Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75834
4.3.14 21:41
@Martinaalex píše:
@sirikit A horcici muzu? tak to je super, ja ju miluju :)

Uhm, dia nebo francouzskou nebo z dukaniho e-shopu pro cisty svedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.3.14 06:37

@sirikit Tofu a šmakouna kupuji u nás ve Vitálce(zdravá výživa), je fakt, že jinde jsem ho neviděla. Dávám ho jako sýr na pizzu nebo do štíhlých nudlí, ale ty ochucené jsou fakt dobré, jen jsem si nějak myslela, že je nemůžeme…jdu dnes dokoupit, mňam… mám dnes ráno 70,8, není to zase nějak moc rychlé? Tedy cítím se skvěle a mám dnes mini pod zadek a manžel ráno říkal, že by si dal říct…holky, asi to funguje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.3.14 06:40

@Bibiana1 tedy Biboušku, ty jsi hvězda, konečně si ušetřím OO na upeču si snad housky. Ale bez pizzy prostě není život, asi bych umřela, kdybych si jí neudělala každý den. Jsi poklad, dnes to zkusím :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75834
5.3.14 07:58

@rehe
Ty jo, ty jedeš… :potlesk: :potlesk: Ale já jsem spokojená i s nižšími poklesy: po zatím letošní nejnižší váze 72,3 (a pak 5 BZ) jsem si udělala obvyklý oblouček víkend nevím - 72,7 - 72,5 - a dnes opět 72,3. Jedu druhý den BD, takže v dohlednu rozechvěle očekávám 71.. :kytka: Čímž chci demonstrovat nově příchozím, že Dukan funguje každýmu trošku jinak, ale všichni můžou jíst výborně a váha, pokud si uhlídáte zakázané potraviny, jde přískokem vpřed dolů. Nebojte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.3.14 08:26

@sirikit Naprosto souhlasím, asi před měsícem jsem se tu rozčilovala, že se nic nehýbe a nic se neděje a najednou se mi to rozjelo jako blázen. Jím úplně stejně jako Sirikitka a snad poprvé v životě se pořádně nadlábnu dobrůtek a nemám nervy, že budu přibírat, je to prostě zdravý životní styl a ty deka dolů jsou nádherný bonus. Zvolila jsem nyní variantu 3BD/1ZD, Dukan to doporučoval na rozjezd, když se zdá, že se úbytek zastavil, nyní opět pojedu 1/1 páč se trochu obávám té rychlosti hubnutí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
5.3.14 09:28

Ahoj holky, i já hlásím další malý úbytek váhy…68,6 a to si přijdu napůl ve 3. fázi, jím sýry do těch 10% a tolerované potraviny vůbec nekontroluji, tedy spíš kakao, pořád se cpu tvarohem s kakaem a do toho trochu suš. mléka, jsem po tom jak divá. Mám pocit, že pořád jím. Super, my to dáme, jen vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.14 09:32

@Evka 1 Evi, kolik kg jsi mela pred dietou? a jak dlouho hubnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.3.14 09:35

@Evka 1 tak to Evi gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jde ti to nádherně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.3.14 09:39

@Evka 1 šikovná :) Pro nás, co se chystáme do 3.f. to je povzbuzující. Já po pondělním prohřešku 67,9, což je o 30 dg víc než mé minimum, ale dalo se to čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.3.14 09:40

@Evka 1 No jsi strašná šikulka, tvoje váha je můj se a potom jdu také do 3F. Sice se toho docela bojím, ale píšeš, že tam už jednou nohou jsi? Tak snad to dáme také. Veliká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 10:02

@sirikit Jo jo…fakt to tak hrozny neni. Vcera jsem si to dala do tvarohu a k tomu kapicku aroma vanilky /ono teda je to ze slunecnicoveho oleje to aroma, takze opet popirajici nizkokalorickou netucnou stravu/, ale bylo to dobry. A ja mam za dva dny skoro kilo dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 10:04

@sirikit Hmmm…dia nebo nizkotucna horcice - to je zase pro me = nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.3.14 10:08

@JaniceB dijonská není dia a tu můžeš samozřejmě v rozumném množství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
5.3.14 10:09

@Helen77 Tak to je super!!! Ale nemame doma, jen obyc.-) Tak se poohlidnu v obchode. Jinak ja vychozi vaha 64,4 a dneska 63,5. Ale ja k tomu zase poctvive cvicim Jill a minule jsem s ni za prvni tyden mela dole 1,5 kg:-) Bez diety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.3.14 10:12

@JaniceB Taky ti to jde krásně :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie