Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
5.3.14 21:43

@sirikit Já ji ale dělám bez pudinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.3.14 21:44

@sirikit Je ztrátou času reagovat na nesmysly, nicméně mi nedá nenapsat Ti, že Ti za Tvou závěrečnou diskuzi se Sofií tleskám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.3.14 21:48
@sofiinavolba píše:

Teď si asi děláš legraci, že? Na pudingové buchtě je podstatný ten puding, je i v názvu, u mramorové je alternativou. Většina sladkých buchet obsahuje vejce, sladidlo, prdopeč. Čti si to, co píšeš, chvílemi si protiřečíš. Dobrou, holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 22:17

@sirikit Hele sacharidu to ma 9,9 z toho cukr 0,6 g. Jinak obycejne kakao na vareni je 100% kakao. Tak si rikam, ze by nemuselo byt nejhorsi…i kdyz 0% tuku teda nema no…ale to nema ani ten nulovej tvaroh. Hlavni je asi, ze nema skoro zadny cukr…

Příspěvek upraven 05.03.14 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 22:19

@Bibiana1 No:-) Ja se tesim na zeleninu…proste neumim z tohohle zatim moc varit…resp. nevim zatim co a jak a tak jim tri dny to stejny dokola:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 22:21
@Bibiana1 píše:
Teď si asi děláš legraci, že? Na pudingové buchtě je podstatný ten puding, je i v názvu, u mramorové je alternativou. Většina sladkých buchet obsahuje vejce, sladidlo, prdopeč. Čti si to, co píšeš, chvílemi si protiřečíš. Dobrou, holky :mavam:

Tak tomuhle rozumim i ja a to ctu vetsinou taky zbrkle:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 23:10

Tak holky…zas rano:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
6.3.14 06:22

Jéé, Rehe, joooo! Už jsem viděla tu jedničku,71,9!! Funguje to, funguje to, a já přitom včera pořád něco jedla! Dovolenýho, ale mooc!! :dance: :pankac: :dance:

• A holky, které kulíte oči na to, co se tu večer dělo za trapnosti… dodala bych k tomu jen tolik, že myšlenkové pochody některých diskutujících je občas řekněme… poněkud složitější pochopit, často se to ukáže až nemožným. :mrgreen: Viz výroky, které odděluje asi tak hodina. Takže já osobně míním do budoucna klábosit výhradně s lidmi přece jen poněkud pevnějších názorů, což jsou tu až na tuto jedinou vyjímku prakticky všichni. :* :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
6.3.14 06:24
@sofiinavolba píše:
@sirikit Je to téměř stejné jako mramorová buchta, akorát je tam více otrub. J dělám raději tu mramorovou, protože otruby jím ráno, tak abych je do sebe pořád necpala. Mám ji vždy krásně vysoku a velmi dobrou, napůl vanilka, napůl kakao a navrch vyrobenou polevu jak píšeš, nebo ten pudink, ale málo… že jo škrob
  • ve 20:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
6.3.14 06:27
@sofiinavolba píše:
..a 21:34.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
6.3.14 06:46

@sirikit No přece pizza v BD je bez rajčatového protlaku, obložená jen šunčičikou, vajíčkem, krabími tyčkami apod. Jsem na ní fakt ulítlá, včera jsem jí zkusila ze šmakouna a také super, takže jsem si konečně udělala i houstičky.
Holky, pomoc, jde mi to moc rychle dolů, ale já se vážně cpu, akorát fakt jím jen kuře a rybu, ale to by snad nemělo mít vliv. PO 72,1, ÚT 71,2. STŘ 70,8, ČT 70,4 Je to moc rychlé a to jsem si včera dala deci červeného. Co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
6.3.14 07:05

…uf, holky, teď jsem dočetla tu včerejší debatu do konce. Asi to chce uklidnit se a vzpomenout si na to o co nám společně jde??? To je přece o naše štíhlá těla. :twisted:
@sirikit Moc blahopřeji :kytka: Jsi prostě dobrá a debata s tebou mě moc uklidňuje a podporuje. Jen díky tobě a podobným názorům jsem to zvládla a nyní jedu na vlně hubnutí. Podívej se výš a napiš mi, jestli to není fakt moc hodně? Co vy holky ostatní Dukanky na to? Nepotřebuji přibrzdit? Ale jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.3.14 07:46

Doré ráno děvčata, a valím 8o co se v diskuzi odehrálo :dance:. @rehe - gratuluji k pěknému úbytku :potlesk:, ale neporadím jak zbrzdit :nevim: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
6.3.14 07:51

@rehe klídek, nedávno jsi si stěžovala, že to nejde. Předtím jsi přešvihávala ty mléčné výrobky asi, že? Napiš celkový úbytek od začátku. Jinak já bych se teď radovala, protože za chvíli Ti to tak rychle asi nepůjde / ne, že bych ti to nepřála :) /, někdy to je takto ve skocích. Takže hlavně klid :lol:. Jinak ten kečup je stejně jako cibule, hořčice a nevím co ještě uveden mezi ochucovadly, tudíž se může i v BD. Aspoň tak jsem to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
6.3.14 08:04

@rehe Týý jo, kulím oči a závidím! Já bych se tím vůbec neznervózňovala, v dávné historii téhle diskuze (to jsme tu ještě nebyly ani jedna, ale já ji fakt přečetla od začátku, než jsem k vám naskočila) pár holek psalo, že třeba měsíc stály a pak jim váha rychle skočila dolů třeba o 5 kilo. Já si nemyslím, že ty tvoje dvě kila během dvou dnů je čistě jen tuk.
Spíš souběh: mohla jsi se odvodnit, k tomu vyčistit střeva a samozřejmě i odtálá pneumatička.. Seš cvok, nebuď rozpačitá, užívej si to. Prostě to děláš správně a pak se úbytkům nevyhneš. :mrgreen: Já jsem si totiž donedávna myslela, jak žiju zdravě, a zdá se, že jsem lhala sama sobě. S Dukanem nejen že se mi srovnalo… ehm… vyprazdňování (dřív někdy dvakrát denně, někdy tři dny nic), ale mnohem víc piju a začala jsem zas cítit žízeň! Dřív jsem vypila tak 1,5 za den a myslela jsem, že je to až až. K tomu vysloven zdravý jídlo, pravidelně a hodně.. Cítím se skvěle. A ty nestresuj, dá se ti jenom gratulovat. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková