Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Michaela02993 v pohodě beru to tak jak to je a jak to má být tak bude 🙂
Dělá si to ze mě srandu pořád ukazuje jako neukazuje bude lepší když počkám těch 14 dní
@Tereza260 co by to mělo ukazovat?
já Teda vidím jen hromadu fotek negativních testu (nebo negativního testu). Tím že uděláš několik testu si těhotenství vážně neprivodis a pokud opravdu toužíš najít // tak je takhle nevykoukas ![]()
@Tereza260 další hromada negativních testu. Máš doma už 4lete,2lete a 7mesicni dítě. Tak snad víš, jak to funguje. A nechápu, že se snažíš o další dítě s někým, koho znáš pár měsíců.
@Pipina1234 po tom to je prd si myslím i kdybych měla milion děti ![]()
@Tereza260 už děti máš, nevím jestli si tady s toho všeho děláš srandu nebo jsi k těm dětem přišla jako slepá k houslím abys nevěděla jak tohle všechno funguje. Upřímně, půl roku jsi s chlapem, doma máš 7 měsíců staré miminko a už by sis dělala další protože máš nového chlapa co by miminko chtěl? Víš ty vůbec že po porodu se tělo dává dohromady tak jako když vysadis ha? Ale asi si z nás spíš děláš legraci, tak díky za pobavení
![]()
@Michaela02993 asi si z nas fakt dela legraci. v breznu tu nadavala holkam, ze mela urcite potrat a davala fotku nejake krevni srazeniny co z ni vyšla. a to uz se taky snazila o dite s novym pritelem.
@karkarka to byla ona??? Jooo to se tehdy právě pustila do mě a ještě jedné holčiny, s tím že to určitě byl ranny potrat a to co vyfotila bylo určitě embryo
tak už vím o koho jde
takže nás tu asi jen trolli a náramně se baví ![]()
A nebo je to jen další z těch případů, co si prostě naseká jedno dítě za druhým, aby nemusela do práce a spoléhá na to, co dostane od státu. Fascinuje mě, že je někdo schopen si udělat naráz 5 testů. Pokud vidím, že je jeden negativní, tak to zkusím jiný den, ne?
No, vzhledem k tomu, kolik je na emiminu členů, tak se tu objeví zastoupení od každého typu člověka…
@BrnackaM přesně, až je mi z toho smutno
jsou ženy které děti nemohou mít vůbec a nesou to těžce a pak jsou i takové ženy které si dělají děti jen pro peníze :/ :/ :/
@Michaela02993 jj, v tomto je život opravdu hrozně nefér
Třeba jí křívdíme, neznáme celý příběh, ale její sebeprezentace je minimálně dost zvláštní…
@BrnackaM já když jsem si Teda vzpomněla na ten březen co tu předvedla, tak mi bylo až zle. Má 3 děti a podle jejího vyjadřování mi přijde že ani neví jak k nim přišla protože byla hrozně mimo z toho že špiní v době kdy cca bývá ovulace… Vážně nevím co si o tom myslet ale je mi z toho až smutno
@Michaela02993 @BrnackaM @karkarka neznáte můj příběh a je vám po tom prd jak já to mám a do práce ani jít nemůžu jsem na invalidním vozíku z toho důvodu jsem měla císaře měla jsem autonehodu ted se snažím dávat do kupy a opět začít se postavit na své vlastní nohy a už vám víc psát nebudu je mi do breku když nevíte co se mnou je tak mě prosím neosocujte děkuji
@Tereza260 Tím spíš, pokud je tvá situace taková, tak nechápu, proč se snažíš znovu otěhotnět. Myslíš, že se 3 dětma na krku a čtvrtým na cestě se ti podaří postavit se na vlastní nohy? Těžko.
Nezlob se, ale já tady tomu tvému příběhu moc nevěřím.