Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
4.3.14 14:50

@Evka 1 a měla jsi i alkohol? Co jsi tam papala? Vařila jsi si sama? Co jsi si brala sebou na svah. Musím vyzvídat a přizpůsobit se od zkušených :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.3.14 14:54

@Helen77 Jogurty tu řešíte celý den, já jsem přišla před chvilkou 8o Hádat se rozhodně nechci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630

Holky, tak čtu jak tady řešíte ty jogurty…je pravda, že jogurty a tvarohy jím 0,1%, ale zase to vynahrazuji sýry a mlékem do kafe, někdy polo a někdy dokonce plno…uznávám, že jsem těsně před 3. fází, ale váha jde stále dolů, možná pomaleji, ale bez stresu.
Podle mého v ketoze zůstaneš i když si dáš něco trochu tučnějšího, ale horší by to bylo se sacharidy, ty tě vyhodí. Já jsem sacharidů na horách v těch nápojích měla až až, ale i tak jsem to přežila bez ztráty hvězdičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742

Trochu inspirace -např. kuřecí nebo králičí -speciálně pro Sirikit- játra - na rozpálené pánvi podusím játra podleté trochou vody, někdy dochucuji soj. omáčkou, tak v polovině přidám nakrájený česnek, červ. cibuli na půlkolečka, chilli papričku, tymián a čerstvě mletý pepř, v BZ lze přidat steril. lečo a žampiony nebo jinou zeleninu. Zrovna včera jsem měla takto králičí játra bez zeleniny. Je to minutka, takže nedusit to moc dlouho. Zítra nejspíš udělám pizzu z tofu buď s tuňákem, nebo se šunkou. Dnes netuším, co na véču, ale teď asi v rychlosti zhltnu karamelový tvarožník a poněvadž mám cvičení, kam nemůžu s plným břichem, tak nejspíš po cvičení proteiňák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
4.3.14 14:59

@Helen77 každé ráno 2 tmavé housky se šunkou a občas sýrem bez ohledu na tuk. Na svah jsem si nic nebrala ke konci, jsem si koupila maso se zeleninou, ačkoliv tuku tam bylo asi dost, i když bylo grilované. Večer jsem si dělala nudle šmakoun s nějakou omáčkou, koupenou i tam a každý den jsem měla zeleninu.
Co se alkoholu týká, tak ten jsem pila každý den a v hodně vysokokalorických nápojích ( lumumba - horká čokoláda s rumem, bombardino - něco jako vaječňák s rumem navíc ) sekt s vodkou, nebo jagermaister s redbullem, fakt jsem prasila co se nápojů týká. Jídlo jsem držela až na pečivo v mezích.
Měla jsem sebou tiramisu a perníkové muffiny. Jinak jsem poctivě každý den jedla 2PL OO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
4.3.14 15:01

@Bibiana1 pizzu z tofu asi taky budu zítra dělat, koupila jsem bazalkové a to je do té pizzy úplně super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.3.14 15:05

****Kuřecí roláda s nádivkou ze Šmakouna s hlívou ústřičnou****

Bylinková vegeta
Kuřecí prsa 500 g
Lučina light 60 g Šmakoun s hlívou ústřičnou 100 g
Tymián
Koření na kuře

Postup: Šmakoun s hlívou ústřičnou nastrouháme na jemno, smícháme s lučinou, okořeníme bylinkovou vegetou a tymiánem. Kuřecí prsa naklepeme, posypeme kořením na kuře, dáme hotovou nádivku a zabalíme. Pečeme v troubě při 180° - 200°C asi 30 - 40 minut :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.3.14 16:34

@dadodi Jo super, jsem doma a přemýšlím co k večeři, jdu na to, nacpu do toho ještě asi houby. Moc díky. To bude Sirikitka valit oči, jaké jste šikulky 8o @Bibiana1 Pizza je můj hrob, už jsem tu psala, že ji jím každý den a spotřebuji tak veškerou dávku OO na den. Ale mám fakt závislost, ještě jsem si nupekla ani housky ani chleba :oops:
Sirikitko, jsi tu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.3.14 16:35

@Evka 1 S tofu moc neumím pracovat, dávám ho na pizzu a jinak mě nic moc nenapadá. Nakládáš ho? A ty ochucené můžeme také? Není tam moc soli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
4.3.14 16:37

@sirikit

Ta vajickova pomazanka…date mi nekdo prosim recept? Ukladam si vsechny recepty, co jsem tu nasla, ale toto jsem nevidela.
Jogurty jsem si taku koupila 0,1%…ale ja ziju v Nemecku, tak snad je to tady lepsi- teda rika se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 16:42

@sofiinavolba No jo…tak moje prispevky necti a je to:-) Mam dneska proste slabsi den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
4.3.14 16:42

@rehe já s tofu taky neumím, ale našla jsem recept na pizzu z tofu a pak jsem dělala i knedlíky a obojí bylo docela fajn. Já se přiznám, že to moc neřeším jestli je tam moc soli, ale to bazalkové mi chutná a na tu pizzu se fakt hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 16:45

@Bibiana1 Tak jsem rada, ze nejsem sama, komu to tak pripada…s temi jogurty. Ze neni vzdycky vyhra za kazdou cenu nizkotucny vyrobek…ty skroby jsou asi vetsi zlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.3.14 16:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.3.14 16:48

Jinak myslim, ze nema cenu ty jogurty uz rozebirat…asi cukr je vetsi prusvih:) A tam si matne vzpominam, ze jsem vcera olizla varecku, kdyz jsem priteli delala tiramisu:)))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková