Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@sirikit Já to někde s těmi cukry četla víš…ale to je jedno…
.Spíš jsem nevěděla jak dál, když jsem si ty bonbony dala víš, ale děkuji…máš pravdu… ![]()
@Bibiana1 děkuji…tak tedyx tři dny. V ketoze jsem musela v tom případě být, protože jsem si ty bonbony dala až po 5tým dnu víš. Chci dolů tak 15kg.
@Krispinek věřím, že jsi v ketoze byla, ale pak jsi ji zrušila a zase trvá 3 dny, než se do ní dostaneš. Dej ty 3 dny 1.f. a pokud budeš mít pocit, že zvládneš i další 3, tak to protáhni. Je hrozně důležité nehřešit / po včerejšku jsem ta pravá, co to říká
/
@allusacz do Dukanky jsem otruby taky neznala
Pokud bys otruby nesehnala, tak v Kaufu je mají určitě. Ještě si všechno prostuduj, nachystej a neboj, určitě to dáš ![]()
@majajilk: ahojky a vítám tě mezi námi. K obědu si klidně udělej sekanou nebo karbenátky, to se dá jíst i bez ohřevu, nebo taky je dobrý krabí chlebík, který si budeš muset rozdělit na 2 dny - viz níže: • 1 bal. krabích tyčiniek • 4 vajcia • 1 pol. lž. odtučneného tvarohu 0,1 %
Nakrájím krabí tyčinky, přidám ostatní suroviny, naleju do formy na pečení a peču cca 30 min.
Holky…tak dneska opět studuji a studuji a teď jsem se teda opravdu vylekala. Jedna pní psala na FB, že si sama prošla Dukanem a že se jí kilča vrátila. Prý ani nezná nikoho, kdo by doběhl do 4f. Nemohu se jí už zeptat, do které fáze doběhla a co potom jedla, protože jí ta správkyně smázla, ale dost mě to vylekalo.
.Doprčit…tak já se tady budu tak trápit a přemýšlet co a jak jíst či nejíst a ani vínko si nebudu moct dát a potom zase přiberu…Holky…zná někdo někoho, kdo skončil s Dukanem a váha se drží? A opravdu může jíst cokoliv…nemyslím ale tím, že se cpe k prasknutím atd
.
@Krispinek píše:
Holky…tak dneska opět studuji a studuji a teď jsem se teda opravdu vylekala. Jedna pní psala na FB, že si sama prošla Dukanem a že se jí kilča vrátila. Prý ani nezná nikoho, kdo by doběhl do 4f. Nemohu se jí už zeptat, do které fáze doběhla a co potom jedla, protože jí ta správkyně smázla, ale dost mě to vylekalo..Doprčit…tak já se tady budu tak trápit a přemýšlet co a jak jíst či nejíst a ani vínko si nebudu moct dát a potom zase přiberu…Holky…zná někdo někoho, kdo skončil s Dukanem a váha se drží? A opravdu může jíst cokoliv…nemyslím ale tím, že se cpe k prasknutím atd
.
vůbec se nedivím, že ty kila nabrala zpět, když DD nedotáhla do konce
. A jen tak mimochodem, pokud člověk se dá na jakoukoliv dietu a pak se přestane držet a vrátí se k původnímu stravování, tak je naprosto jasné, že kila nabere zpět ne-li ještě něco navíc.
Jsem odhodlaná projít všemi 4 f
,a už teď vím, že se takhle budu stravovat celý život a to bez odříkání, včetně vínka :
![]()
@Krispinek Nikdy už nebudeš moct jíst cokoliv!!! Je to celoživotní dieta. Kup si knížku. Krásně to tam popisuje. Bez toho asi princip toho nepochopíš. Bohužel ![]()
@Helen77 No zítra jedu do města a mám v plánu si jí koupit. Už jsem to právě psala že bez ní to nejde
.
@Krispinek budeš ji používat furt. A opravdu chce tu první fázi držet hodně striktně. Žádný jogurty 3% apod…
Fakt všechno nízkotučný. Ani sýry bych v první F nejedla. Já dlabala jen kuře, jogurty, filé. Těch pár dní se přežít dá. Vyvařovat si budeš ve II. F.
Holky muze se v prvni fazi toto:
http://www.modrykonik.sk/…ta/12253615/?…
Pokud jsem to dobre pochopila, tak vajecnych bilku jde kolik chcete…ale cela vejce, zloutky, jen dva…ne? Tak jsem myslela, dat tam jen jeden, protoze uz jsem dneska mela chleba a tam vajicko bylo cele.
@Krispinek chybama se člověk učí. Spíš narážím na to, že bych je v I. F nejedla vůbec
A s těmi 5% tuku bych trošku polemizovala. Ze začátku bych žádný zbytečný tuk fakt nedávala… ![]()
Přítelova maminka dukankou zhubla hodně (nevím přesně kolik, ale držela asi od září a teď skončila 3. fázi)… zatím pořád hubne tak jsem zvědavá, jak bude pokračovat ![]()