Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@dadodi Tak ja to nikdy nehledala, tak se ptam:-))) Diky za info, kouknu se…ani jeden z tech obchodu u nas na vsi nemame, jen Lidl a tam to fakt nemaj:) Zajedu do mesta
@dadodi Tak ja to nikdy nehledala, tak se ptam:-))) Diky za info, kouknu se…ani jeden z tech obchodu u nas na vsi nemame, jen Lidl a tam to fakt nemaj:) Zajedu do mesta
@JaniceB Hele, úplně tě chápu, skoro měsíc jsem byla bez vína a to prostě není život
Tak to zkus, dej si dvě deci bílého a uvidíš, co to s tebou udělá. Holky tady o tom nedávno diskutovaly, na každou z nás to má jiný vliv. U někoho víno váže vodu a tuky a u někoho se nic neděje. Já to tedy zkusila a dobrý, nebudu to pokoušet každý den, ale dvojčičku si dám v sobotu, jdu na vinařský ples, tak potom písnu, jak to dopadlo. Zkus to a napiš, nemá cenu se trápit, na světě jsme jenom jednou a tak se ti hubnutí zpomalí…no a co? Ale budeš v klidu…ty jó, já jsme byla chytrá, pa drž se ![]()
@sirikit Jo jo…ono to pujde…jen se tak nejak z toho naucit varit cosi poradne…ja varim moc rada a taky rada jim ![]()
@sirikit Jo jo…ono to pujde…jen se tak nejak z toho naucit varit cosi poradne…ja varim moc rada a taky rada jim ![]()
@rehe Presne tak. To je normalni, kazda skupina lidi se casem lehce rozdeli dle nazorovych proudu a osobnich sympatii. Osobne mi vubec nevadi, ze ma nekdo jiny nazor nez ja - ale trosku mne rusi, kdyz lidi sami sebe popiraji zcela protikladnymi vyroky. Samozrejme ale i to je kazdeho pravo. Na tebe Helen ale tohle vubec nemyslim, naopak me nektere tvoje zaryte postoje vylozene bavi. - Tohle je diskuze, kazdy se ve finale stejne zaridi podle sveho. Treba ja uminene dlabu 3% jogurty, ale rajcata si i pres vase uklidnovani dam na pizzu az v BZ dnech. No a co? Nekdo to dela presne naopak a ja mu to nevymlouvam, dulezity je, ze vespolek hubneme. Zvlaste pak nektere, ze Rehe?! ![]()
@JaniceB píše:
@rehe Ja chci taky!!! VIIIINOOOO![]()
![]()
@rehe Tak jestli Tě to uklidní, já jsem za první 3 týdny zhubla 5 kg., pak se to na chvíli zastavilo - byl tam alkohol, takže po 5-ti týdnech to bylo 6 kg, a doteď za 8,5 týdne k dnešku 8,2 kg.
Rehe, ja za 6 tydnu 6 kilo, ale skace mi to vcelku vyrovnane. Neboooj, kazdej to ma trochu jinak.
@Martinaalex Trpim trpim…ale snad v te druhe fazi uz treba ten hrich pujde trochu zkousnout…
@Bibiana1 A co jsi pila? A kolik? Ja prave se ptam, kdybych nahodou neodolala atu sobotu s holkama ten vecer popila…
@rehe Ja jsem schopna ty krabi tycinky sezrat naraz…samotny, jen tak…
![]()
@JaniceB ale prosím Tě, sklenička by asi nevadila, ale my jsme s kámoškou za cca 6 hod daly ve dvou 3 Bohemia brut
. Mně alkohol hubnutí brzdí. I když pak jsme byli na 2 plesech, kde jsem měla vinné střiky, a zas taková katastrofa to s váhou nebyla. Každá to máme nějak, já mám vyzkoušeno, že alkohol při hubnutí NE. ![]()
@Bibiana1 o ja jednu sklenicku taky neumim…vzdy tak tri dvojky nejmin…kdyz uz teda ![]()