Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@JaniceB klidně s dej dva a budeš mít zítra na snídani
Jen opatrně s tím pudingem v IF. Vymýšlela bych jiné jídla
@dadodi Ty krabi tycinky holky…tam je cukru docela dost, ne? Pomijim tedy, ze to je jinak sragora plna ecek a skrobu:-(
Holky, jíte dršťky? Jsou hovězí a jsou bez tuku, pokud je uvařím měly by být dietní, co vy na to?
@Helen77 Dekuju. Hele a kdyz dodrzim tech 5 dnu, tak pak jim jak? Jeden den masozeleninu a jeden den maso? Zjednodusene receno? Nebo X dnu toto a X dnu toto…ja nevim. Nekde jsem cetla, ze den a den…Jinak na puding si tedy necham zatim zajit chut:-)
@sofiinavolba určitě bych se toho nebála. Pokud jsou hovězí a bez tuku, pak není problém. Vnitřnosti jsou doporučovány
@JaniceB jak kdo to drží. Nejlepší je prý den/den. Taky jsem to tak držela, ale po měsíci jsem už zpohodlnělá, tak to střídám třeba 3BD a 1 BZ (nevím, zda to tak je úplně správně, ale někdy mi to prostě tak vyjde a kilča jdou dolů). Může se i 3/3 nebo 5/5.
@JaniceB doma mám recept na domácí dukaní puding, tak ho sem hodím. Ještě jsem to nezkoušela… Abych pravdu řekla, tak z dukaních sladkostí mi fakt chutná jen ta roláda
a tam je právě puding
Já ho tam ale dávám tak třetinu a spíš víc tvarohu. Piškotová bábovka taky není špatná, ale už je malinko sušší. Mramorová buchta mě celkem zklamala…
@Helen77 Aha. A jak skoncim prvni fazi, tak zacinam tu druhou tou zeleninou? Nebo zase jeste porad ty bilkoviny?
Jo a holky…cim tedy sladit, kdyz nechci umely sladidlo? Tim prirodnim cukrem to asi nemuzu ne, ten hnedej takovej…tak ja nevim:-(
@JaniceB můžeš začít jak chceš. Buď bílkovinou nebo BZ. ze začátku to chce nejspíš dodržovat pravidelný rytmus střídání. Ale k tomu se jistě vyjádří i ostatní holky
![]()
@Helen77 Dekuji…no hele, ja myslela, ze to se muze normalni puding…ale koukam, ze to neni zas takova prca a ze vsechno je extra…i kdyz tohle je recept ze stranek k teto diete…tak to aby se v tom cert vyznal…
@JaniceB určitě přírodní cukr ne. Najdi si třeba přírodní sladidlo (kopíruji): Většina náhradních sladidel schválených pro použití v potravinách jsou uměle syntetizované sloučeniny. Jsou však i přirozená náhradní sladidla, včetně sorbitolu a xylitolu, jež se vyskytují v bobulích, ovoci a houbách. Tato přirozená sladidla jsou mnohdy vyráběna synteticky.
@Helen77 No necham si poradit…je to moje prvni dieta…nikdy jsem to nepotrebovala:-) Ted uz ale proste jo…