Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
5.3.14 21:07

@Bibiana1 Hlavne o pocitu - naprostej souhlas:-) A ten mam sakra blbej, kdyz vidim ten pupek…u sebe si na tu klokani kapsu nejak porad nemuzu zvyjnout…jenze mam navrch i rozestup svalu a tak bojuju na vicero frontach…tak snad tahle dieta pomuze stahnout tuk a pak uz zbyva jen zpevnovat a zpevnovat to bricho…at se ty svaly stahnou trochu…Jinak tva vaha je na tu vysku pekna…po dvou detech - tleskam :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 21:09

@sofiinavolba Já už jsem některé tvoje příspěvky pochopila. Ty totiž čteš strašně rychle a nepozorně, neříkali ti to ve škole? Spor „králík“ byl zbytečný, Rehe mi hned v úvodu receptu psala, ať si to dukanovsky přizpůsobím. Teď s těmi rajčaty úplně to samý, já v tom svém dotazu taky jasně psala, že mám B dny a jestli se v nich ty rozdušený rajčata můžou.
Příště pozorněji, radši víckrát za sebou (vždycky tvrdím, že si všecko přečtu pomalu a 3× a pak pochopím skoro všecko) a nikomu se nic nestane. :palec: Každej to má hozený jinak, já u vaření relaxuju dieta nedieta, a konkrétně v tomhle režimu svou kulinární zálibu můžu doširoka rozvinout. Ty kuchyň nerada, tak ti naše řeči o marinádách a kombinacích koření musí nutně připadat jako z jinýho světa. To je o. k., ženy! Metodiku si každá přizpůsobí osobnímu naturelu, ale zhubnem všecky, jooo!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 21:10

@sofiinavolba Děti děti… Komu těmihle dohady prospějete?
Kašlete na buchty a navalte recepty s tofu a šmakounama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.14 21:13

@sirikit Proč hned spor? á se ptala a reagovala, já se nehádala!! Stejně jak jsem napsala, že je ta buchta stejná jako mramorová a hned mě bylo napsáno. že s ní nemá nic společného. Tak jsem to sem hodila. Rozhodně se nehádám a nevím kde jsi na to přišla, ale už to nemíním řešit, Také mě tady pár příspěvků chybí… odpovídáte na něco, co třeba nenajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 21:14
@JaniceB píše:
@sirikit Jinak kakao na vareni ma 10 g tuku ve 100 g. Kolik ma to holandske prosimte?
Šla jsem se podívat… tuků 15,6,sacharidů 6,1. Tvoje na vaření je zřejmě lepší, koupím si ho taky, díky. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.3.14 21:23

@sirikit Šmakouna používám jako přílohu, mám ho v těch bílých kvádrech pod názvem Šmaky, ale mělo by to být stejné, jen jiný tvar, nakrájím na nudličky a použiju jako přílohu k omáčkám. Zpočátku jsem omáčky vůbec nedělala, ale nyní pro oživení občas krůtí na paprice, králík na smetaně, houbovka, koprovka,… v dukan. verzi, zahušťuju guarovou gumou. Jinak ho používám jak štíhlé nudle, psala jsem to tu včera. Z přírodního tofu dělám jen pizzu, z uzeného jsou prý dobré chipsy - nakrájet na plátky, rozložit na pečící papír a upéct do křupava. Neměla jsem je. Kořeněné tofu - tak se jmenuje, mi chutná jen tak. Tak snad si něco vybereš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 21:23
@sofiinavolba píše:
@sirikit Dobře, ale pak nejsi dukanka. Bud tedy držím dukana a radím dukankám, nebo ho držím a nedržím dle sebe, ale tedy vlastně jím co chci a bud zhubnu, nebo ne… Já si myslím, že pokud je tohle stránka o Dukanově dietě, měly by tady být ti, co ji myslí vážně a radit t, co radí opravdu, ne že jak chcete… to je mj názor prostě. Když jsem sem přišla, bylo to o něčem jiném. Pak jesm dlouho pauzovala a ted tady čtu, jak jsou z toho nově příchozí zmatené, protože někdo sem hodí králíka normálně na másle a se všemožnými dochucovadly. Prostě tak. A nejsem Papež, jen to beru narozdíl od tebe vážně. A tak by to i myslím mělo být. Dukan jasně píše, že maso vařené, nebo pečené v alobale. A sojovka je dost kalorická, worchester a kečup také. Pudink je také kravina, protože je to samý škrob. A můžete si to zdůvodnovat jak chcete. Každý Vám řekne, že pokud chcete hubnout, tak nesmíte puding! Ani v malém množství. To můžeš rovnou jíst brambory a banán… a nezlobte se na mě, ale prostě s tím nemusím vdy souhlasit :-)

