Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@sofiinavolba a máš to ty dobře vypočítané? Přijde mi, že vzhledem k tvé výšce dal hrozně nízkou váhu
. Jen tak selsky si myslím, že i 70kg je na tebe málo
@Helen77 Počítala jsem to dvakrát a vždy to vyjde stejně. Já mívala kdysi 59-62 kg a i to se tam zadává, takže třeba proto, nevím, ale prostě to takhle spočítal a je fakt, že i to chci, 70 je moc, to už vím ![]()
@sofiinavolba Tak třeba máš útlou postavu, to taky hraje vliv, ale je fakt, že při 3 dětech a této výšce mi to taky přijde málo. Já mám jedno dítě, měřím 175 a držela jsem taky hodně diet, ale mám mohutnou kostru, věk 35 a vypočítal 70,8. Možná ještě záleží jakou jsi měla nejnižší a nejvyšší váhu, jinak nevím.
Jinak váha se mi takhle zastavovala normálně, hlavně před menstruací a pak najednou klesla, buď v klidu
@sofiinavolba tak to jo, já nikdy nebyla úplně štíhlá, takže mi vypočítal celkem dost. Víc než bych chtěla.
Takže už jen 19kg
to je lepší než 26 před dvěma měsíci
.. asi si dám puding ![]()
Tý jo, vás člověk na chvíli spustí z očí a hotový výpočetní středisko! ![]()
Rehe mně pěkně štve, protože se koukám vrhne do 3.f.asi tak za 14 dní, při tempu, který nasadila - a takový jsme byly krásný tandem. ![]()
Zatímco já mám mít při 165cm, dvou porodech a 48 letech dle Dukana ideálních 64,3 koncem dubna, což se mi moc nezdá, krom toho chci 62 a rozhodně si na ně šáhnu, takže jsem druhou fázi psychicky připravená táhnout zhruba do června. Neva, nemám s ní sebemenší problém - až na ten alkohol.
Jo ale Rehe, jaktože baštíš pizzu každý den? Já jsem šťastně nakoupila tofu i šmakouna též ve zdravé výživě, ta ženská tam má věci, o kterých jsem v životě neslyšela. Leč v zelenině mi ustrnula ruka nad rajčaty: chtěla jsem si udělat na véču tu pizu z tofu - jenže ale jedu v BD a kečup nepoužívám v podstatě nikdy, Dukan nedukan. Rozdušuju rajčata, jenže to teď nemůžu, ne? Zas tak málo jich na pizzu nedám a úplně stačil drobný včerejší hříšek s masem naloženým v rajčatech! Jakto, že se cpete pizzou i v BD? Já vám to nevyčítám, ale to nevadí?
Aspoň jdu zkusit tu pudinkovou „prošívanou deku“ od Bibi a obraný předek z králíka smíchaný s mletým hovězím jako sekanou, to mně uklidní. ![]()
Tak já dnes měla bramborák z cukety, ale trochu mi ujela ruka se solí či co
a k tomu mleté hovězí se zeleninkou, to bylo fajn
@sofiinavolba Rajčata se rozhodně smí, ale já jedu 5/5 BD a BZ…a rajčata jsou zelenina, ne? Takže když mám zrovna bílkovinky, tak bych si přece neměla kydnout drcený rajčata na pizzu, ne? ![]()
@sirikit aha tak to jo
já totiž tak nějak zapomínám ty dny střídat ![]()
@sirikit pizzu z tofu jsem měla dnes, i když mám BD, potřela jsem ji kečupem se stevií, beru ho jako dochucovadlo. Trocha podušených rajčat by dle mého soudu taky tak nevadila. Je pár věcí, které normálně téměř nejím, ale u Dukana jedou, jako např. zmiňovaný kečup nebo puding. Doufám, že ti buchta bude chutnat ![]()
Zdravím, holky já tu dietu držela před dvěmi lety a šlo mi za 3,5 měsíce dolů 18 kg. A přiznávám, že třetí fázi jsem šulala o sto šest…nic méně jsem nabrala zpět asi 6 kg, takže jsem si ji před 10ti dny vyfikla znovu a je to docela paráda…takže zatím:) ![]()