Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@sofiinavolba píše:
@sirikit aha tak to jojá totiž tak nějak zapomínám ty dny střídat
Ajooo, tak to jsme doma, proč ti stojí váha.
Ty už si totiž zvesela frčíš 3.fázi, víš? Až tam si můžeš míchat zeleninu s bílkovina, jak tě napadne.
@Festfun Zdravím, tak to jsi dobrá. Je vidět, že se váha dá udržet, možná to chce fakt důsledně dodržet 3. i 4.f. Z té 3.f. mám asi největší strach, protože člověk už vypadá dobře a to svádí k hřešení
Pokud potřebuješ dát dolů jen těch 6 kg, tak to bude brnkačka. Ať se ti to brzy povede ![]()
@sirikit Aha, no vidíš, to mě nenapadlo. A mám ted začít od jedničky, nebo najet na to střídání?… Já totiž si dám bílkovinové dny a třeba sním zeleninu v polévce.. no, nebo naopak nemám doma žádnou zeleninu, tak třeba dva dny jím jen bílkoviny a z toho týden BZ
..
@sofiinavolba No prosím, a mně pak vyčteš worcester v marinádě!
Žádnej učenej, znáš to. No Dukan říká, že je v podstatě jedno, jestli střídáš 1:1,2:2 nebo třeba 5:5 jako já…protože jsem taky líná pořád řešit, kdy je jakej den, tak si dávám delší bloky. Ráno tu Rehe psala, že když chtěla, aby se jí váha rozjela - samozřejmě směrem dolů, že - držela 3 dny čistě bílkovinové a pak 1 den BZ. No a teď se jí to rozjelo až moc, tak plynule přešla zas k 1:1. Tak držím palce a jdu vařit. ![]()
@Martinaalex Ahojky:-) Me to taky vypocetlo jinou vahu nez tu, kterou bych ofiko mela mit jako idealni ke svy vysce…/vseobecne ke 164 cm by melo byt 54 kg a unak spocital 57, i kdyz me by stacilo 55:-))) (To si fandim)/. No uvidime. Jinak asi jak holky psaly…ono nebude jedno, kolik mas deti a zda mas za sebou X nepodarenych dietnich pokusu…
@sofiinavolba Taky mi prijde spatne vypocitana ta tva vaha…68 kg na 180 cm… ![]()
@sofiinavolba píše:
Takže už jen 19kgto je lepší než 26 před dvěma měsíci
.. asi si dám puding
@sirikit
…ta veta az na ten alkohol:-) Ta mi dneska duni v palici pul dne.-))) Kamaradka me pozvala /dnes/ na sobotu vecer k sobe, ze bude bez manzela i bez pcka, ze si konecne dame vino, jak si slibujeme…/studujeme spolu na VS a uz druhy rok si rikame, ze zapijem zkousku tu a tu dodatecne…az bude cas a prostor…/. A zase ne…asi bych to hodne pokazila, kdybych ten jeden den v te druhe fazi pila vino, co? ![]()
@JaniceB Ahoj
tak ja jsem rada, ze 70 kg…i tak je to 18 kg prede mnou. No a pokud se povede, pro me to bude neco naprosto uzasnyho.
Dneska jsem delala poprve ty housky a vajickovou pomazanku od sirikat…moc dobryyy
Nejlepsi je, ze uz ani na pecivo, ryzi, cokoladicky, atd nemam chut. Tak snad mi to vydrzi.
@Martinaalex A kolik dnu drzis? Ja teprve treti a me to teda nechutna…to pecivo. Ale protoze se muze maso s masem:-) tak ti to nevadi:) Jen na tu zeleninu se uz tesim…
@JaniceB ja 4.den… tak jeste 2. pak i tu zeleninu jak rikas
maso mam rada ( nastesti nejsem tehotna, to jsem maso nesnasela). Dneska jatra, zitra budu mit pecenou rybu. Mne spis asi nechutna cottage, ten budu muset necim nahradit.
@Martinaalex
Tvarohem…ale uvidis casem. Dobra je treba pomazanka pul napul cottage s tvarohem, cesnek a pazitka, sul, pepr.
@sirikit Já ale nic zakázaného nejím, jen nestřídám pravidelně BZ a BD.. a myslím si, že to zase tak strašný není
Já se dá říct to mám také tak. 3 dny B a jeden ZB… Martinaalex - pudink jsem si nedala, byl to vtip. Škroby fakt nemusím a mimochodem když už jsme u těch škrobů, já tedy nevím jak ty, al v mých nízkotučných jogurtech žádný škrob nemám
… Holky, mě strašně nebaví vařit a o to je můj největší problém. Já vše jen hodím do hrnce a proto jím jen vařené maso a polívku ![]()
@JaniceB píše:
@sofiinavolba Taky mi prijde spatne vypocitana ta tva vaha…68 kg na 180 cm…
Vážně je to vypočítáno dobře. Naprosto dobře! Počítám to každou chvíli abych si to kontrolovala a pořád je to stejné, spíše to jde ještě níž. A je fakt, že když jsem se kdysi dostala na 70kg, už jsem byla dost tlustá… 67 je akorát, 62 jako před deseti lety je už málo
@Bibiana1 píše:
@Helen77 Mramorovou buchtu nedělám, ale přímo miluju pudingovo - otrubovou: 4 žloutky, 1 PL škrobu, sladidlo, 1 ČL prdopeče, 4 PL OO smíchat, vmíchat sníh ze 4 bílků a nalít na hlubší plech. Možno přidat kakao. Z 0,5 l mléka uvařit puding se sladidlem, nalít na těsto do příčných a podélných pruhů / jako prošívaná deka/ a péct na 180 st. C cca 15 -20 min, zkusit špejlí. Já kakao do těsta nedávám, spíš občas skořici, puding dle chuti, nejraději máme vanilkový, kokosový nebo mandlový. Ale zrovna dnes jsem dala čokoládový. Denně snídám 1/4 buchty, což je 1 PL OO a 1/4 pudingu. Vřele doporučuji
Tak jsem ji upekla a je fakt výborná. Já do toho otrubovýho základu ed lžičku kakaa na obarvení dala a ještě pár kapek rumovýho aroma.
Jedlé až výtečné!