jakub mě totálně zaměstnává, začal být pěkně vyčůranej
Tak uřvaný dítě jako je Jakub žádná nemáte, ale už jsem rezignovala a když vím že je v pohodě, nechávám ho řvát … Protože kolikrát jsem k němu šla, vzala ho, přestal řvát a usmál se na mě, smraďoch jedem …
Zkusím něco dočíst, jak se máte s miminkama … Určitě je máte zlatý …
Holky, koukám, že dnešní noc byla jakási úplňková. ![]()
U nás se totiž taky řvalo a dost se budily. Skončily ve finále obě v posteli. Ráno jsem byla jak přejetá. Ještě, že mě tu Kuba ráno nechal trochu dospat a jen mě budil na čůrání a na nášup mlíka. ![]()