Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Helen77 No jo…ale zase proc jo…to nizkotucny mliko je jen voda…ale jogurt pak neni jogurt, jen hromada skrobu a to je asi horsi, nez ten tuk navi v opravdovem jogurtu…selskym rozumem…Takze ja jogurty asi vynecham.
@JaniceB Se zájmem tě čtu… Helen mně zabije, ale já tu 3% Hollandii občas bouchám taky.
Ne moc, spíš jedu ve tvarohu, ale dám si ji. A Bibiana tu psala, že pod 2,5% jogurtu nejde právě kvůli výživovým hodnotám a zhubla taky, jde teď do 3.f. nebo už v ní je. Já totiž složení taky docela řeším, víš, takže úplné porozumění. Koukni, s umělýma sladidlama je to dilema. Používala jsem stévii ze zdravý výživy - je čistě přírodní, ale chuťově fakt nic moc. Dukan v receptech většinou doporučuje sladidlo na bázi cyklamátu, což je aspartam, fann a tyhle… já mám teď ten irbis a jakž takž. Beru to jako úlitbu dietním bohům, alternativa je nesladit vůbec a to zas nedám: při týhle dietě je dost chuť na sladký. Ona třeba nadváha taky není z nejzdravějších stavů pro tělo, tak to beru jako dočasné neštěstí.
@sirikit
tak to mi tak nejak mluvis z duse…ja na tom teda nejsem jeste nejak extra zle…mam jen tlustsi p*del a pupek:-) Jinak jsem ale celkem normalni /vypadam jak 80% zenskejch pred otehotnenim/ a tak si myslim, ze to nemusim hrotit do uplnyho extremu…ze nez se nabouchat skrobem, tak radeji pridam to procento tuku a vim, ze nejim totalni sracku, ktera je na kalorie ve finale jeste horsi…ale ten cyklamat se mi teda taky nelibi…takze ja asi sladky proste zrat nebudu…:) /Nebo pak na me prijde krize a sezeru celou milku na posezeni…to spis/
@JaniceB
Dál. Dukan tě krom těch sladidel celkem nenásilně přivede ke zdravý výživě, i když ty už u ní asi jsi. Spíš si koupím kus masa nebo játra a osobně si udělám paštiku, než bych něco podezřelýho koupila už hotovýho. O šunce jsem tu psala, musíš se ptát na složení. Zeleninu čerstvou - ne že bych nemohla třeba mraženou z pytlíku, ale z té čerstvé mám úplně jiný pocit. Postupně přemýšlíš o tom, co si do toho hrnce hodíš nejen z hlediska úspěšného hubnutí. A když si vezmeš, co za sajrajty sní ve všech těch prefabrikátech normální člověk, který o Dukanovi v životě neslyšel a složení jídla není nucen řešit…Éčka a zvýrazňovače chuti máš prakticky ve všem, vždyť to víš, sleduješ to. A ty teď přejdeš ke tvarohu, dejme tomu těm max. 3% bílým jogurtům, pečeš si sama z otrub ze zdravý výživy, jíš převážně čerstvý maso a zeleninu… Jednoduchý věci bez kravin navíc. S umělým sladidlem se teda takto rozmazlované tělo už snadno vyrovná - a krom toho u sladidla já určitě celoživotně zůstat nehodlám. Ve 4. fázi můžeš v pohodě i ten řízek, pokud si doživotně zachováš 1 BD týdně… a co je to pár měsíců se sladidlem proti celýmu životu s pneumatikou. ![]()
@sirikit Nemam co dodat. 100% souhlasim a to se u me jen tak nestava:)))))) ![]()
@sirikit Kvuli tem srackam prave varim pro dite zasadne doma a to zatim uplne vsechno…vcetne ovocnych presnidavek..i kdyz ne Bio ovoce, tak aspon vim, ze neji 60% skrob. To ji muzu ve finale klidne udelat doma taky. Rozvarim jablko, mrsknu tam Gustin a necham hodne vody…
A bude to mit aspon bez dalsich s*acek navic…Takze nerikam, ze nesnim i takovy veci - ja dospela osoba. Ale jen nerada bych se tlaskala vedome necim, co jde nahradit treba radeji tim odtucnenym tvarohem, nez pofidernim nizkotucnym jogurtem…a nebo proste uzeru dceri Hollandii. Nic holky..ja letim na rocni prohlidku s prckem. Kouknu na vas sem pak. Vubec zatim nevim, co budu jist odpoledne:-) Ted jsem mela varenyho kus hoveziho s tim otrubovym chlebem a ten uz dneska nemuzu:-)
@JaniceB Trošku divná výmluva.. ale je to tvůj boj, jen se mě to dost špatně čte, když v každém tvém příspěvku narazím na sračky a cos posrala…
@Martinaalex píše:..My zaníceně o zdravý stravě a tobě nikdo neodpoví..
Ahoj holky, ja uz na vas tady koukam asi 2 tydny, jste moc fajn. Ja jsem taky zacala…jen se chci trapne zeptat- je toto ok?
snidane- mleko s protejnem Wellmix
obed- kureci maso- grilovane
svacina- pulka cottage
vecere- varena kur. jatra?
Cvicila jsem driv Jill, ale dnes se mi udelalo uplne blbe, takze asi zustanu jen u 2 hodinovych vychazek s kocarem.
@sirikit píše:dekuju. Kouknu na to.
A nechtela jsem se pripominat nez se tady vycisti vzduch
Mne slovo stacka vzhledem k tomu, co se tim nazyva, vubec nevadi.
Jsem v 1 fazi, 2.den. Ted uz si verim, ze to dam. Jezisi co vsechno za diety ja uz vyzkousela…Herbalife, prasky..i sackovou cambridge. Ale u ni to neslo, snad krome tech koktejlu hnus…a mela jsem hlad. Tady mam od vas spoustu receptu, takze budu jist dalo by se rict normalne