Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaca1992 Děkuji
Tak chce být překvápko
Aspoň, že ukázal co schovává mezi nožkama jinak bys věděla úplný prd
A kolikrát si měla ultrazvuk, že si neměla šanci malého vidět?
@Daniela132 4X jednu fotecku mam, ale ta je z 1.screeningu a jinak se schovava
nožky roztahuje a ukazuje ukazkove ![]()
Ahoooj holky
Vanoce hekticky, dodelavali jsme tu kuchyn, ale uz je to vse pouzitelny
horsi je, ze misto pokojicku, kde bylo puvodne skladiste, je tedko smetiste
tak s sebou musime hnout
ja uz jsem 28+4, leti to jako blazen
test na cukr uplne v pohode, zadnej problem nebyl, nam tu glukozu udelali do caje
porodu jako takovyho se nebojim, jsem smirena s tim, ze to bude bolet, bez toho to nepujde… z ceho jsem ale hodne ve stresu je to, ze pritel bude pracovne nekde na druhy strane republiky a ja budu doma hystericka a nevedet jestli jo, nebo co
jezdi domu jenom na vikendy, tak budem muset Vasikovi domluvit, aby byl vikendatko ![]()
@Kaca1992 Jo aha
Kdyby aspoň jednou místo nožek, ukázal obličej viď
![]()
Mě říká každej druhej na ultrazvuk: jee to je jak mimozemšťan..bych je něčím praštila!!!
já mám z minula takovouhle fotku.. víc na nás nekoukl:)) ![]()
@jakalm Mě říká přítel furt, že je malej jak mimozemšťan, já si myslím, že to dělá ta plodovka. Dneska mi to řekl taky a prej je malej ošklivý. Tak mě jako nastávající mamku to docela bolí. Vím, že si dělá srandu, ale i tak. Já jsem tu mojí dneska sem dávala jinak ten tvůj prcek je krásnej ![]()
@Daniela132 Chápu..taky mě to hrozně mrzí i když to říkají ve vtipu.. já si zas myslim že je to hodně tim, že to zvýrazňuje hodně kosti ten ultrazvuk..ale těžko říct..jsou krásný a nikdo nám to nevymluví:)))
@jakalm Pro každou mámu je její dítě nejhezčí
Jo to jo no už se těším až vyleze a já ho poprvé uvidím a budu ho moct držet ![]()
Jinak holky plánujete chodit na cvičení nebo tak? Nebo už chodíte?
@Daniela132 já taky ale bojim se toho..budu brečet ty jo ![]()
Já na cvičení chodila a bylo to zbytečný podle mě..jen protahování, to si mužeš udělat doma na míči..ted akorát od středy jdu na předporodní kurz.. je to na 5 lekcí a jde se i do porodnice tak to snad k něčemu už bude:)))
@jakalm To zvládneme
Já právě chtěla zkusit jít jednou a uvidím jaký to je. Potřebovala bych nějaké cvičení
Abych nekynula tak ![]()
Já malé pořád říkám ze je mimozemšťan, nebo vetřelec
táta přešel k tomu ze je to Hrošík
jen co vybereme jméno, tak se to zmeni, stejne vím, že je to nejhezčí holčička a ještě k tomu bude desně chytra po tatinkovi
je jedno jak jim kdo rika. Hlavně že laskyplne. Nejvic zamilovaná je moje mamka, uživa si to, jako by to bylo první vnouče.
@Daniela132 ono se tam stejne necvici, jen protahuje, takze tam nic nezhubnes:-D na youtub jsou videa s tehotenskou jógou:)) ale zas poznáš jiné Mamky z okolí
@Trixia proc hrosik?:-D to by me taky trochu nastvalo:-D mate uz jmeno?:)) Nojo babičky si to užívaj:)) ja mamku nemam a táta to nějak nedává najevo..ale urcite je taky rad:) on mel 3 dcery a bude mit ted 3.vnuka tak se nám to obratilo:))
Já chodím cvičit… mám zakoupeno 10 lekcí a pojištovna mi vše proplatila. Je pravda, že je to spíš o protahování, ale je to příjemné
na konci lekce je vždy relaxace a občas nás i jedna porodní asistentka namasíruje ![]()
@jakalm Já dneska cvičila podle YouTube a zapotila jsem se
To by bylo taky super no ![]()