Mně třeba toto přišlo poměrně ostré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 21:24
@sofiinavolba píše:
Počkat holky, rajčata se nesmí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 21:28
@sofiinavolba píše:
@sirikit aha tak to jo :-) já totiž tak nějak zapomínám ty dny střídat :-D
…obzvláště v kontrastu s těmito citacemi. Já totiž opravdu čtu pomalu, pozorně a nedělá mi problém příspěvky dohledat. Jistěže, každý může napsat svůj názor na cokoli, ale mohl by se alespoň pokusit o logickou návaznost. Tolik k tvým občasným argumentačním přemetům - a už jdu od toho, nemíním se tu dohadovat, míním tu zhubnout! Dobrou, holky. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.14 21:29

Sirikit, mě se zdá, že úmyslně vyvoláváš hádky. Pokaždé jak s tebou někdo nesouhlasí, ta začneš útočit. Já se prostě jen ptala a reagovala na to co píšete. Hledáš v tom něco, co tam není. A tímto končím. Je to trapné se do mě bezdůvodně takhle navážet. že tě to baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.14 21:31

Vzhledem k tomu, že sem člověk nesmí nic napsat tak odcházím. Je vidět, že někteří lidé jsou nadlidé. Tohle nemám zapotřebí, aby někdo vytahoval z kontextu nesmysly a řešil to takovou dobu, čaute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.3.14 21:36

@sofiinavolba Nevyvolávám spor, jen jsem napsala svůj názor. Asi bys fakt měla číst pomaleji. Ještě k těm buchtám, krom názvu buchta podle mě nemají moc společného, mramorová je vlastně dvojbarevný piškot a puding, který je uveden v závorce, je jen alternativou autorky pro oživení :lol: Tím má diskuze na tohle téma končí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.3.14 21:41

@JaniceB Dík :oops:. Neboj, taky se dostaneš k vysněnému cíli a jak uvidíš ty úbytky, bude tě to čím dál víc bavit. Teď to chce jen vychytat a najít si v přípravě jídla a potažmo v konzumování potěšení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
5.3.14 21:41

@sofiinavolba :kytka: Taky tě mám ráda. Nezuř, jsou i typy, který mají smysl pro logiku. Třeba když se vztekáš, že, cituji : „Každý vám řekne, že když chcete zhubnout, nesmíte pudink! Ani v malém množství.“…a o pár stránek dřív i později nadšeně horuješ pro mramorovou buchtu, kterou máš každý den - vůbec nic proti ní - na níž je pudink nalit ve větším nežli malém množství. Nekomentovala jsem to tenkrát, proč taky.Ale…ty nechceš, aby lidi pozorně četli to, co píšeš? A pokud čtou a přemýšlejí o tom, co je na tom špatně? Přeju hodně štěstí v dietění a stejně myslím, že se za námi zas zastavíš s nějakou věcnou připomínkou. Dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.14 21:42

@Bibiana1 Promin, ale to nemyslíš vážně?? Obě mají 4 vejce, u obou se ze 4 šlehá síh a ze 4 šlehají žloutky, obě 1 lžíci škrobu, obě lžíci prdpče, obě sladidlo a obě nahoru pudink, jen jedna má o 3 lžíce více otrub… Ale dle tebe nemají nic společného. Ne, tohle vážně nedávám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková