Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
4.3.14 12:16
@Helen77 píše:
@JaniceB určitě přírodní cukr ne. Najdi si třeba přírodní sladidlo (kopíruji): Většina náhradních sladidel schválených pro použití v potravinách jsou uměle syntetizované sloučeniny. Jsou však i přirozená náhradní sladidla, včetně sorbitolu a xylitolu, jež se vyskytují v bobulích, ovoci a houbách. Tato přirozená sladidla jsou mnohdy vyráběna synteticky.

Umělá náhradní sladidla zahrnují sacharin, aspartam a cyklamát, zatímco přirozená zahrnují sorbitol a xylitol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77283
4.3.14 12:20
@Helen77 píše:
@Krispinek budeš ji používat furt. A opravdu chce tu první fázi držet hodně striktně. Žádný jogurty 3% apod… :mrgreen: Fakt všechno nízkotučný. Ani sýry bych v první F nejedla. Já dlabala jen kuře, jogurty, filé. Těch pár dní se přežít dá. Vyvařovat si budeš ve II. F.

Vrátila jsem se nakadeřená, čtu, co jste tady yatím probíraly a jmenovitě kvůli tobě a tvým démonizovaným jogurtům jsem si poprskala monitor míchanejma vajíčkama! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 12:22

@sirikit Ty se smejes, ale ja jsem vcera taky tacila Hollandii a myslela, ze to je dobry:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.3.14 12:24

@sirikit já to tušila, že to přijde :mrgreen: ale opravdu specielně jsem pročítala znovu knížku a dukan všude píše nízkotučný, nikde o jogurtech do 3% nepíše. Ba naopak všude píše 0% tuku. Opravdu v tom vidím chybu :nevim: :nevim: Jak píšu, škoda každého tuku navíc :-( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77283
4.3.14 12:26
@JaniceB píše:
@Helen77 No necham si poradit…je to moje prvni dieta…nikdy jsem to nepotrebovala:-) Ted uz ale proste jo…

Jestli jsi doteď nepotřebovala hubnout, půjde ti to o to líp, tělo není zblblý různýma dietama. Hlavně si fakt nastuduj, co jo a co ne, ale ona to zas taková věda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 12:26

@Helen77 No jo…ale jogurt bez tuku asineexistuje a ty nizkotucny…holky, vite co to je za sracky? Davaj tam do toho vsechno mozny, aby to vubec drzelo pohromade…to snad radeji jen kefir…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.3.14 12:27

@sirikit jj, přesně tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.3.14 12:28

@JaniceB a teď budu oponovat…četla jsi dukana? Tam jasně o nízkotučných mlících a jogurtech píše. Vůbec to není tak, jak píšeš. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 12:28

@sirikit Pro me jo…ja proste nechci jist umely sladidlo a urcite nechci jist skrobovy nizkotucny jogurty…to neni jogurt, ale hromada sracek…No jenze ono je to fakt slozity:-( Ono i ta kureci kupovana sunka je peknej humac…a ty krabi tycinky…to je uplne nejvetsi hnus…a to se fakt muze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.3.14 12:29

@JaniceB když zaokrouhlíš 0,1% tuku, co ti vyjde? 0 přeci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 12:29

@Helen77 Ne? Tak jak tedy? To si rada prectu…treba o tom vim prd…ale vychazim z D testu…ty vubec nevysly pro takove vyrobky dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 12:30

@Helen77 :-))))))))))))))) No…ja se svou trojkou z matiky se radeji do matematickych uvah poustet nebudu:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 12:31

@sirikit Asi mas pravdu. Za prvni den mam dole temer pul kila a to jsem nebyla na velke a posrala to Hollandii a otrubama navic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
4.3.14 12:35

Ahoj holky, ja uz na vas tady koukam asi 2 tydny, jste moc fajn. Ja jsem taky zacala…jen se chci trapne zeptat- je toto ok?
snidane- mleko s protejnem Wellmix
obed- kureci maso- grilovane
svacina- pulka cottage
vecere- varena kur. jatra?
Cvicila jsem driv Jill, ale dnes se mi udelalo uplne blbe, takze asi zustanu jen u 2 hodinovych vychazek s kocarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77283
4.3.14 12:35
@JaniceB píše:
@sirikit Ty se smejes, ale ja jsem vcera taky tacila Hollandii a myslela, ze to je dobry:-)

Kdybys koukla do historie, zjistíš, že my to tady s holkama celkem pravidelně řešíme a Helen vždycky naléhavě brojí proti vícetučným jogurtům, takže už se tomu řehtáme. Ale jo, dej na ni, má pravdu - je těsně před třetí fází, zatímco my ostatní ještě před sebou máme ke shazování plno kilo. Bibiana, Helen a Dadodi jsou tu živými důkazy, že Dukan fakt funguje a vyplatí se dát na jejich rady.

• Jinak - myslím Krispínek se tu děsil, že už Dukana bude muset držet pořád. Zádnou dietu nemusíš držet pořád, žádnej životní styl, nic. Nic nemusíš. Můžeš se na všecko vykašlat a mít metrák, můžeš lítat sem tam v joju nebo si doživotně dopřávat „všeho málo“, na což já osobně teda nemám. To je každýho věc, jaký životní styl a tím i vzhled a kondici si pro sebe zvolí. Musíš logicky: nechci mít vrásky - nekouřím a patlu se krémiky. Chci mít dobrý vlasy - vlezu jednou za čas ke kadeřnici a ďobu na ně vitamíny. Nechci mít nadváhu a přitom dobře jíst - držím Dukana. Je mi to všecko jedno a jsou mi milejší řízek s majonézovým salátem a větrník? Tak se vyprdnu na Dukana a jednoduše je sním. Prosté… :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze