Poradna duly
Jana Čurdová
@Ginuš Jako pokud budu zase špinit, tak se objednám a nebudu čekat na září. Ale jinak je mi stále stejně špatně, tak věřím, že je to ok. ![]()
@Ginuš Držím palce, aby bylo vše OK. Špinění by snad mělo být v pořádku, co ti říkal Dr. na kontrole? Já zatím žádné moc velké nepříjemnosti nemám a abych si ověřila, že jsem vážně ještě těhotná, tak jsem si dnes udělala TT a je pozitivní, tak taky věřím, že je vše OK.
@Leni112 tak to je jasný.. Já jdu ve čtvrtek a na kontroly budu asi chodit po týdnu, tak doufám, že to bude v pohodě
@Anonym82 no špinim od úterka a v pátek kontrola v pořádku, hematom není, vše jak má být, takže nenašli příčinu
. No doufám, že bude vše ok
. Chápu, že Ti to v hlavě vrtá
ale můžeš mít štěstí a být bezpříznaková…
Co jsem tak četla, tak kolem 7tt je to kritické, tak snad to všechny v pořádku preckame..
já stále trpim hnusnyma nevolnost na, vždy min do 11 a až pak do sebe něco pomalu dostanu. Snažím se jíst těsně před spaním, aby jsem ráno necítila takový hlad, to je mi pak ještě hůř. Už aby tohle skončilo… ![]()
@Ginuš @ajenecka @Leni112 @Ladeka Děkuju, mám radost. Viděla jsem ho na monitoru ještě než mi dr. cokoliv řekl ![]()
Příspěvek upraven 18.08.15 v 22:44
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 no super![]()
Moc ti to přeju
Až koncem září? Ty jo to je za dlouho
Tak doufám, že se poštěstí i mě, ale pořád je to více jak týden
Je to dlouho, když vše bude dobře probíhat, tak to už budu ve 12. týdnu (11+3).
Tobě už to uteče a věřím, že taky budeš mit
![]()
@Miranda1 určitě to všechny přečkáme
jiná varianta není přípustná
pošli už ty nevonosti někam ![]()
Taky mi začíná být nedobré, s cestou do práce a pak v praci je to děs. Nemam to zas tak hrozný, ale žaludek na vodě a motám se. Najedla jsem se pořádně až večer ![]()
@Sandra 1988 Přesně, ještě než mi řekla, že je to srdíčko, tak mi to bylo jasný to rychle se hýbající bílý místečko.
![]()
Ahoj holky, taky se hlasim
dnes jsem 7+3tt byla jsem v 5+6u doktorky a bilo nam uz
jdu na další v pondeli.Je to moje první mimčo ![]()
@AngeliikaGina Ahojky, to jsme skoro nastejno, já jsem dneska 7+1 a od 6+1 taky máme
.
Taky je to první miminko, jen jsem teda objednaná zase až na září, což je hrozně daleko… ![]()
Ahojky holky…tak se přidávám k dubňátkům…minulý týden v pátek na dovče jsem si dělala test, jelikož už mi to přišlo divné a hle okamžitě dálnice
nejprve jsem si myslela, že se MS zpozdila kvůli ATB a ono prd…doteď nevím jak se to stalo
dnes jsem cca 5+3 a na gyndu jdu až 31.8.tak snad bude vše OK…jednu princeznu už doma máme, tak snad to bude vše v pohodě jako u prvního těhu
jinak zatím anonym (chodí sem známý a nechceme aby to věděl někdo dřív než rodina) ![]()