Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Evka 1 a měla jsi i alkohol? Co jsi tam papala? Vařila jsi si sama? Co jsi si brala sebou na svah. Musím vyzvídat a přizpůsobit se od zkušených ![]()
@Helen77 Jogurty tu řešíte celý den, já jsem přišla před chvilkou
Hádat se rozhodně nechci
![]()
Holky, tak čtu jak tady řešíte ty jogurty…je pravda, že jogurty a tvarohy jím 0,1%, ale zase to vynahrazuji sýry a mlékem do kafe, někdy polo a někdy dokonce plno…uznávám, že jsem těsně před 3. fází, ale váha jde stále dolů, možná pomaleji, ale bez stresu.
Podle mého v ketoze zůstaneš i když si dáš něco trochu tučnějšího, ale horší by to bylo se sacharidy, ty tě vyhodí. Já jsem sacharidů na horách v těch nápojích měla až až, ale i tak jsem to přežila bez ztráty hvězdičky ![]()
Trochu inspirace -např. kuřecí nebo králičí -speciálně pro Sirikit- játra - na rozpálené pánvi podusím játra podleté trochou vody, někdy dochucuji soj. omáčkou, tak v polovině přidám nakrájený česnek, červ. cibuli na půlkolečka, chilli papričku, tymián a čerstvě mletý pepř, v BZ lze přidat steril. lečo a žampiony nebo jinou zeleninu. Zrovna včera jsem měla takto králičí játra bez zeleniny. Je to minutka, takže nedusit to moc dlouho. Zítra nejspíš udělám pizzu z tofu buď s tuňákem, nebo se šunkou. Dnes netuším, co na véču, ale teď asi v rychlosti zhltnu karamelový tvarožník a poněvadž mám cvičení, kam nemůžu s plným břichem, tak nejspíš po cvičení proteiňák
@Helen77 každé ráno 2 tmavé housky se šunkou a občas sýrem bez ohledu na tuk. Na svah jsem si nic nebrala ke konci, jsem si koupila maso se zeleninou, ačkoliv tuku tam bylo asi dost, i když bylo grilované. Večer jsem si dělala nudle šmakoun s nějakou omáčkou, koupenou i tam a každý den jsem měla zeleninu.
Co se alkoholu týká, tak ten jsem pila každý den a v hodně vysokokalorických nápojích ( lumumba - horká čokoláda s rumem, bombardino - něco jako vaječňák s rumem navíc ) sekt s vodkou, nebo jagermaister s redbullem, fakt jsem prasila co se nápojů týká. Jídlo jsem držela až na pečivo v mezích.
Měla jsem sebou tiramisu a perníkové muffiny. Jinak jsem poctivě každý den jedla 2PL OO
@Bibiana1 pizzu z tofu asi taky budu zítra dělat, koupila jsem bazalkové a to je do té pizzy úplně super
****Kuřecí roláda s nádivkou ze Šmakouna s hlívou ústřičnou****
Bylinková vegeta
Kuřecí prsa 500 g
Lučina light 60 g Šmakoun s hlívou ústřičnou 100 g
Tymián
Koření na kuře
Postup: Šmakoun s hlívou ústřičnou nastrouháme na jemno, smícháme s lučinou, okořeníme bylinkovou vegetou a tymiánem. Kuřecí prsa naklepeme, posypeme kořením na kuře, dáme hotovou nádivku a zabalíme. Pečeme v troubě při 180° - 200°C asi 30 - 40 minut
.
@dadodi Jo super, jsem doma a přemýšlím co k večeři, jdu na to, nacpu do toho ještě asi houby. Moc díky. To bude Sirikitka valit oči, jaké jste šikulky
@Bibiana1 Pizza je můj hrob, už jsem tu psala, že ji jím každý den a spotřebuji tak veškerou dávku OO na den. Ale mám fakt závislost, ještě jsem si nupekla ani housky ani chleba ![]()
Sirikitko, jsi tu?
@Evka 1 S tofu moc neumím pracovat, dávám ho na pizzu a jinak mě nic moc nenapadá. Nakládáš ho? A ty ochucené můžeme také? Není tam moc soli?
Ta vajickova pomazanka…date mi nekdo prosim recept? Ukladam si vsechny recepty, co jsem tu nasla, ale toto jsem nevidela.
Jogurty jsem si taku koupila 0,1%…ale ja ziju v Nemecku, tak snad je to tady lepsi- teda rika se to ![]()
@sofiinavolba No jo…tak moje prispevky necti a je to:-) Mam dneska proste slabsi den:)
@rehe já s tofu taky neumím, ale našla jsem recept na pizzu z tofu a pak jsem dělala i knedlíky a obojí bylo docela fajn. Já se přiznám, že to moc neřeším jestli je tam moc soli, ale to bazalkové mi chutná a na tu pizzu se fakt hodí
@Bibiana1 Tak jsem rada, ze nejsem sama, komu to tak pripada…s temi jogurty. Ze neni vzdycky vyhra za kazdou cenu nizkotucny vyrobek…ty skroby jsou asi vetsi zlo…
Jinak myslim, ze nema cenu ty jogurty uz rozebirat…asi cukr je vetsi prusvih:) A tam si matne vzpominam, ze jsem vcera olizla varecku, kdyz jsem priteli delala tiramisu:)))))))))))))