Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bibiana1 takže jsem v klidu. Bála jsem se, abych neměla něco s ledvinama. V práci to je docela mazec, jak lítám na záchod. Ale přes noc vydržím spát celou
@Helen77 Já mám s pitným režimem trabl: ráno velký kafe, pak pokud někam nemusím běžet ještě v práci čaj… Když zůstávám dopoledne na pracovišti, nějak ty 2-3 litry za den dávám. Jenže když mám „terén“,je mi blbý tahat sebou lahev s vodou a mezi průzkumničením cucat. Ani se to nedá, mám plný ruce noťasu nebo lejster… Tak to pak honím přes poledne v krámě, odpoledne je to taky boj, cucnu si jen mezi rozhovory v autě… když se mi podaří dostat do sebe ty 2 litry, můžu bouchnout bubliny - a to vlastně nemůžu.
Ale i tak mám občůranýho půlku okresu, koroptev hadr.
@sirikit tak ty to máš taky zajímavé. Kdybych měla já lítat venku, tak si musím sebou vozit toi toiku ![]()
@Helen77 píše:
@Bibiana1 takže jsem v klidu. Bála jsem se, abych neměla něco s ledvinama. V práci to je docela mazec, jak lítám na záchod. Ale přes noc vydržím spát celou
V noci chodím čůrat až 2×, jak doháním pitný režim večer. ![]()
@sirikit na noc taky vypiju dost, ale v posteli vydržím. Ráno ale běžím na poslední chvilku…
@Helen77 píše:
@sirikit tak ty to máš taky zajímavé. Kdybych měla já lítat venku, tak si musím sebou vozit toi toiku
No já už mám oblíbené čurací polňačky, parkovišťátka a lesíky. Auto mám jak kancl: termosička s kafem, toaleťák, vlhčený ubrousky… a pak se mi stane, že i když se mi akutně nechce, jedu kolem svýho „čuracího“ parkoviště a už hážu blinkr.
@Helen77 fakt
. Ale mám to tak už dlouho, asi po čtyřicítce, že minim. 1 x za noc jdu. Teď po tom přísunu bílkovin 2 x za noc je standard.
@JaniceB píše:
@rehe Ja jsem schopna ty krabi tycinky sezrat naraz…samotny, jen tak…![]()
Tomu rozumím, také to občas udělám. Nevidím to jako veliký prohřešek, sacharidů je tam málo, zbytek je nějaká rybí drť? Podívám se doma a ještě ti písnu odpol. ![]()
@Helen77 Já běhám také a to i v noci tak 3× až 4×, manžel se mi chce odstěhovat z ložnice páč ho stále budím ![]()
@rehe ježiš holky. neříkejte, že to je věkem. To se mám asi na co těšit ![]()
@Helen77 Nene,před Dukanem jsem chodila jednou za noc a často ani to ne. Třeba se to zas usadí.. ![]()