Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já našla // před týdnem, musím zavolat dr a objednat se. Nějak mě vylekalo tady ty vaše potraty
co dělat abych si mimiska udržela
@kacisekm píše:
EvelinaM: me dr rekl cekat 3 mesice na otehotneni a se sexem a namahou jsem mela klasicke sestinedeli.tak jsme to i dodrzeli.ja osobne si myslim ze neni nic spatneho zacit po prvni ms od revize, pokud telo neni pripravene tak neotehotni.ja jsem radeji cekala protoze se jim pred revizi nejak nezdal poslech srdicka a nasli mi myom na deloze, takze nez jsem si objehla vsechny dr tak byli 3 mesice v coudu. a hlavne jsem se predtim na to necitila ani psychicky…
no ja tedy take koukam kolik po revizi se nas tu seslo.tak si alespon budem vzajemne drzet pesti aby vse dobre dopadlo a budem cekat na ty srdicka a fotecky z ultrazvuku
no jo kaci, to jo,zacit po prvni MS po revizi
ale ja vlastne zadnou MS po revizi nedostala,ptz jsem teprv 3tydny po revizi a MS by se mela dostavit 4-6t po.Aspon mi to tak rekli v nemocnici.A sexikovali-snazili jsme se jsme uz 2t po revizi,ptz jsem nekrvacela a hlavne muj dr rekl,ze muzem…takze jsem si nejak nedelala hlavu a az ted zjistuju…hm…no uvidime,jak to dopadne ![]()
jinak teda,ja mela chut..hroznou
ale to jsem mela i v sestinedeli u prvniho synka---ja jsem asi nejaka …
![]()
tak nam vsem drzima palecky at se zadari jak si kdo prejem!!
KRÁSNÉ RÁNKO VŠEM
TAKY VŠEM // MOC GRATULUJI ![]()
KALOMKO JÁ BYLA VČERA NA TOM ULTRAZVUKU A VIDĚLA JSEM UŽ ZÁRODEČEK COŽ JE OK ALE PRÝ JE MIMI TROŠKU MENŠÍ NO A HNED JSEM MĚLA PO NÁLADĚ ALE JE FAKT ŽE U POSLEDNÍHO SYNA MI TO TAKY ŘEKLI A JE OK TAK UVIDÍM V PONDĚLÍ JDU NA ODBĚRY A ZNOVA NA ULTRAZVUK,POPROSILA JSEM JI ABY MI HO UDĚLAL KAŽDÝ TÝDEN,POSLEDNĚ JSEM NOSILA MIMINKO 3TÝDNY MRTVÉ
A TO UŽ NECHCI.
KRÁSNÉ RÁNKO VŠEM
TAKY VŠEM // MOC GRATULUJI ![]()
KALOMKO JÁ BYLA VČERA NA TOM ULTRAZVUKU A VIDĚLA JSEM UŽ ZÁRODEČEK COŽ JE OK ALE PRÝ JE MIMI TROŠKU MENŠÍ NO A HNED JSEM MĚLA PO NÁLADĚ ALE JE FAKT ŽE U POSLEDNÍHO SYNA MI TO TAKY ŘEKLI A JE OK TAK UVIDÍM V PONDĚLÍ JDU NA ODBĚRY A ZNOVA NA ULTRAZVUK,POPROSILA JSEM JI ABY MI HO UDĚLAL KAŽDÝ TÝDEN,POSLEDNĚ JSEM NOSILA MIMINKO 3TÝDNY MRTVÉ
A TO UŽ NECHCI.
Dobré ránko holky, tak od včera nemyslím na nic jiného než, že to není dobré když mě to pořád bolí.. Nejde mi myslet na nic takže v pátek jedu na gyndu.
Ahoj tak jak se dnes dari?
Mam dotaz na ty ktere jsou po revizi a to jestli se dalsi tehu bere hned jako rizikove?
@Sofie92 píše:
Dobré ránko holky, tak od včera nemyslím na nic jiného než, že to není dobré když mě to pořád bolí.. Nejde mi myslet na nic takže v pátek jedu na gyndu.
Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla. Držim palce.
@dencina píše:
Ahoj tak jak se dnes dari?Mam dotaz na ty ktere jsou po revizi a to jestli se dalsi tehu bere hned jako rizikove?
Někde jsem četla, že nemusí.
@triada Děkuju dám vědět..
No ani doktor mi nezaručí, že se něco nemůže stat, ale pro klid se tam poženu..
Co ty pozoruješ na sobě nějaký přiznaky?
@Sofie92 píše:
@triada Děkuju dám vědět..No ani doktor mi nezaručí, že se něco nemůže stat, ale pro klid se tam poženu..
Co ty pozoruješ na sobě nějaký přiznaky?
Ne, vůbec.
Jen ze mě pořád něco teče, asi už těhu hlen.
Jinak v noci jsem se vyblila z podoby, ale to bylo z jídla, něco špatnýho jsem snědla, takže dneska super noc.
![]()
Ahoj holky, hlásím se do klubu
.Dneska ráno jsem měla // den po vynechání MS. O předchozí jsme přišli na přelomu září - října, tak doufám, že se tohle už udrží
Jinak mi je celkem dobře, akorát mě bolí prsa a trochu podbřišek. ![]()
@Dajdula píše:
Ahoj holky, hlásím se do klubu.Dneska ráno jsem měla // den po vynechání MS. O předchozí jsme přišli na přelomu září - října, tak doufám, že se tohle už udrží
Jinak mi je celkem dobře, akorát mě bolí prsa a trochu podbřišek.
Já jsem o fazolku taky přišla v říjnu. Nás tu teda je..Všem držím palce. ![]()
@misar píše:
Ahoj já našla // před týdnem, musím zavolat dr a objednat se. Nějak mě vylekalo tady ty vaše potratyco dělat abych si mimiska udržela
Ahojky. Já tuhle diskusi založila, protože jsem se chtěla podělit o radost s ostatníma atd.,ale když to tu čtu tak mi je spíše dobreku. Já se budu snažit na tyhle špatné konce nemyslet, protože by mě z toho asi hráblo
Stres nám vůbec nepomůže!! Většina příspěvků patří úplně někam jinam. Ale všem jim držím palečky ať se jim zadaří a samozřejmě i nám.
teda to je fakt hrůza
to bych neřekla že je možné aby nás tady bylo tolik co jsme po revizi atd je to fakt smutný,holky snad nám to tentokrát všem klapne a budem si měřit půpíky a né psát takové smutné zprávy,ale přiznám se že se teď bojím každého ultrazvuku aby tam nebylo něco špatně.jinak já jsem 9dní po vynechání ms už mám za sebou dva ultrazvuky na prvním 2dny po vynechání byla jen černá skvrnka a včera už zárodeček ale prý je mimi o trošku menší
cítím se všelijak,sice mi je jen malinko špatně ale pnutí v podbříšku a sem tam píchnutí mám furt, ![]()
@domčík píše:
teda to je fakt hrůzato bych neřekla že je možné aby nás tady bylo tolik co jsme po revizi atd je to fakt smutný,holky snad nám to tentokrát všem klapne a budem si měřit půpíky a né psát takové smutné zprávy,ale přiznám se že se teď bojím každého ultrazvuku aby tam nebylo něco špatně.jinak já jsem 9dní po vynechání ms už mám za sebou dva ultrazvuky na prvním 2dny po vynechání byla jen černá skvrnka a včera už zárodeček ale prý je mimi o trošku menší
cítím se všelijak,sice mi je jen malinko špatně ale pnutí v podbříšku a sem tam píchnutí mám furt,
ahoj tak sem dneska šla na ultrazvuk a nebylo zase nic vidět a to je dneska 6 dní od vynechání menstruace a mám hcg jenom 126jednotek, take to nejspíš bude zase špatně, ach jo ja jsem dneska uplně na dně, chce se mi uplně brečet, už nechci zase prožít revizi…
![]()