Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkusim si pořidit gynex. Pravě že manžel bere selzink myslite že to stači, ale slyšela jsme že Gynex mužou i chlapy.
Efulka
Děkuji obednam si to v lekarne tak snad to pomuže. Od dneška už beru ty leky.
Ahoj dievčata
som rada, ze som tu našla takuto diskusiu, včera mi doktorka predpisala tiež tieto lieky. Stažovala som sa na nepravidelne cykly a na to ze sa už dlho snažim otehotniet a nedari sa, nasadila mi tieto lieky, ale ja ich mam brat iba 5 dni aj to počaš menzesu
, Je to asi preto, lebo som pred niekolkymi rokmi musela ist na kyretaž delohy koli neustavajucemu krvacaniu. Dufam, že mi to pomože aj k otehotneniu. Ma niekto podobe davkovanie totho lieku? ![]()
Efulka
Chtěla bych se zeptat kdy se ma brat ten Gynex a jak dlouho a jak často. A nevadi že beru i vytaminu mužu i pri tom? A jak dlouho vidrži ta lahvička nevite? A kdybych chtěla aby to bral i chlap tak jak často by to mel brat i on dekuji.
Ahoj Efulka,
ja som sa tiež zaujimala o ten Gynax a našla som na nete toto: http://www.prozdravi.cz/gynex.html tak si to prečitaj, je dost drahy ale snad aj učinny, tiež si ho kupim, pekny večer.
Bere se od 1 DC po tři týdny. Brala jsem ho 3 x denně 7 kapek. Buď nakapat do vody nebo rovnou do pusy
já si to kapala do vody, je to pohodlnější ![]()
Jo a půl hodiny před a po nejíst!! Je to něco jako homeopatika, tak aby to účinkovalo ![]()
Po těch třech týdench je pauza a pokud dostaneš MS, tak se zase frčí od 1 DC. Já jsem MS nedostala, tak snad se poštěstí i vám ![]()
Jinak při mém tempu užívání - tedy 3 x denně 7 kapek - jsem využívala před půlku lahvičky. Ale můžete si to zvolnit - třeba 3 x denně 4 kapky - to záleží na vás. Já potřebovala hnout s cyklem, tak jsem si dala dávku nejvyšší.
@Sisa80 píše:
Ahoj Efulka,
ja som sa tiež zaujimala o ten Gynax a našla som na nete toto: http://www.prozdravi.cz/gynex.html tak si to prečitaj, je dost drahy ale snad aj učinny, tiež si ho kupim, pekny večer.
Mě pomohl, tak snad pomůže i tobě ![]()
Efulka
A bere ty prašky Duphostan taky když vite že jste tehu?
Ee, neberu. Měla jsem to na srovnání cyklu, což teď nepotřebuji. Dr. nic neříkala, jen že je vše OK a Duphastonu nic neříkala.
Ahoj holky, můžete mi poradit? Doktor mi předepsal duphaston 15-25 DC ale menses mam pravidelný. zřejmě kvůli hormonům. řekl mi at to začnu brát hned, takže jsem začala 24.11.-2.12. a 27.11. jsem dostala menses (běžně ho mam 4 dny, ted to bylo osm dní.) další balení jsem začala užívat 11.12.- 21.12. Co jsem se tady dočetla tak do dvou dnu by se to mělo rozjet, měla jsem normální PMS, jak mívám tak dva dny před mensesem. bolestivá prsa, bolest v podbřišku. ale nic. myslíte že mi to ten duphaston rozhodil? a měřím BT, moc se v tom nevyznam.jsem jak z jiné planety.
Myslím že ovulku jsem měla až 17.den cyklu. tyto 4dny mám pořád 36,8.
Co když mi ji duphaston zarazil. Pořád mě strašně bolí podbřišek. ach jo. ![]()
Ahojte slecny…take beru duphaston uz 2 mesice MS mam, ale stale mam spineni nebo i mimo krvaceni, ale hodne male. Podle toho co pisete tak je to asi v poradku…Ja jsem se jen ted do toho strasne zamotala.Mam ho brat kazdy 18.den od prvniho dne cyklu a nevim ted jestli mam tak brat i to hodne male krvaceni. Predem dekuji za radu.
@Andrejka 20 je normální že krvácís i mimo Ms. Už jsem četla že takových žen je více. No měla bys to spíše řešit s gynekologem. to je můj názor. ![]()