Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U tebe to vypada ovu na stedry den
. A ty dusiky jsi mela kdy? U me to prave i po ms vypadalo podle teplot na tehu. A ted to mam cele zmatene
.
Příspěvek upraven 03.01.13 v 20:37
Pravda je, ze 10dc me trochu pobolivalo bricho. Ale jak to vyskocilo na 37 a drzelo se to porad stejne, tak v tu dobu jsem zavadela utrogestan, takze je to podle me z nej.
@Tanulkaa : No nejsem zase expert a nestojím si za tím na 100%, ale dávalo by to smysl, ne? Byl to poslední den nízkých teplot… ![]()
@pinkeee85 To mas pravdu, ja v tom tez nejsem nijak extra zbehla. Ale nebrala jsem to v potaz prave kvuli tomu utrosi (ktery by teoreticky mel zvysovat teplotu). Ale tezko rict, kdyz jsem brala duphaston (v podstate stejny hormon jako utros), tak mi teplotu nezvysoval. No a ty budes testovat nebo pockas az na doktorku?
@Tanulkaa Pokusím se vydržet do pondělka pokud vydrží BT a MS nedorazí… Tak zkus grafik ukazat holkam v diskuzi Meranie
BT
@pinkeee85 To je dobry napad, jsem zvedava
. Hlavne jak se ta teplota bude vyvijet.
@Tanulkaa : Jj, pro me uz je to mereni jako droga… Kazdy den nemuzu ani dospat už jen aby bylo ráno a já mohla vzít teplomer ![]()
@pinkeee85 Ja to tak mela, kdyz jsem poprve otehotnela…jakmile mi stoupla teplota a videla jsem, ze jsme se trefili den pred a den po, tak jsem se kazdy den tesila co namerim a s pribyvajici vysokou teplotou mi mereni vzdycky rano vykouzlilo usmev na tvari
.