Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75801
5.3.14 17:06
@sofiinavolba píše:
@sirikit aha tak to jo :-) já totiž tak nějak zapomínám ty dny střídat :-D

Ajooo, tak to jsme doma, proč ti stojí váha. :idea: Ty už si totiž zvesela frčíš 3.fázi, víš? Až tam si můžeš míchat zeleninu s bílkovina, jak tě napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.3.14 17:06

@Festfun Zdravím, tak to jsi dobrá. Je vidět, že se váha dá udržet, možná to chce fakt důsledně dodržet 3. i 4.f. Z té 3.f. mám asi největší strach, protože člověk už vypadá dobře a to svádí k hřešení :,( Pokud potřebuješ dát dolů jen těch 6 kg, tak to bude brnkačka. Ať se ti to brzy povede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.14 17:25

@sirikit Aha, no vidíš, to mě nenapadlo. A mám ted začít od jedničky, nebo najet na to střídání?… Já totiž si dám bílkovinové dny a třeba sním zeleninu v polévce.. no, nebo naopak nemám doma žádnou zeleninu, tak třeba dva dny jím jen bílkoviny a z toho týden BZ :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 17:36

@sofiinavolba No prosím, a mně pak vyčteš worcester v marinádě! :jazyk: Žádnej učenej, znáš to. No Dukan říká, že je v podstatě jedno, jestli střídáš 1:1,2:2 nebo třeba 5:5 jako já…protože jsem taky líná pořád řešit, kdy je jakej den, tak si dávám delší bloky. Ráno tu Rehe psala, že když chtěla, aby se jí váha rozjela - samozřejmě směrem dolů, že - držela 3 dny čistě bílkovinové a pak 1 den BZ. No a teď se jí to rozjelo až moc, tak plynule přešla zas k 1:1. Tak držím palce a jdu vařit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 18:48

@Martinaalex Ahojky:-) Me to taky vypocetlo jinou vahu nez tu, kterou bych ofiko mela mit jako idealni ke svy vysce…/vseobecne ke 164 cm by melo byt 54 kg a unak spocital 57, i kdyz me by stacilo 55:-))) (To si fandim)/. No uvidime. Jinak asi jak holky psaly…ono nebude jedno, kolik mas deti a zda mas za sebou X nepodarenych dietnich pokusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 18:50

@sofiinavolba Taky mi prijde spatne vypocitana ta tva vaha…68 kg na 180 cm… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 18:51
@sofiinavolba píše:
Takže už jen 19kg :-)to je lepší než 26 před dvěma měsíci :-).. asi si dám puding :-D
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 18:55

@sirikit :pankac: :pankac: :pankac:…ta veta az na ten alkohol:-) Ta mi dneska duni v palici pul dne.-))) Kamaradka me pozvala /dnes/ na sobotu vecer k sobe, ze bude bez manzela i bez pcka, ze si konecne dame vino, jak si slibujeme…/studujeme spolu na VS a uz druhy rok si rikame, ze zapijem zkousku tu a tu dodatecne…az bude cas a prostor…/. A zase ne…asi bych to hodne pokazila, kdybych ten jeden den v te druhe fazi pila vino, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.14 19:43

@JaniceB Ahoj :) tak ja jsem rada, ze 70 kg…i tak je to 18 kg prede mnou. No a pokud se povede, pro me to bude neco naprosto uzasnyho.
Dneska jsem delala poprve ty housky a vajickovou pomazanku od sirikat…moc dobryyy :) Nejlepsi je, ze uz ani na pecivo, ryzi, cokoladicky, atd nemam chut. Tak snad mi to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 19:47

@Martinaalex A kolik dnu drzis? Ja teprve treti a me to teda nechutna…to pecivo. Ale protoze se muze maso s masem:-) tak ti to nevadi:) Jen na tu zeleninu se uz tesim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.14 20:01

@JaniceB ja 4.den… tak jeste 2. pak i tu zeleninu jak rikas :) maso mam rada ( nastesti nejsem tehotna, to jsem maso nesnasela). Dneska jatra, zitra budu mit pecenou rybu. Mne spis asi nechutna cottage, ten budu muset necim nahradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 20:08

@Martinaalex :-)) Tvarohem…ale uvidis casem. Dobra je treba pomazanka pul napul cottage s tvarohem, cesnek a pazitka, sul, pepr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.14 20:28

@sirikit Já ale nic zakázaného nejím, jen nestřídám pravidelně BZ a BD.. a myslím si, že to zase tak strašný není :-) Já se dá říct to mám také tak. 3 dny B a jeden ZB… Martinaalex - pudink jsem si nedala, byl to vtip. Škroby fakt nemusím a mimochodem když už jsme u těch škrobů, já tedy nevím jak ty, al v mých nízkotučných jogurtech žádný škrob nemám :-)… Holky, mě strašně nebaví vařit a o to je můj největší problém. Já vše jen hodím do hrnce a proto jím jen vařené maso a polívku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.14 20:33
@JaniceB píše:
@sofiinavolba Taky mi prijde spatne vypocitana ta tva vaha…68 kg na 180 cm… 8o

Vážně je to vypočítáno dobře. Naprosto dobře! Počítám to každou chvíli abych si to kontrolovala a pořád je to stejné, spíše to jde ještě níž. A je fakt, že když jsem se kdysi dostala na 70kg, už jsem byla dost tlustá… 67 je akorát, 62 jako před deseti lety je už málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 20:33
@Bibiana1 píše:
@Helen77 Mramorovou buchtu nedělám, ale přímo miluju pudingovo - otrubovou: 4 žloutky, 1 PL škrobu, sladidlo, 1 ČL prdopeče, 4 PL OO smíchat, vmíchat sníh ze 4 bílků a nalít na hlubší plech. Možno přidat kakao. Z 0,5 l mléka uvařit puding se sladidlem, nalít na těsto do příčných a podélných pruhů / jako prošívaná deka :? / a péct na 180 st. C cca 15 -20 min, zkusit špejlí. Já kakao do těsta nedávám, spíš občas skořici, puding dle chuti, nejraději máme vanilkový, kokosový nebo mandlový. Ale zrovna dnes jsem dala čokoládový. Denně snídám 1/4 buchty, což je 1 PL OO a 1/4 pudingu. Vřele doporučuji :dance:

Tak jsem ji upekla a je fakt výborná. Já do toho otrubovýho základu ed lžičku kakaa na obarvení dala a ještě pár kapek rumovýho aroma. :palec: :palec: :palec: Jedlé až výtečné!

• A Bibi, nezkoušela jsi místo toho pudinku třeba umíchat tvaroh se žloutkem, sladidlem a troškou citrónové kůry a nastříkat tam pytlíkem klasickou „prošívanou deku“? Že by tam bylo míň toho škrobu a bylo by to ještě víc jako od babičky. Příště to zkusím, pokud mi tu někdo výslovně nenapíše, že to dělal a nedopadlo to.. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková