Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Martinaalex měla jsem 84,1kg a hubnu od října, ale s hřešením ( velkým) na vánoce a silvestra. Holky, fakt to stojí za to vydržet. Jak jsem psala, už nekontroluji některé potraviny, ale stále se vyhýbám sacharidům a vše jím nízkotučné a v pohodě
@rehe z jaké jdeš váhy a s jakou výškou, já už si to nepamatuji. Neboj určitě se dočkáš.
Já se rozhodla pro datum do vstupu do 3. fáze místo váhy, jelikož Dukan mi vypočítal 70,8kg. Já chtěla méně a když už to jde tak to člověka trochu svádí, že by mohl ještě trochu, tak jsem to vyřešila tímto způsobem
Buď to konce března ještě trochu shodím nebo ne, ale je fakt, že jsem jednou nohou už tam ![]()
Jinak všem moc děkuji za podporu, hodně mi to pomohlo, hlavně v začátcích, kdy mi to šlo pomalu ![]()
@Evka 1 Jses borec
Ja jsem v tehotenstvi nabrala ( ale i pred jsem byla otesanek). Dietu jsme zacala asi pre mesicem z 93 kg. Ted mam cca 88. A pred 3 dny jsem zacala DD, a mela bych mit na konci cesty 72 kg. S vama to holky asi dam ![]()
@Martinaalex určitě to zvládneš, neboj. Kolik měříš? Už teď jsi hezky zhubla. Já jsem taky celý život bojovala s váhou, po porodu se mi nějak ještě změnila postava a pořád jsem měla pneumatiku, na to že mám silnější stehna jsem si zvykla, ale to břicho mi vadilo. Teď už konečně můžu zase chodit v normálním oblečení a nemusím pořád někde něco maskovat ![]()
@Evka 1 merim 168 cm, takze na tu vysku des
Mam taky bricho, ale spis velkej zadek a stehna. No ted sem fotku davat nebudu, az zhubnu a budu pekna jak vy ![]()
@Martinaalex Ahoj, já jsem začínala na stejné váze - o kilo více. Držím od půlky ledna, takže to máme tak asi stejně. Mě ukan vypočítal konečnou 68,5 kg, mám to mít koncem června a mám dle zatím 8,5 kg. Nějak se to zastavilo a to nehřeším
je fakt, že nemá moc pohybu. Tak to jsem tady se mnou jediná co jde z takové váhy, budu tě kontrolovat ![]()
@Martinaalex Je tedy fakt, že já měřím 180. Pak nechápu, proč ti Dukan vypočítal více kilo než mě na konci… myslím, že bys měla mít max 65, při tvé výšce
@sofiinavolba jj, ja jsem si rikala, ze jsem tady asi jedina, co zacinala fakt uplne tlusta
Ale budu rada za kontrolu, hehe…jses hodna ![]()
@sofiinavolba udelam si to jeste jednou, ale vyslo to tak…nevim, asi vadi, ze jsem vyzkousela kdejakou dietu, ze mam dite, atd…nevim…jdu to zkusit jeste jednou
@sofiinavolba Dukan zohledňuje těhotenství a jakou máš kostru, věk a kolik jsi měla nejméně a kolik nejvíce a kolikrát jsi držela dietu. Když si přečteš knížku, tak je tam popsané, proč stejně vysocí mají mít jinou váhu, ten kdo měl větší nadváhu a nebo často držel dietu, tak se mu bude prý hůře udržovat tzv. ideální váha Já mám 175 a Dukan mi vypočítal 70,8kg. Je fakt, že já si řekla 68, což mám teď 68,6
@sofiinavolba vyslo mi to zase tak, tu vahu bych mela mit v polovine srpna…az.
no uvidime…
@Martinaalex to nje v pořádku, on tam právě počítá s tím kolikrát si byla těhotná a kolikrát si držela diet atd., viz výše. V knížce to celkem hezky popsal, proč to tak je ![]()
@Evka 1 Tak já byla těhotná třikrát, držela jsem mraky diet, mám 180/94, 41 let na začátku a vypočítal mi to na 68,5 Tak nevím. A taky až v létě
jen mě štve, že se to ted zastavilo
Holky, taky jste se třeba na týden i více zasekly na nějaké váze?
@Evka 1 ja bych klidne i rada vazila treba 60 kg
ale budu rada za tech 70
ta knizka je asi dobry napad